• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski "fuckbuddy"si

Erkekler cinsellik konusunda gayet gevsekler burda bazilari duygusal bag olmadan nasil olmaz falan demis gayette oluyor onlar icin burda konu acanlar hic mi yok erkek arkadasim facebooktan birileri ile konusmus vs vs tarzinda..
Bircok erkegin genel ev deneyimi var türkiyede bu da ayni kefeye girmiyor mu MissCherryBlossom MissCherryBlossom dogru bi noktaya deginmis. Ayrica yeni nesilde son dönemde batiya özentilik had safhada fuckbuddy, friends with benefits normal karsilanmaya baslanmis bunlari daha cok görecegiz bence cünkü türk erkegide hemen uyum saglar buna muhtemelen.

Konu sahibesi icin ise rest cekme olayin iyi olmamis canim rest degil saglam bi konusma yapmaliydin ayrica bu senin süphelerinide arttiracak fuckbuddy denilen sacma sapan bisi ile halen iletisim halinde olmasi rahatsiz edici ve bilemezsin halen devam ediyor mu etmiyor mu hep süphe icinde kalabilirsin uzak mesafe iliskileri zaten yeterince zorken birde üstüne süphe eklemek güvenini sarsmaya yeterli sebepler olmus..Ama karar genede senin..

bende fazlasıyla rahatsız olurdum ve seni haklı buluyorum..

Sadece bir fotoğraf beğenme değil aslında. Bu kızla ortak arkadaş grupları var. Biz sevgiliyken de görüşmüşlerdi. Orada noldu ne bitti bilmiyorum ben türkiyedeydim. Ayrıca bu kız daha önceden sevgilim beraber fotoğrafımızı koyduktan sonra ona demek buluştunuz diye mesaj atmış ve göz kırpma işareti koymuş. Bu mesajı onun telefonunda şans eseri gördüm. Sevgilim bu mesaja soğuk cevap vermiş. Ama yine de içim rahat etmedi. Bu son beğenme olayı da üzerine tuz biber oldu .
Sevgilimle tartışırken türklerin ve benim de ilişkilerr bakış açımızın onlardan 200 yıl geride olduğunu benden bu konuda bisey öğrenmeyeceğini, fransada orta çağ zihniyetimi yeterince gördüğünü söyledi. Bu beni çok kırdı çünkü kastettiği şey hem kıskançlığım hem de evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istememem.
Bunların üzerine ayrıldım işte

Anlaşabiliyor olsaydınız ben bu ilişkiye oldukça olumlu bakardım ancak çocuğun tahammülü yok bu birincisi, sen onun kültürüne uyum sağlayamıyorsun o da seninkine bu da önemli bir faktör. Bir de ne zaman göreceksin bir daha, senede kaç kere, ikinizin de okulu var sanırım. Yürümesi için ya senin oraya taşınman ya da onun gelmesi gerekiyor, böyle bir ihtimal var mı? :KK14:

Facebookta resminizi beğendi diye "ya o ya ben" demen cok ıtıcı olmus cocuk haklı
Sadece bir fotoğraf beğenme değil aslında. Bu kızla ortak arkadaş grupları var. Biz sevgiliyken de görüşmüşlerdi. Orada noldu ne bitti bilmiyorum ben türkiyedeydim. Ayrıca bu kız daha önceden sevgilim beraber fotoğrafımızı koyduktan sonra ona demek buluştunuz diye mesaj atmış ve göz kırpma işareti koymuş. Bu mesajı onun telefonunda şans eseri gördüm. Sevgilim bu mesaja soğuk cevap vermiş. Ama yine de içim rahat etmedi. Bu son beğenme olayı da üzerine tuz biber oldu .%0ASevgilimle tartışırken türklerin ve benim de ilişkilerr bakış açımızın onlardan 200 yıl geride olduğunu benden bu konuda bisey öğrenmeyeceğini, fransada orta çağ zihniyetimi yeterince gördüğünü söyledi. Bu beni çok kırdı çünkü kastettiği şey hem kıskançlığım hem de evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istememem.%0ABunların üzerine ayrıldım işte

Anlaşabiliyor olsaydınız ben bu ilişkiye oldukça olumlu bakardım ancak çocuğun tahammülü yok bu birincisi, sen onun kültürüne uyum sağlayamıyorsun o da seninkine bu da önemli bir faktör. Bir de ne zaman göreceksin bir daha, senede kaç kere, ikinizin de okulu var sanırım. Yürümesi için ya senin oraya taşınman ya da onun gelmesi gerekiyor, böyle bir ihtimal var mı? :KK14:
O buraya taşınmaz ancak ben Fransa'ya gidebilirim ama orada iş bulabilmem zor.

Sadece bir fotoğraf beğenme değil aslında. Bu kızla ortak arkadaş grupları var. Biz sevgiliyken de görüşmüşlerdi. Orada noldu ne bitti bilmiyorum ben türkiyedeydim. Ayrıca bu kız daha önceden sevgilim beraber fotoğrafımızı koyduktan sonra ona demek buluştunuz diye mesaj atmış ve göz kırpma işareti koymuş. Bu mesajı onun telefonunda şans eseri gördüm. Sevgilim bu mesaja soğuk cevap vermiş. Ama yine de içim rahat etmedi. Bu son beğenme olayı da üzerine tuz biber oldu .%0ASevgilimle tartışırken türklerin ve benim de ilişkilerr bakış açımızın onlardan 200 yıl geride olduğunu benden bu konuda bisey öğrenmeyeceğini, fransada orta çağ zihniyetimi yeterince gördüğünü söyledi. Bu beni çok kırdı çünkü kastettiği şey hem kıskançlığım hem de evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istememem.%0ABunların üzerine ayrıldım işte

türklere kurban olsun o

Konularınızi hatırlıyorum hep cinsellik ön plana geciyor bir şekilde ama başkasiyla ama sizinle ve dolayısıyla kültür farkıda olunca orta yolu bulamıyorsunuz diye düşünüyorum. Ona göre çok normal bir durum sizin için abeste iştigal oluyor. Resim beğenmek değil mevzu,eski konularınızdada mevzu mahis olan kültür farkı. Bunun üstesinden gelemiyorsunuz bu sebeple ayrılmanız isabet olmuş.

bence ayrilman iyi olmus ama daha uzun uzun aciklayarak bunu yapsan sanki daha iyiydi. su an kendini tam ifade edemeden tepkisel hareket yapmissin gibi olmus, boyle oldugu icin seni daha cok rahatsiz ediyor sanirim. bu durum seni neden rahatsiz ediyor, neyden huzursuz oluyorsun diye daha sakin sakin de anlatabilirsin.

iyi olmus dememin sebebi de, boyle kurtlar insanin icine dusunce kurtulmak cok zor oluyor. olaydan ben de cok rahatsiz olurdum ortada hic bir sey olmasa bile. sevgilinin o kizi engellemesi de o kiza, senin onu kiskandigini belli eder ki bu da kizlarin genelde hosuna giden bi sey. kiza bu hissi yasatmak da istemezdim :) yani hem cool gorunmek isteyip hem de aslinda kiskanmak da zor bi sey :) bunlarla ugrasacagina bosver daha guzel seylerle ugras. eminim karsina daha bir suru sevgililer cikar. uzak iliski gercekten zor bi sey, bi suru seyi paylasamiyosun, o orda napiyo dertleri de var. yakininda olacagin bi sevgilin olsun, her sey daha kolay ve huzurlu olur senin acindan bence.

kizlar bu arada ben dun 2 tane soru sordum, biraz acil cevaba ihtiyacim var. kullanici adimdan gidip sorularima bi goz atar misiniz? yardimci olabilecek birileri varsa cok sevinirim.

hepinize mutlu gunler!

Ne kadar çocukça hareketleriniz var yaaa çocuk onu istese onunla olurdu kız da başka şehirdeymiş zaten ne demek nu engellersen rahat ederim filan hadi onu engelledi belki başka biri var nereden emin olacaksın farklı ülkelerdesiniz bir de. Sana anlatmış sorun yapacağını bilse anlatmazdı yüzde yüz emin olabilir misin orada başka kızla olmadığına ama böyle bir ilişkiye başladıysan güvenmek zorundasın.

Geçmişte bu tarz şeyler yaşadığı birinin özel sosyal hesabında olması bana ters geldi açıkçası. Kıskançlık değil bu kıskançlığında dışında bir mevzu bence. Madem o kız sevgilinin umrunda değil, madem onunla olmak istese onunla olurdu o zaman kişisel hesabında durmasının da bir mantığı yok. Zaten erkek arkadaşında seçimini yapmış ve ilişkiniz bitmiş. Boşver, hayırlısı de geç.

Fransizcasi yok Polyanna, fuckbuddy her kultur ve dilde fuckbuddy :KK70::KK70::KK70:

Lö föck bödiğ diye yersiz espirimi yapayım :KK53:

Sevgilimle tartışırken türklerin ve benim de ilişkilerr bakış açımızın onlardan 200 yıl geride olduğunu benden bu konuda bisey öğrenmeyeceğini, fransada orta çağ zihniyetimi yeterince gördüğünü söyledi. Bu beni çok kırdı çünkü kastettiği şey hem kıskançlığım hem de evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istememem.%0ABunların üzerine ayrıldım işte

Şu inanılan değerler üstünden kırılmak bana çok manasız geliyor gerçekten sanki bu işin evrensel değeri varmış gibi, hadi o tablette yazı yazarken siz normal bildiğimiz tablette yazı yazarsanız anlarım ama karakter yüzünden bu damgalanmaya neden akıllı bir cevap veremediniz ki, yazık olmuş güzelim had bildirmeye.

Back
X