Eski "fuckbuddy"si

"fuckbuddy" tabirini kk'da 2 ay önce öğrenmiştim. KK'dan öğreneceğim çok şey var daha. Bu tabiri bilmiyorum diye cahil olacaksam da cahil olayım.İşte hep bahsedilen kültür farkı burada çıkmış konu sahibi. Ben de rahatsız olurdum.Ne demek eski sevgilisiyle arkadaş kalmak filan bana çok normal gelmiyor. Bu geri kalmışlıksa ben geri kafalıyım bu konuda medeni olamıyorum.

Kiz ne var ki sorumda? Kendisinin eski konularina bak baya olay olmustu. Kendisi demisti ben de merak ettim sadece, hepsi bu

sabah bir açtım konuyu okurken " ne yaptın sen seviştin mi?" diye sorunca şok oldum. Senden beklemem de böyle soruları (yanlış anlama lütfen kötü anlamda söylemedim)

hem fuckbudyy i bilmiyorsun hem de medeni değilsin pinoli, aynı ben gel sarılalım :)

aslında bizim toplumda da çok var bu,geneleve giden erkeklere çok normal bakılıyor bunu da kk dan öğrendim ben ama yatak arkadaşlığına tü kaka deniliyor.benim için ikisi de aynı derecede kötü

exten next olmaz derler ama ortada fuckbodylik bir durum varsa gayrısını bilemiyciğim adı üstünde elin oğlu yani sevgili tribine böyle bir olayı bırakacağını sanmam zaten öyle bir adamla beraberseniz yine yapacaktır

insanların değer yargılarını sorgulayamam. Ama bana ters. Yaşanmışlıklar var sonuçta görüşülmesi bana ters.Medeniyetsizler kulübüne hoşgeldin kadesa

Ben ortada bi hata görmüyorum ki,hatasını anlayıp adım atsın.

Bu çok büyük bir genelleme, bizim erkekler yapmaz görüşü kadar ooo bizim erkekler alasini yapar,bi de para verir, Eşiniz de babaniz da verdi görüşü de yanlış....
İnsan hayati kendi gördükleriyle sınırlıyor, emin olun ilk tecrübesini eşiyle nikâhtan sonra yaşamış erkekler var....

Bence iyi yapmışsın ne hali varsa görsün, ekşideki erkeklere göre zaten türk kızların hepsi kezban ,

Sizi huzursuz eden başka şeyler de var mı bu kızla ilgili yoksa sadece bir fotoğrafınızı beğendi diye mi bu kadar tepki gösterdiniz? Sadece bir fotoğraf beğenmeyle meseleyi 'ya o ya ben'e getirdiyseniz, çok abartmışsınız. Ben sizi haksız buldum.

Karşınızda belli bir yaşa gelmiş, kendi kararlarını kendi veren bir birey var. Sevgiliniz dahi olsa, ben böyle istiyorum ve dediğimi yapmak zorundasın, gibi bir tavır alamazsınız. Biz Türk insanında meseleyi çözebilir bu tepkiniz. Anne/baba, kardeş, hala, dede, enişte... karışır da karışır en özel seçimlerimize bile. Kısıtlanmayı öğreniyoruz ve sanki olması gereken bir şey gibi aynen biz de karşımızdakini kısıtlıyoruz. Gerek yok böyle şeylere.

Seviyorsanız ve kaybetmek istemiyorsanız hatasını(!) arayıp özür dilemesini beklemeyin siz arayın bence.

Yani sizce çok mu normal kızın kendini hatırlatmak için fotoğrafımızı beğenmesi ve zaman zaman mesaj atması?
"Kendini hatırlatmak için" kısmı senin fikrin.Çocuk hatırlamak istese face deki beğeniye ihtiyaç durmaz.Bi de sen başka ülkedesin o başka ülkede.Cinsellik konusunda rahatlar.Yabancı kültürü var.Ne bekliyordun ki canım.

fransız sevgilimle birlikte olsammı diye soruyodun...düşünüp karar verip size yazacağim demiştin...o iş ne oldu?

Sadece bir fotoğraf beğenme değil aslında. Bu kızla ortak arkadaş grupları var. Biz sevgiliyken de görüşmüşlerdi. Orada noldu ne bitti bilmiyorum ben türkiyedeydim. Ayrıca bu kız daha önceden sevgilim beraber fotoğrafımızı koyduktan sonra ona demek buluştunuz diye mesaj atmış ve göz kırpma işareti koymuş. Bu mesajı onun telefonunda şans eseri gördüm. Sevgilim bu mesaja soğuk cevap vermiş. Ama yine de içim rahat etmedi. Bu son beğenme olayı da üzerine tuz biber oldu .
Sevgilimle tartışırken türklerin ve benim de ilişkilerr bakış açımızın onlardan 200 yıl geride olduğunu benden bu konuda bisey öğrenmeyeceğini, fransada orta çağ zihniyetimi yeterince gördüğünü söyledi. Bu beni çok kırdı çünkü kastettiği şey hem kıskançlığım hem de evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istememem.
Bunların üzerine ayrıldım işte

Ortak arkadaşları varsa hala görüşebilirler belli bir saygı çerçevesinde, normaldir. Kız biraz samimi davranıyor gibi. Ama bunun bir önemi yok, erkek arkadaşınız gerekli mesafeyi sağlamış zaten soğuk durarak. Bir de başlıkta 'fukbuddy' diye belirtmişsiniz, duygusal bir birliktelik yok yani. Unutamayacağı, hep aklına gelecek bir ilişki değil.

Erkek arkadaşınız biraz kırıcı konuşmuş ama katılıyorum, doğru söylüyor. Siz böyle yetiştirilmişsiniz ondan önce anne/babanız böyle yetiştirilmiş daha önce büyükanne/babanız. Biraz kültürle alakalı bir şey. Evlilik dışı cinsel ilişki tamamen sizin inisiyatifinizde olan bir konu. Kimse seçim yapmaya zorlayamaz sizi.

Genel olarak, hep kültür farkı olarak bahsedilen şey bu sanırım. Düşünceleriniz, hayata bakış açınız, yetiştirilme tarzlarınız farklı. Bu durumda birliktelik zor bir şey. Orta yolu bulmak için her iki tarafın da taviz vermesi, fedakarlık yapması gerekli. Eğer kendi düşüncelerinizden eminseniz ve değiştirmeyi düşünmüyorsanız geri dönüş yapmayın. Ayrılık kaçınılmaz zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…