• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski "fuckbuddy"si

eski sevgili mi fuckbady mi ?? eski sevgiliyse birbirlerini sevmiş flört etmiştir diğer türlüsü daha fena yataktan sonra birbirlerini tanımıyorlar :) vee beğeni yapıyor durumlariniza çok ilginç. onu terketmek isabet olmuş canım geri adım atmasinida bekleme yine fakbadiler bulabilir kendine :KK66:
İkimiz de bu ilişkinin devam etmesi için çok fedakarlık yaptık. Böyle bir nedenden bitmesine razı olamıyorum

F*** body si nasıl ekli olur hala ya? baştan saçmalık...ben nedense ilişkinizde de bi gelecek göremedim. Bence iyi yapmışsın 2 gün ağlarsın geçer. Uzaktan değil yanından birini bul yoksa kafayı yersin :D

F*** body si nasıl ekli olur hala ya? baştan saçmalık...ben nedense ilişkinizde de bi gelecek göremedim. Bence iyi yapmışsın 2 gün ağlarsın geçer. Uzaktan değil yanından birini bul yoksa kafayı yersin :KK70:
Çünkü önceden aralarında birşeyler yaşanmış olsa da şuan sadece arkadaşlarmış. Açıklaması bu

Çünkü önceden aralarında birşeyler yaşanmış olsa da şuan sadece arkadaşlarmış. Açıklaması bu
Valla bizim Türk kızı raconuna ters bu:KK45:

bırak eski seviştiği kızı kk da okuyoruz kimi kızlar sevgilileri kuzenlerini ekleyince bile kıyamet kopariyorlar, buradan bakınca gayet haklısın

Ben Türk erkeklerini savunmadim. Kadinlari da savunmadim. Ne cins ne millet olursa olsun duygusal bag olmadan cinsellik yasamak tabuları yikmak demek değildir bana gore. Esim de bende birbirimizin ilki degiliz yani cinselliğe tabu olarak baktigimiz soylenemez. Ama bunu duygusuz yaşamadık. Genellemeler benim etrafimda hic de oyle degil. Esim geneleve gitmiş olsaydi bu onun karakteriyle ilgili pej cok ipucu verirdi ve onun yüzüne bile bakmazdim. Çünkü kadina et yada mal gözüyle bakan zihniyetle isim olmaz. Sevmis, asik olmus, bişeyler yaşamış, saygi duydum. Bu da benim hayatta durus noktam. Az oncede dediğim gibi farklı dusunenlere saygi duyarım. Bana gore duygusuz cinsellik yasamak modernligin tabusuzlugun anahtari degil.

Ben Türk erkeklerini savunmadim. Kadinlari da savunmadim. Ne cins ne millet olursa olsun duygusal bag olmadan cinsellik yasamak tabuları yikmak demek değildir bana gore. Esim de bende birbirimizin ilki degiliz yani cinselliğe tabu olarak baktigimiz soylenemez. Ama bunu duygusuz yaşamadık. Genellemeler benim etrafimda hic de oyle degil. Esim geneleve gitmiş olsaydi bu onun karakteriyle ilgili pej cok ipucu verirdi ve onun yüzüne bile bakmazdim. Çünkü kadina et yada mal gözüyle bakan zihniyetle isim olmaz. Sevmis, asik olmus, Bu adama bişeyler yaşamış, saygi duydum. Bu da benim hayatta durus noktam. Az oncede dediğim gibi farklı dusunenlere saygi duyarım. Bana gore duygusuz cinsellik yasamak modernligin tabusuzlugun anahtari degil.

Son cumleye katilirim, bence de degil. Bence de murdarlik.

Ben sadece ayni murdarlik farkli formlarda olunca taslaniyor, ama insanlar kendi kocisleri yapinca murdarlik olmuyor kafasina karsiyim. Bu adama pislik atmislar buna karsiyim. Kendi erkeklerimizi de bu adamin yerine koysak ayni sekil yasarlar, ki su andaki yasam formlari bu adaminkinden cok daha murdar.

Insanlarin her turlu murdarligi igrencligi adam nikah yuzugu takacak diye kabul edip sonra burda ben etmezdim bbiibib diye ahkam kesmesine karsiyim, cunku ettiklerini biliyorum. Yoksa burda size kisisel bir elestri yapmadim. Elestrim ikiyuzluluge. Kutsal kandilin yuzu suu hrumetine insanlar ikiyuzlu olmasinlar.

Bize ters ama adam degil. Aldatmamis, kimseyi incitmemis, fuhus yapmamis, ee ortada bir ahlaksizlik , rezilllik yok sadece bize ters bir durum var. Bu ters durumu bizim toplumumuzdaki erkekler de pekala yapiyor, hem de daha rezil ve ahlaksiz olanini fuhus seklinde. Insanlar iyyk ben kabul etmem diyeceklerse once ordan baslasinlar derim.

Tanimadiklari, bilmedikleri biri hakkinda atip tutacagina insanlar kendi yanibaslarindaki igrencliklere tepki koysunlar.

KOnu sahibesi, kafani calistir. Adam aldatmak istese, seni sevmese neden birlikte olsun ki ayrilir gecer. Fransizlari bilemem ama mesela Hanslar cok durust , aldatma , yalan , baska kadinlara bakma vs yok, cunku gercekten iclerine sinen insanlarla iliski yasiyrlar. Ote turlu zaten baglanmadan etmeden birlikte olup geciyorlar. Adamin isterse rahatca cinsellik yasayacagi biri var zaten, istegi o olsaydi zaten ona giderdi. Ben seni aldattigini dusunmuyorum, aylanci, ahlaksiz, aldatacak tiynette birisi degil bence.

Ote yandan zaten iliskiniz nereye kadar gidebilir ki? Daha ne kadar uzakta yasayacaksiniz, Fransaya gitme, tasinma durumun yoksa yakin gelecekte bu isin bir sonu yok zaten. 10 yil skype yapacak haliniz yok ya zaten?

Son düzenleme:
Sevgilin fransizmış onlarda kiskanclik yok genel olarak seni anlayamaz zaten.kültür farki bu işte. ya onu bu şekilde kabul edeceksin ya da biraz üzülüp unutacaksin.

Şimdi şöyle bir şey var Türk kızları siz kocanızın/sevgilinizin eski sevgilisini facenizde görmeye tahammül edebilir misiniz?Hele ki yatak konusunda bir şeyler paylaştılarsa...Kızımız haklı bence ama yurt dışında yaşayan sevgilisi olayı onun gibi algılayamamakta onun için çok normal bir boyut taşıyor.Geri dönemeyebilir dönmezse de dönmesin aman...Kıskanmayalım mııı....

yabacılar böyle işte, işine gelirse gelmezse güle güle. diyeceğim ama yine de insan sevdiği kişiyi bu kadar kolay kaybetmeye razı olmaz. demek ki duygusal anlamda da bir eksiklik var. iyi yapmışsın ardına bakma bence.

Fuckbuddylik filan hikaye. Bize yıllarca bütün o pembe-beyaz romanlarla, dizilerle, filmlerle makbul erkeğin, özel bir sevgi beslemediği tüm kadınlara b*k gibi davranması gerektiğini, bunun büyük bir aşk ve sadakat göstergesi olduğunu pompaladılar. Bu 'sevgilim x'i facebooktan engellemiyor çok kırıldım:(, kocam neden karşı komşuma selam veriyor!, nişanlım kuzenini eski sevgilisiyle görüşmemeye ikna edemiyor bana saygısızlık!!!'lar filan hep o bombardımanın etkisi.

Diğer kızın tarafından bak bir de, bir dönem karşılıklı bir çekim hissedip beraber olmuşsunuz. Sonra yürümemiş, ya da hiç öyle bir beklentiniz olmamış arkadaş kalmaya devam etmişsiniz. Sonra 'arkadaşın' bir sevgili buldu diye sana ona tecavüz etmişsin gibi davranıp, yatmış olmanız sebebiyle seni hayatından tek kelime etmeden çıkartıyor. Kesinlikle çok kaba ve karaktersiz bir davranış. Senin yönlendirmeye çalıştığın davranış tam olarak bu ve elbette az biraz mantığı olan bir insan bunu kabul etmez.

Simdiiiii... Acilin ben bu konularin uzmani oldum :)))) ben senin bu olayini esim ve eski kiz arkadasiyla yasadim, yasiyorum. Dusun ki ben karisiyim, o da eski sevgilisiyle is yapiyor ama yapmak zorunda degil, kiz yabanci, facebookta fotograf begenmek ne ki, dugunumuze geldi yaa. Ve su an ayni ucakta yurtdisina fuara ucuyolar. Rest cektim umrunda olmadi. Bosanirim dedim. Ben is yapiyorum, sen rahatsiz oluyosun diye is mi yapmiyim dedi. Once bi keser gibi oldu baglantisini, simdi aynen devam. Guveniceksin diyo. Seni rahatsiz edecek bi sey yok, artik bi sey hissetmiyorum, seni aldatmiyorum derdin ne diyo. Yani ortada bi sey yoksa adam sadece sen dedin diye engellemeyi muthis bir kisitlama olarak gormus ve sinir olmus olabilir. Sen seni sevdigini hissediyosan sadece fotograf begendi diye engelle demen gereksiz olmus. Eger gorusmuyorlarsa ve seni suphelendiren bi durum yoksa kiz istedigi kadar kendini hatirlatsin bi sey olmaz. Ama benim de sadece bu yuzden kavga cikarmisligim var. Eline bi sey gecmez boyle. Simdi geri donsen cok fena tukurdugunu yalamis olacaksin. Bence arama hic. O ararsa o kizin begenip begenmemesi cok da umrunda diilmis gibi yap, senin tavrini begenmedim diye bu noktaya geldim falan de. Aramazsa da bosver zaten. Ha ben bu dediklerimi yapabildim mi hayir. Ama cok buyuk tepkilerin geri donusu kesinlikle bize kaybettiriyo.

Back
X