eski kız arkadaşı!

evet sen abartıyorsun. ortada bu kadar sinire kesecek bir şey yok. hem kendinize hem yanınızdaki adamlara güvenin azıcık ya, şu sizin dışınızdaki kadınları da potansiyel erkek avcısı olarak görmekten vazgeçin, lütfen yani.
ahahaha :KK70: dünkü olayın etkisi biraz devam edecek gibi gözöküor canım :KK30:

kendisi sevgilisi olan adama meyillenicek kusura bakmayın ama her haltı hakediyor. hiç acımam oyle kadınlara. onlar esas mahalle kadını. adamına göre muamele :KK62:
tamam ozaman sac basa dövüsün dediğiniz gibi bacaklarını da kırın kızın.sonra bakın bakalım sevgiliniz birdaha yüzünüze bakıyor mu?nekadar basit bir duruma düsürürsünüz kendinizi,bu nedir ya hemen siddete yönelim sevgilinize yazıyor diye siddetle mi cözülecek bu durum.evet ya aynen böyle devam edin erkeklerin basında kavga edin yiyim birbirinizi sonra demeyin neden terdediliyorım neden beni takmıyor neden neden neden?neden acaba?neden bir taraflarını kaldırmaya bukadar meraklıyız bu erkeklerin

görmezden gel onları birlikte bile görsen sinirlerine hakim ol medeni bi şekilde çözmeye çalış sorunu tabi sevgilini ve kendi itibarını düşünüyorsan. o kimki senle sevgilinin arasını bozabilsin. seviyeni koru.

erkek için kavga eden kızlar erkeklerin bi taraflarını kaldırmaktan başka bişeye yaramıyorlar bence:KK14: Allah göstermesin yarabbiiiiii:KK14:

Sevgilinin telefonundan o kızın numarasını engelle sende rahatla sevgilinde rahatlasın. Hiç kızla muhattap olup kavgaydı, ağız dalaşıydı uğraşma yani

Sevgilimin eski kız arkadaşı sürekli okulda karşımıza çıkıyor. üstelik kampüste bir kere özellikle benim yanımdan geçti yolunu uzatıp sonrada tip tip baktı. sevgilim o sırada telefonla konuşuyordu dememe ragmen yok yapmaz öyle şey dedi. Bir seneden fazla oldu onlar ayrılalı. sadece 2 ay beraberlermiş. uzun bi dönem unutamamış sevgilim onu. çünkü ilk yakınlaşmasını onunla yaşamış. sevgili olduğumuz 2. ayda telefonunda o kızın resimleri hala duruyodu. Telefon abimindi sd karttakilerin hepsini aktarmıştım bakmadan. haberim bile yoktu albümdeki fotoğraflardan dedi ve sildi. İnanmak istedim ve inandım. onca aradan sonra dün kız sevgilime mesaj atmış. telefonumda hala sizin evin gps konumu duruyor. silemiyorumda nasıl yapıcam demiş.sevgilimde bilmiyorum demiş. oke demiş. bir daha konuşmamışlar. ben mi abartıyorum bu kız resmen saçma sapan bahane uydurmuş sevgilime yakınlaşmaya. tel no.sunu ver kızın dedim sildim numarası yok mesajı zaten sildim dedi. şeyttan diyor kızın faceine gps kullanımı hakkında bir link at:KK62:. 9 aydır sevgiliyiz ama bazen o kız bişiyler yapıp tekrar onu etkiliycekmiş geliyor. ne yapsam gözdağı versem mi kıza?:KK14:
Kıza gözdağı verme hakkın var mı sence? Kendini nasıl bir duruma düşüreceğinin farkında mısın?
9 aylık ilişkide sevgilini etkileyeceği korkusu taşıyorsan,bence kızda suç arama.Sizin ilişkinizde güven sorunu var.

tamam ozaman sac basa dövüsün dediğiniz gibi bacaklarını da kırın kızın.sonra bakın bakalım sevgiliniz birdaha yüzünüze bakıyor mu?nekadar basit bir duruma düsürürsünüz kendinizi,bu nedir ya hemen siddete yönelim sevgilinize yazıyor diye siddetle mi cözülecek bu durum.evet ya aynen böyle devam edin erkeklerin basında kavga edin yiyim birbirinizi sonra demeyin neden terdediliyorım neden beni takmıyor neden neden neden?neden acaba?neden bir taraflarını kaldırmaya bukadar meraklıyız bu erkeklerin

saçmalamayın ordada ne yapmak istediğimi yazdım. sadece gps kullanımı hakkında bilgilendirici mesaj atmak aklıma geldi. Bacak kırmaktan kastım gerçekten şiddet değil tabikide liseli ergen değiliz. anlamamazlıktan gelip beni germeyin lütfen.

Kıza gözdağı verme hakkın var mı sence? Kendini nasıl bir duruma düşüreceğinin farkında mısın?
9 aylık ilişkide sevgilini etkileyeceği korkusu taşıyorsan,bence kızda suç arama.Sizin ilişkinizde güven sorunu var.

Konu sevgilime güvenme değil. eski aşkını özleyebilir. bunu onada dedim medeni bi şekilde engel olmak istemem açık konuş benimle sorun etmem dedim. burda bir güvensizlik söz konusu değil. ve tabikide kıza gözdağı verme hakkım var . onun sevgilisi olan bir erkeğe yaklaşma hakkı var mı? sizin eşlerinize yaklaşsalar ben eşime güveniyorum der uzaktan mı izlersiniz. lütfen medenilik boyutunu abartmayın. sevdiğim bi adama yaklaşan kıza duyarlı yaklaşamam. tabikide tepkimi belli ederim . döverek demiyorum anlayın şunu

Sevgiliniz çok mantıklı bir çocuk gibi. Sizi uygun bir dille uyarmış. Eğer gerçekten aklında öyle bir şey olsa emin olun ne yaparsanız yapın engelleyemezsiniz.Sakın sakın gözdağı filan vermeye çalışmayın.Olayı daha karmaşık hale getirirsiniz.Hem sevgiliniz kıza gereken cevapları vermiş.İçinizi ferah tutun.

konuştunuz mu sevgilinizle? bir gelişme var mı?

Konuştum. kız ters bi amaçla yazmamış gibi rahatlatmaya çalıştı ama o da sebebi biliyor. en sonunda istediğini yazsın farketmez seninleyim ben dedi. bir daha yazmaz ama yazarsada madem rahatsız oluyosun kendin muhatap olursun beni o kız ilgilendirmiyor dedi. tamam bende rahatsız değilim öyleyse dedim konu kapandı şuanlık

X