- Konu Sahibi unejeunefille
-
Sadece bir fotoğraf beğenme değil aslında. Bu kızla ortak arkadaş grupları var. Biz sevgiliyken de görüşmüşlerdi. Orada noldu ne bitti bilmiyorum ben türkiyedeydim. Ayrıca bu kız daha önceden sevgilim beraber fotoğrafımızı koyduktan sonra ona demek buluştunuz diye mesaj atmış ve göz kırpma işareti koymuş. Bu mesajı onun telefonunda şans eseri gördüm. Sevgilim bu mesaja soğuk cevap vermiş. Ama yine de içim rahat etmedi. Bu son beğenme olayı da üzerine tuz biber oldu .
Sevgilimle tartışırken türklerin ve benim de ilişkilerr bakış açımızın onlardan 200 yıl geride olduğunu benden bu konuda bisey öğrenmeyeceğini, fransada orta çağ zihniyetimi yeterince gördüğünü söyledi. Bu beni çok kırdı çünkü kastettiği şey hem kıskançlığım hem de evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istememem.
Bunların üzerine ayrıldım işte
Sadece bir fotoğraf beğenme değil aslında. Bu kızla ortak arkadaş grupları var. Biz sevgiliyken de görüşmüşlerdi. Orada noldu ne bitti bilmiyorum ben türkiyedeydim. Ayrıca bu kız daha önceden sevgilim beraber fotoğrafımızı koyduktan sonra ona demek buluştunuz diye mesaj atmış ve göz kırpma işareti koymuş. Bu mesajı onun telefonunda şans eseri gördüm. Sevgilim bu mesaja soğuk cevap vermiş. Ama yine de içim rahat etmedi. Bu son beğenme olayı da üzerine tuz biber oldu .%0ASevgilimle tartışırken türklerin ve benim de ilişkilerr bakış açımızın onlardan 200 yıl geride olduğunu benden bu konuda bisey öğrenmeyeceğini, fransada orta çağ zihniyetimi yeterince gördüğünü söyledi. Bu beni çok kırdı çünkü kastettiği şey hem kıskançlığım hem de evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istememem.%0ABunların üzerine ayrıldım işteFacebookta resminizi beğendi diye "ya o ya ben" demen cok ıtıcı olmus cocuk haklı
O buraya taşınmaz ancak ben Fransa'ya gidebilirim ama orada iş bulabilmem zor.Anlaşabiliyor olsaydınız ben bu ilişkiye oldukça olumlu bakardım ancak çocuğun tahammülü yok bu birincisi, sen onun kültürüne uyum sağlayamıyorsun o da seninkine bu da önemli bir faktör. Bir de ne zaman göreceksin bir daha, senede kaç kere, ikinizin de okulu var sanırım. Yürümesi için ya senin oraya taşınman ya da onun gelmesi gerekiyor, böyle bir ihtimal var mı?
Sanırım önce okulunu bitirmen gerekiyor? O çocuk bu kadar bekleyebilecek mi? Evlenme ihtimaliniz var mı?O buraya taşınmaz ancak ben Fransa'ya gidebilirim ama orada iş bulabilmem zor.
Sanırım önce okulunu bitirmen gerekiyor? O çocuk bu kadar bekleyebilecek mi? Evlenme ihtimaliniz var mı?
O ciddi düşünüyor mezun olduktan sonra evlenmek istediğini söylemişti. Hatta çocuklara isim bile düşünmüşSanırım önce okulunu bitirmen gerekiyor? O çocuk bu kadar bekleyebilecek mi? Evlenme ihtimaliniz var mı?
Sadece bir fotoğraf beğenme değil aslında. Bu kızla ortak arkadaş grupları var. Biz sevgiliyken de görüşmüşlerdi. Orada noldu ne bitti bilmiyorum ben türkiyedeydim. Ayrıca bu kız daha önceden sevgilim beraber fotoğrafımızı koyduktan sonra ona demek buluştunuz diye mesaj atmış ve göz kırpma işareti koymuş. Bu mesajı onun telefonunda şans eseri gördüm. Sevgilim bu mesaja soğuk cevap vermiş. Ama yine de içim rahat etmedi. Bu son beğenme olayı da üzerine tuz biber oldu .%0ASevgilimle tartışırken türklerin ve benim de ilişkilerr bakış açımızın onlardan 200 yıl geride olduğunu benden bu konuda bisey öğrenmeyeceğini, fransada orta çağ zihniyetimi yeterince gördüğünü söyledi. Bu beni çok kırdı çünkü kastettiği şey hem kıskançlığım hem de evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istememem.%0ABunların üzerine ayrıldım işte
Evlenecek misiniz peki? Yani bu adamın senle evlenme niyeti var mı?Sevişmedik. Evlenmeden birlikte olmak istemediğimi söyledim
Evlilik üzerine konuştuk, benimle evlenmek istediğini söylemişti ama bu mümkün olmayabilir ailem yabancı birini istemiyorEvlenecek misiniz peki? Yani bu adamın senle evlenme niyeti var mı?
Fransizcasi yok Polyanna, fuckbuddy her kultur ve dilde fuckbuddy
Sevgilimle tartışırken türklerin ve benim de ilişkilerr bakış açımızın onlardan 200 yıl geride olduğunu benden bu konuda bisey öğrenmeyeceğini, fransada orta çağ zihniyetimi yeterince gördüğünü söyledi. Bu beni çok kırdı çünkü kastettiği şey hem kıskançlığım hem de evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istememem.%0ABunların üzerine ayrıldım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?