- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- Konu Sahibi unejeunefille
-
Fuckbuddylik filan hikaye. Bize yıllarca bütün o pembe-beyaz romanlarla, dizilerle, filmlerle makbul erkeğin, özel bir sevgi beslemediği tüm kadınlara b*k gibi davranması gerektiğini, bunun büyük bir aşk ve sadakat göstergesi olduğunu pompaladılar. Bu 'sevgilim x'i facebooktan engellemiyor çok kırıldım, kocam neden karşı komşuma selam veriyor!, nişanlım kuzenini eski sevgilisiyle görüşmemeye ikna edemiyor bana saygısızlık!!!'lar filan hep o bombardımanın etkisi.
Diğer kızın tarafından bak bir de, bir dönem karşılıklı bir çekim hissedip beraber olmuşsunuz. Sonra yürümemiş, ya da hiç öyle bir beklentiniz olmamış arkadaş kalmaya devam etmişsiniz. Sonra 'arkadaşın' bir sevgili buldu diye sana ona tecavüz etmişsin gibi davranıp, yatmış olmanız sebebiyle seni hayatından tek kelime etmeden çıkartıyor. Kesinlikle çok kaba ve karaktersiz bir davranış. Senin yönlendirmeye çalıştığın davranış tam olarak bu ve elbette az biraz mantığı olan bir insan bunu kabul etmez.
Merhabalar,
Sevgilimin benle tanışmadan önce zaman zaman buluşup birlikte olduğu kız facebook ta ikimizin resmini beğendi.(sevgilim fransiz Lille'de yaşıyor kız başka şehirde okuyor, ben türkiyede yaşıyorum) .bu durumun beni çok üzdüğünü eger kızı engellerse biraz rahatlayacagimi söyledim. Kızla konuşmadıklarını sırf fotoğrafımızı beğendi diye onu engellemenin çok saçma olduğunu kıskanacak bir durum olmadığını söyledi. Uzun tartışmalardan sonra ve benim ikna etme çabalarımın sonuç vermemesi üzerine, ya o kızı ya da beni engellemesini istedim. Sırf sevgilim istiyor diye birini engellemeyeceğim tehditin hiç hoşuma gitmiyor bana güvenmiyorsan ayrıl dedi. Bunun üzerine ondan ayrıldım ve onu engelledim.
Sizce doğru mu yaptım?
Not : onu seviyorum ve hatasını anlayıp geri adım atmasını istiyorum ama beni hala aramadı..bu durumda napabilirim?
fuckbuddy ne ola ki çok cahilim ben
evet sevgilin doğru söylemiş ayrılmaniz iyi olmuş belli ki güvenmiyorsun.
Elin adamına türk kızı tribi :)Merhabalar,
Sevgilimin benle tanışmadan önce zaman zaman buluşup birlikte olduğu kız facebook ta ikimizin resmini beğendi.(sevgilim fransiz Lille'de yaşıyor kız başka şehirde okuyor, ben türkiyede yaşıyorum) .bu durumun beni çok üzdüğünü eger kızı engellerse biraz rahatlayacagimi söyledim. Kızla konuşmadıklarını sırf fotoğrafımızı beğendi diye onu engellemenin çok saçma olduğunu kıskanacak bir durum olmadığını söyledi. Uzun tartışmalardan sonra ve benim ikna etme çabalarımın sonuç vermemesi üzerine, ya o kızı ya da beni engellemesini istedim. Sırf sevgilim istiyor diye birini engellemeyeceğim tehditin hiç hoşuma gitmiyor bana güvenmiyorsan ayrıl dedi. Bunun üzerine ondan ayrıldım ve onu engelledim.
Sizce doğru mu yaptım?
Not : onu seviyorum ve hatasını anlayıp geri adım atmasını istiyorum ama beni hala aramadı..bu durumda napabilirim?
Oymussun, ne yaptiniz sevistiniz mi? O konudan bi daha ses seda cikmadi cunku???
aşna fişnesi kadesa
Fuckbuddy Seks arkadasi demek
Aralarinda duygusal bi bag olmayan , sadece iliskiye girilen arkadas, kanka, pampa, qanq vs.
Bilgece o nasıl soru? Anaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?