- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
-
- Konu Sahibi quantumkizi
bana kalsa çoktan kırardımda sevgilimin gözünden düşmek istemiyorum
Kızın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sevgilin telefonla konuşurken yanınızdan geçmek için yolunu uzatması vb kaşınıyor belli. Onunla muhatap olup, sevgilimin gözünden düşmek istemiyorum diyorsun, çok haklısın ama bu kız sinirini bozmaya devam ederse, sen de bunun acısını sevgilinden çıkartmaya çalışırsan o zamanda sevgilini yavaş yavaş soğutacaksın kendinden. Kız seni bile bile böyle yapıyorsa, iyi bir dersi hak etmiş demektir. Üstelik sevgilinin, kızın fotograflarını telefonundan silmemesi de ayrı bir soru işareti, sevgilinden de emin olamadım pek.
Şuan sevgilimden eminim ama önceden aşık olduğu kız söz konusu olduğu için duyguları değişebilir diye korkuyorum. en iyisi kızın birdahaki hareketlerine bakmak
Pardon ama ne gözdağı vermeyi düşünüyorsun? Ne yapacaksın dövecek misin, gidip sevgilimi bırak deyip ezik birisi gibi mi davranacaksın? Sevgiline güvenin yoksa, kızın bu yaptıkları sevgilinin aklını karıştırıyorsa üzgünüm ama zaten seni sevmiyordur. Sen kıza ders verdiğin için yanında kalan adamın aşkını ne yapacaksın ve ne kadar kalır sence?
Birisi demiş ayaklarını kır, sen demişsin kıracağımda erkek arkadaşımın gözünden düşmekten korkuyorum tavırlara bak ne kırıyorsun sen odunmu? tabiri caizse öyle derler ya mahalle kadını gibi davranmaya ne gerek var böyle basitleşmeye falan ayaklarını kıracakmış o senin kafanı kırarsa ne yapacaksın elin armut toplamayacak herhalde. amannn sevgilinin ipini sıkı tut kaçmasın. o kızın bir mesajı ile sevgilinin fikri aklı falan karışıyorsa bu sevgiden çok şey bekleme zaten şekerim ömrünüz kısa demektir.
Aynen ya soruyu soracak başka adam mı yok? Kızın niyeti belli...Kız bildigin konusmak icin bahane ariyor
1yila yakin süre geçmiş,şimdi bu mesajda neyin nesi
Bisey soruyomuş bahanesi
Yemezler güzelimmm
Eğer eminim diyorsan, hiçbir güç aklını çelemez sevgilinin. Ama eğer sevgilin, kızın geri dönüş sinyallerinden etkilenip bocalamaya başlarsa, ki sen bunu hareketlerinden, sana davranışlarından zaten anlarsın, ona göre bir yol çizersin kendine. Bu konu, sevgilinin sana olan bağlılığını, sevgisini test etmek içinde bir fırsat aslında. Ben olsam böyle düşünürdüm. Kafası karışmıyorsa, emin olmakla haklısın demektir. O zaman kız da boşa kürek çektiğini anlayıp, bir süre sonra vazgeçer.
yok artık .Bence etkiliyor bile eyvahlar olsun...
Kendine guven ve o cocugu terket...
Bence...