- 11 Kasım 2014
- 114
- 46
- 98
- 30
- Konu Sahibi unejeunefille
Biz ben Fransa'da okurken tanıştık. Ama artık uzak ilişki Türkiyeye döndüğüm için. 20 yaşındayımÇocukla yüüz yüze görüştünüz mü hiç kaç yaşındasınız merak ettim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz ben Fransa'da okurken tanıştık. Ama artık uzak ilişki Türkiyeye döndüğüm için. 20 yaşındayımÇocukla yüüz yüze görüştünüz mü hiç kaç yaşındasınız merak ettim ?
İkimiz de bu ilişkinin devam etmesi için çok fedakarlık yaptık. Böyle bir nedenden bitmesine razı olamıyorumeski sevgili mi fuckbady mi ?? eski sevgiliyse birbirlerini sevmiş flört etmiştir diğer türlüsü daha fena yataktan sonra birbirlerini tanımıyorlar :) vee beğeni yapıyor durumlariniza çok ilginç. onu terketmek isabet olmuş canım geri adım atmasinida bekleme yine fakbadiler bulabilir kendine
Biz ben Fransa'da okurken tanıştık. Ama artık uzak ilişki Türkiyeye döndüğüm için. 20 yaşındayım
Çünkü önceden aralarında birşeyler yaşanmış olsa da şuan sadece arkadaşlarmış. Açıklaması buF*** body si nasıl ekli olur hala ya? baştan saçmalık...ben nedense ilişkinizde de bi gelecek göremedim. Bence iyi yapmışsın 2 gün ağlarsın geçer. Uzaktan değil yanından birini bul yoksa kafayı yersin
Valla bizim Türk kızı raconuna ters buÇünkü önceden aralarında birşeyler yaşanmış olsa da şuan sadece arkadaşlarmış. Açıklaması bu
Ben Türk erkeklerini savunmadim. Kadinlari da savunmadim. Ne cins ne millet olursa olsun duygusal bag olmadan cinsellik yasamak tabuları yikmak demek değildir bana gore. Esim de bende birbirimizin ilki degiliz yani cinselliğe tabu olarak baktigimiz soylenemez. Ama bunu duygusuz yaşamadık. Genellemeler benim etrafimda hic de oyle degil. Esim geneleve gitmiş olsaydi bu onun karakteriyle ilgili pej cok ipucu verirdi ve onun yüzüne bile bakmazdim. Çünkü kadina et yada mal gözüyle bakan zihniyetle isim olmaz. Sevmis, asik olmus, Bu adama bişeyler yaşamış, saygi duydum. Bu da benim hayatta durus noktam. Az oncede dediğim gibi farklı dusunenlere saygi duyarım. Bana gore duygusuz cinsellik yasamak modernligin tabusuzlugun anahtari degil.
En son benim ayrılma konusunda çok ciddi olduğumu anlayınca hayır ben istemiyorum dedi ama ben daha fazla dinlemedim konuşmayı bitirdim. Ama şuan hala benimle iletişime geçmediOnu bunu bilmiyorumda, çocukdaki dik duruşa hayran kaldım.
Kimin tribi gereksiz olmuş?Türk kızı için normal tepkiler, fransız erkeki de kendi normal tepkilerini vermiş, resti görmüş. Bence gereksiz bir trip olmuş.
tövbe yarabbim F*** buddy ,mok buddy
tövbe yarabbim F*** buddy ,mok buddy