• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski "fuckbuddy"si

Fuckbuddy ne diyen soran olmus.
Banim yeni kaldirildi.
Soyleyemiyorum.
Birz dusununce cikarsinz isin icinden.
F***- buddy..
Buddy demek= dost demek.
Diger kelimeyide anlatmaya gerek yok gibi.

Konuya gelirsek.
Bence; dogru yapmissin.
Ama fransiz oldugunu dusunursen beyinleri nasil calisiyor bilemem.
Ama rahatlar, bizden cok daha raht.

Sevgilinizin o eski bayani hala arkadas listesinde tutmasi hic hos degil!
Onun sizin fotografinizi begenmesi bir o kadar itici, dogru degil!
Sizin kendinize guvenmeyip ya o, ya ben kiyaslamasina girmeniz hic gerekli bir hareket degil!
Ancak sonuc bu iliskideki en mantikli sey olmus, yol verin gitsin...

Fuckbuddylik filan hikaye. Bize yıllarca bütün o pembe-beyaz romanlarla, dizilerle, filmlerle makbul erkeğin, özel bir sevgi beslemediği tüm kadınlara b*k gibi davranması gerektiğini, bunun büyük bir aşk ve sadakat göstergesi olduğunu pompaladılar. Bu 'sevgilim x'i facebooktan engellemiyor çok kırıldım:KK43:, kocam neden karşı komşuma selam veriyor!, nişanlım kuzenini eski sevgilisiyle görüşmemeye ikna edemiyor bana saygısızlık!!!'lar filan hep o bombardımanın etkisi.

Diğer kızın tarafından bak bir de, bir dönem karşılıklı bir çekim hissedip beraber olmuşsunuz. Sonra yürümemiş, ya da hiç öyle bir beklentiniz olmamış arkadaş kalmaya devam etmişsiniz. Sonra 'arkadaşın' bir sevgili buldu diye sana ona tecavüz etmişsin gibi davranıp, yatmış olmanız sebebiyle seni hayatından tek kelime etmeden çıkartıyor. Kesinlikle çok kaba ve karaktersiz bir davranış. Senin yönlendirmeye çalıştığın davranış tam olarak bu ve elbette az biraz mantığı olan bir insan bunu kabul etmez.

Adam o konuda haklı tabi.
Yanlış bir şey yapmıyor sonuçta, bu kızımızın isteğine hayır demesi de hu yüzden ve adam haklı, medenice davranmak istiyor ve bundan ödün vermiyor, geri adım atmıyor.

Konu sahibesi bu adam duruşundan taviz vermez. Barışmak niyetin varsa sen kusura bakma işte, o an kısjançlıkla öyle ağzıma geleni söyledim stili bir şeyler demelisin.

Merhabalar,

Sevgilimin benle tanışmadan önce zaman zaman buluşup birlikte olduğu kız facebook ta ikimizin resmini beğendi.(sevgilim fransiz Lille'de yaşıyor kız başka şehirde okuyor, ben türkiyede yaşıyorum) .bu durumun beni çok üzdüğünü eger kızı engellerse biraz rahatlayacagimi söyledim. Kızla konuşmadıklarını sırf fotoğrafımızı beğendi diye onu engellemenin çok saçma olduğunu kıskanacak bir durum olmadığını söyledi. Uzun tartışmalardan sonra ve benim ikna etme çabalarımın sonuç vermemesi üzerine, ya o kızı ya da beni engellemesini istedim. Sırf sevgilim istiyor diye birini engellemeyeceğim tehditin hiç hoşuma gitmiyor bana güvenmiyorsan ayrıl dedi. Bunun üzerine ondan ayrıldım ve onu engelledim.
Sizce doğru mu yaptım?

Not : onu seviyorum ve hatasını anlayıp geri adım atmasını istiyorum ama beni hala aramadı..bu durumda napabilirim?

bence bizim kıskançlık tripleri Avrupalılarda ters tepiyor.

Fuckbuddy'nin ne oldugunu bildigim icin bi an kendimi kotu hissettim herkesler bi haber:110: Sadece fransaya özgü değil bu olay elbette bizim ülkede de bayaa var gizli kapakli ki "pampa" kelimesi bu amaçla çıkmış olabilir :KK53:

Konu sahibesi , yabancilar da kiskanir yeri gelince ama bi Turk kizi histerisini kaldiramazlar garip gelir. Fuckbuddylik bana ters, listesinde ekli olsa hepten ters ! Sonucta friends with benefits arkadas olunmasindaki amac belli. Onu sil bu niye begenmis kaprisini yabancilar cekmez, barismak istiyorsan sakince sebepleriyle neden tepki verdigini anlat. Ama en tuhafi adam sana gelip x benim buddym mi dedi ki bu kizi biliosun :KK14:

ben olsam ben de izin vermezdim eskiden birlikte olduğu biriyle iletişim kurmasına, ha ben bunu normal karşılayıp benle tartışacak biriyle ilişkiye de girmem o ayrı. böyle bi muhabbet dönmemeli yani arada.

yıl olmuş 2015 fucbuddy ne ? :D yemeyin bizi hanımlar :D neyse arkadaşlar haklı yabancı erkekler türkler gibi değil arkadaşım kıskançlığa gelemezler çünkü genellikle hayatlarında biri varsa sadık olurlar biriyle birlikte olmak isterlerse dürüst bir şekilde söylerler tabiki tepki vermekte haklısın ama sakince de bu işi halledebilirdin aslında yani biraz sabretseydin eninde sonunda o kızı engelletirdin barışırsan bu konuyu açma hemen biraz bekle...

Merhabalar,

Sevgilimin benle tanışmadan önce zaman zaman buluşup birlikte olduğu kız facebook ta ikimizin resmini beğendi.(sevgilim fransiz Lille'de yaşıyor kız başka şehirde okuyor, ben türkiyede yaşıyorum) .bu durumun beni çok üzdüğünü eger kızı engellerse biraz rahatlayacagimi söyledim. Kızla konuşmadıklarını sırf fotoğrafımızı beğendi diye onu engellemenin çok saçma olduğunu kıskanacak bir durum olmadığını söyledi. Uzun tartışmalardan sonra ve benim ikna etme çabalarımın sonuç vermemesi üzerine, ya o kızı ya da beni engellemesini istedim. Sırf sevgilim istiyor diye birini engellemeyeceğim tehditin hiç hoşuma gitmiyor bana güvenmiyorsan ayrıl dedi. Bunun üzerine ondan ayrıldım ve onu engelledim.
Sizce doğru mu yaptım?

Not : onu seviyorum ve hatasını anlayıp geri adım atmasını istiyorum ama beni hala aramadı..bu durumda napabilirim?
Elin adamına türk kızı tribi :)

Sen sevgilinin seks arkadaşı olmasını kabullenebiliyorsun ama o kızın fotoğrafınızı beğenmesini kabul edemiyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Back