Eski Kocam Anlayamadığım Şekilde Çok Agresif

Ciddi hırs yapmış Allah muhafaza size zarar vermesin. Bence de ailenizin yanına taşınma kararını erkene çekin ve bence evi taşıyıncaya kadar da paylaşmayın

Başka bir yere taşınsam da çocuğu bırakırken alırken aynı hareketleri yapmayacak mı ? Ne hırsı neyin hırsı ? O açtı boşanma davası ben de boşanmam demedim neyin hırsı ? Kapısında mı yatacaktım beni boşama diye neden yapıyo böyle anlamıyorum

Alır bırakırken yapacağı haftada bir olacak böyle her gün çekiyorsun farkında mısın?
Neyin hırsı olduğunu bize sorma, ona ve ablasına sor. Gözden uzak olunca gönülden de uzak olursun belki, aynı binada olmakla aynı evde olmak arasında çok ciddi bir fark yok. Uzaklaş ya da uzaklaştırma çıkrmanın bir yolunu bul. Uzaklaştırmanın ne kadar faydası olur o da tartışmalı ya neyse.
Taşınmak bu adamla uğraşmaktan zor diyorsan sen bilirsin. Sinir sistemini güçlendirmeye bak o zaman

Onsuz sürün, perişan ol istiyordu olmadı. İttirip gitsin, ipsiz sapsız adam. Sen ona bir de nafaka davası aç onlarla boğuşsun. Adam kendi içinde sindirememiş boşandığınızı. Yalvarmanı bekliyordu demek ki. Mutlu ol çiçeğim. Uzak dur, şimdilik hiç düzenini bozma uzaklaştırma kararı al. Sonra da ailenin yanına dön.

Manyak bu, uzaklaştırma alın.

Eline ayağına sarılacaktınız, etme yiğidim diyecektiniz, demediniz delirdi adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…