- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
ama burdaki herhangi biri değil.eski sevgili...hemde yeniden iletişime geçmeye çalışan biri.evet sen abartıyorsun. ortada bu kadar sinire kesecek bir şey yok. hem kendinize hem yanınızdaki adamlara güvenin azıcık ya, şu sizin dışınızdaki kadınları da potansiyel erkek avcısı olarak görmekten vazgeçin, lütfen yani.
kızın daha öncede yazma girişimleri oldu. iyi niyetindenden yazdığını düşünmüyorum.evet sen abartıyorsun. ortada bu kadar sinire kesecek bir şey yok. hem kendinize hem yanınızdaki adamlara güvenin azıcık ya, şu sizin dışınızdaki kadınları da potansiyel erkek avcısı olarak görmekten vazgeçin, lütfen yani.
bence yeniden iletişime geçmeye çalışmamış ki soru sormuş ve cevabı alınca konuyu kapatmış üstelik herhangi bir samimiyet belirtisi bile yok mesajında. olur böyle şeyler, bunlar kan davalı değil, iyi kötü gün paylaşmış eski sevgili, birbirlerine selam vermeyeceklerse, bir soru soramayacaklarsa o iyi günlere de yazık o zaman.ama burdaki herhangi biri değil.eski sevgili...hemde yeniden iletişime geçmeye çalışan biri.
bana kalsa çoktan kırardımda sevgilimin gözünden düşmek istemiyorumgps falan filan, geri dönüş ayakları bunlar. Kırmak lazım o ayakları.
bence yeniden iletişime geçmeye çalışmamış ki soru sormuş ve cevabı alınca konuyu kapatmış üstelik herhangi bir samimiyet belirtisi bile yok mesajında. olur böyle şeyler, bunlar kan davalı değil, iyi kötü gün paylaşmış eski sevgili, birbirlerine selam vermeyeceklerse, bir soru soramayacaklarsa o iyi günlere de yazık o zaman.
eğer ısrarla iletişime geçmeye çalışıyorsa haklı olabilirsin ama ben anlattığın kadarına yorum yaptım. elbette sevgilisi olan eski sevgiliyle iletişime geçmek hoş değil, yolda görürsün selam verir geçersin, zorunda kalmadıkça yazmazsın falan ama ısrarla yazıyorsa, iletişim yolu kurmaya çalışıyorsa ihtimal vardır elbet. niyeti hoş olmayabilir.kızın daha öncede yazma girişimleri oldu. iyi niyetindenden yazdığını düşünmüyorum.
tabii bu ayrıntıları bilmediğim için tek bir mevzu üzerinden yorumladım ben, o zaman gereksiz olmuş, yol arıyor demek kikötü ayrılmışlar sevgilime küfür etmiş. sevgilimde kötü davranmış ona . şimdiye kadar iletişimleri olmayan insanlardan bahsediyorum. senin evin gpssi kalmış kapatamıyorum ne demek? internet yok mu. sorucak tek kişi eski sevgili mi
eğer ısrarla iletişime geçmeye çalışıyorsa haklı olabilirsin ama ben anlattığın kadarına yorum yaptım. elbette sevgilisi olan eski sevgiliyle iletişime geçmek hoş değil, yolda görürsün selam verir geçersin, zorunda kalmadıkça yazmazsın falan ama ısrarla yazıyorsa, iletişim yolu kurmaya çalışıyorsa ihtimal vardır elbet. niyeti hoş olmayabilir.
eğer dediğin kafaydaysa utanmaz hatta daha fazla üsteler, iyice sinir olursun görmezden gel, o senin sevgilin seninle birlikte. o niyeti bozmadıktan sonra kız istediği kadar tepinsin anca toz kaldırdığıyla kalır.birşey yapmalı mıyım peki? kıza gps hakkında link atsam utanır mı acaba
neden ayrılmışlar