Sevgilimin eski kız arkadaşı sürekli okulda karşımıza çıkıyor. üstelik kampüste bir kere özellikle benim yanımdan geçti yolunu uzatıp sonrada tip tip baktı. sevgilim o sırada telefonla konuşuyordu dememe ragmen yok yapmaz öyle şey dedi. Bir seneden fazla oldu onlar ayrılalı. sadece 2 ay beraberlermiş. uzun bi dönem unutamamış sevgilim onu. çünkü ilk yakınlaşmasını onunla yaşamış. sevgili olduğumuz 2. ayda telefonunda o kızın resimleri hala duruyodu. Telefon abimindi sd karttakilerin hepsini aktarmıştım bakmadan. haberim bile yoktu albümdeki fotoğraflardan dedi ve sildi. İnanmak istedim ve inandım. onca aradan sonra dün kız sevgilime mesaj atmış. telefonumda hala sizin evin gps konumu duruyor. silemiyorumda nasıl yapıcam demiş.sevgilimde bilmiyorum demiş. oke demiş. bir daha konuşmamışlar. ben mi abartıyorum bu kız resmen saçma sapan bahane uydurmuş sevgilime yakınlaşmaya. tel no.sunu ver kızın dedim sildim numarası yok mesajı zaten sildim dedi. şeyttan diyor kızın faceine gps kullanımı hakkında bir link at
. 9 aydır sevgiliyiz ama bazen o kız bişiyler yapıp tekrar onu etkiliycekmiş geliyor. ne yapsam gözdağı versem mi kıza?