eski kız arkadaşı!

bana kalsa çoktan kırardımda sevgilimin gözünden düşmek istemiyorum

Kızın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sevgilin telefonla konuşurken yanınızdan geçmek için yolunu uzatması vb kaşınıyor belli. Onunla muhatap olup, sevgilimin gözünden düşmek istemiyorum diyorsun, çok haklısın ama bu kız sinirini bozmaya devam ederse, sen de bunun acısını sevgilinden çıkartmaya çalışırsan o zamanda sevgilini yavaş yavaş soğutacaksın kendinden. Kız seni bile bile böyle yapıyorsa, iyi bir dersi hak etmiş demektir. Üstelik sevgilinin, kızın fotograflarını telefonundan silmemesi de ayrı bir soru işareti, sevgilinden de emin olamadım pek.

Kızın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sevgilin telefonla konuşurken yanınızdan geçmek için yolunu uzatması vb kaşınıyor belli. Onunla muhatap olup, sevgilimin gözünden düşmek istemiyorum diyorsun, çok haklısın ama bu kız sinirini bozmaya devam ederse, sen de bunun acısını sevgilinden çıkartmaya çalışırsan o zamanda sevgilini yavaş yavaş soğutacaksın kendinden. Kız seni bile bile böyle yapıyorsa, iyi bir dersi hak etmiş demektir. Üstelik sevgilinin, kızın fotograflarını telefonundan silmemesi de ayrı bir soru işareti, sevgilinden de emin olamadım pek.

Şuan sevgilimden eminim ama önceden aşık olduğu kız söz konusu olduğu için duyguları değişebilir diye korkuyorum. en iyisi kızın birdahaki hareketlerine bakmak

kızla iletişime geçersen sevgiline söler ve sevgilin niye muhattap oluyosun diye kızabilir braz daha bekle bence sevgilin pas vermiyo gibi zaten

Pardon ama ne gözdağı vermeyi düşünüyorsun? Ne yapacaksın dövecek misin, gidip sevgilimi bırak deyip ezik birisi gibi mi davranacaksın? Sevgiline güvenin yoksa, kızın bu yaptıkları sevgilinin aklını karıştırıyorsa üzgünüm ama zaten seni sevmiyordur. Sen kıza ders verdiğin için yanında kalan adamın aşkını ne yapacaksın ve ne kadar kalır sence? Yormuyor mu sizi bu davranışlar? Ben hayatta yapamam ya, benim olsan benimdir kendimi paralamaya adamın bir tarafını kaldırmaya gerek yok bence. Poff :KK14:

Şuan sevgilimden eminim ama önceden aşık olduğu kız söz konusu olduğu için duyguları değişebilir diye korkuyorum. en iyisi kızın birdahaki hareketlerine bakmak

Eğer eminim diyorsan, hiçbir güç aklını çelemez sevgilinin. Ama eğer sevgilin, kızın geri dönüş sinyallerinden etkilenip bocalamaya başlarsa, ki sen bunu hareketlerinden, sana davranışlarından zaten anlarsın, ona göre bir yol çizersin kendine. Bu konu, sevgilinin sana olan bağlılığını, sevgisini test etmek içinde bir fırsat aslında. Ben olsam böyle düşünürdüm. Kafası karışmıyorsa, emin olmakla haklısın demektir. O zaman kız da boşa kürek çektiğini anlayıp, bir süre sonra vazgeçer.

Pardon ama ne gözdağı vermeyi düşünüyorsun? Ne yapacaksın dövecek misin, gidip sevgilimi bırak deyip ezik birisi gibi mi davranacaksın? Sevgiline güvenin yoksa, kızın bu yaptıkları sevgilinin aklını karıştırıyorsa üzgünüm ama zaten seni sevmiyordur. Sen kıza ders verdiğin için yanında kalan adamın aşkını ne yapacaksın ve ne kadar kalır sence?

ne yapıcağımı yazdım.dövmek yazdığımı hiç sanmıyorum

Ben böyle seylere hıc gelemem eskı kocamla evlenmeden önce eskı sevgılısı olan kız devamlı mesajlar atıp yalvarıyordu bana dön dıye..Ben de dedım kı ''ben ne bır cıvıyı sökecek cıvıyım,ne de bı erkek ıcın bı kızla savasırım.Secımını yap ya gıt ya kal '' dedım..Sen de ugrasma bence..Haa bızı cok etkılıyordu kadın cunkı yalvarıyordu yuzsuzdu ve her gunumuzu bozuyordu..Bu kız oyle bırsey yapmamıs,sevgılın de yazdıgını acıkca sana söyledıyse guvenmelısın..9 aylık ılıskın varsa dusunmeye bıle degmez..Kızı görunce sen yokmus gıbı davran yeterlı..

Teşekkürler arkadaşlar aklımı başıma topladım yorumlarınızla. Yapıcı ve sert yorumları yerine göre uygulıycam:KK19:

Birisi demiş ayaklarını kır, sen demişsin kıracağımda erkek arkadaşımın gözünden düşmekten korkuyorum tavırlara bak ne kırıyorsun sen odunmu? tabiri caizse öyle derler ya mahalle kadını gibi davranmaya ne gerek var böyle basitleşmeye falan ayaklarını kıracakmış o senin kafanı kırarsa ne yapacaksın elin armut toplamayacak herhalde. amannn sevgilinin ipini sıkı tut kaçmasın. o kızın bir mesajı ile sevgilinin fikri aklı falan karışıyorsa bu sevgiden çok şey bekleme zaten şekerim ömrünüz kısa demektir.

Birisi demiş ayaklarını kır, sen demişsin kıracağımda erkek arkadaşımın gözünden düşmekten korkuyorum tavırlara bak ne kırıyorsun sen odunmu? tabiri caizse öyle derler ya mahalle kadını gibi davranmaya ne gerek var böyle basitleşmeye falan ayaklarını kıracakmış o senin kafanı kırarsa ne yapacaksın elin armut toplamayacak herhalde. amannn sevgilinin ipini sıkı tut kaçmasın. o kızın bir mesajı ile sevgilinin fikri aklı falan karışıyorsa bu sevgiden çok şey bekleme zaten şekerim ömrünüz kısa demektir.

kendisi sevgilisi olan adama meyillenicek kusura bakmayın ama her haltı hakediyor. hiç acımam oyle kadınlara. onlar esas mahalle kadını. adamına göre muamele :KK62:

Ya bosver kizi kafanda büyüttügüne degmez.Sen sevgiline güveniyorsan sorun yok.Birde gelmis sana söylemis ne kadar dürüst.Benim eski sevgilim kizlarla mesajlasırdı yakaladigimda bile inkar ederdi..Sonra yok efendim seni kaybetmemek icin soylemedim de vırt zırt

Mis gibi firsat iste

Kizdan yuz bulunca kafasi karisicaksa sevgilinin zaten seni sevmiyor demektir. Simdi olmasa ilerde firsat bulduğunda aldaticak demekki

Birak izle sadece , eger oyleyse ileriye gitmeden yuzunu görmüş olursun

Yok kizin meyiline ragmen kafasi karismiyosa seninleyse zaten dogru duzgun bi adam demektir

Gidip kiza falan bisey soylemek eziklik bence
O kizin sana karsi bi sorumlulugu yok, sevgilinin var
Becerebiliyosan elinde tut falan dese ne diyebilirsin kıza

Adamin zaten kalbi akli sende degilse o kiz olmaz baskasi olur fanusta saklamayacakisn ya. Tek seçeneği oldugunuz icin degil sizinle olmayi sectigi icin yaninizda olan adamlarla birlikte olun

Bu olay da bunu anlayabilmeniz icin harika bi firsat bence

Kız bildigin konusmak icin bahane ariyor
1yila yakin süre geçmiş,şimdi bu mesajda neyin nesi
Bisey soruyomuş bahanesi
Yemezler güzelimmm :KK20:

Kız bildigin konusmak icin bahane ariyor
1yila yakin süre geçmiş,şimdi bu mesajda neyin nesi
Bisey soruyomuş bahanesi
Yemezler güzelimmm :KK20:
Aynen ya soruyu soracak başka adam mı yok? Kızın niyeti belli...

Gelgelelim çoğu kişi haklı. Sevgilini elinde tutmaya çalışma. Bırak zaten o kızdan etkilenecekse hiçbir zaman tutamayacaksın. Birgün bitecek bir şekilde.

Hiç elleme bakalım tavrı ne olacak? :KK51:

Eğer eminim diyorsan, hiçbir güç aklını çelemez sevgilinin. Ama eğer sevgilin, kızın geri dönüş sinyallerinden etkilenip bocalamaya başlarsa, ki sen bunu hareketlerinden, sana davranışlarından zaten anlarsın, ona göre bir yol çizersin kendine. Bu konu, sevgilinin sana olan bağlılığını, sevgisini test etmek içinde bir fırsat aslında. Ben olsam böyle düşünürdüm. Kafası karışmıyorsa, emin olmakla haklısın demektir. O zaman kız da boşa kürek çektiğini anlayıp, bir süre sonra vazgeçer.

Kesinlikle :KK9::KK9:

X