• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski "fuckbuddy"si

Siz degil yav arkadasin birisi cahiller manasinda yorum yapmış alinti yapmadım:KK51:
gördüm onu Masumlar yazmış:KK70:

boşver bazen bilmemek değil öğrenmek daha kötü.ben anlamıyorum neden bu kelimenin anlamını bilmek durumundayız hayatımıza ne katkısı var ki daha önce duymadık diye saçma bi şekilde dalga konusu oluyoruz. ilginc.

Konu sahibi ayrilmissin bitmiş bence kendi değer ve kültürüne uyan biri ile ol.

Konuyu dagitmak istemem ama birazcık kulturlensem de fena olmaz hani:KK53: simdi bu fuckbuddy denilen sahisi nerden buluyorlar? Faceden arkadas olmasaydi denilmiş ya ondan soruyorum. Sosyal medyadan değilse nerden iletişim kuruluyor? :KK51:

Bence iyi yapmışsın düşünce ayrılığı çok fazla olduğundan sen onu zaten çekemezdin uğraşamazdın onunla . Ona normal gelen sana anormal gelirdi . Biraz hatta baya geniş ve rahat oluyorlar bu konuda yabancılar o yüzden ben olsam kaldıramazdım

E yani partide tanisip sadece seviselim diye anlasma mi yapıyorlar? Cidden meraktan soruyorum cahilligime verin

Ben de sormustum daha once. Evet ,sadece sevisecegiz aramizda baska hicbir sey olmaz olamaz diye anlasma yapip sevisip ayriliyorlarmis.
daha once de konusu olmustu da ordan ogrenmistim.. Fuckbuddy olan bayan yazmisti bdv ye oyle yani..

Neyyy:KK57:

duymayaydi kukaklarim okumayaydi gözlerim:KK45:

aman ayrilmislar iyi olmuş sonuçta adam yabancı hayatı bu şekilde ve bizim kız bunu kabul etmiş sırf fotoyu beğendi diye olay çıkarmak sacma

Evet bu yönden hiç düşünmemiştim bence de sadece cinseellik açısından duygusal bi bağ olmadan bi kızla beraber olup bu durum bitmiş bile olsa öncedenn bunu yapan birini kabul edip kız fotoğraflarını beğendi diye ayrılması da cidden garip yani .
Zaten türk kadınlarının % 80 90 ı bence bi kadınla duygusal bağ olmadan sırf cinsellik için arkadaşlık kuran erkeklerle beraber olmak istemezler herhalde yani .

Valla bencileyin cahil bacinizi bagislayin ama bir erkek duygusal bir bag kurmadan da cinsellik yasayabiliyorsa zaten ondan hayir gelmez ki... ayni sekilde kadindan da bence. Tabi bence. Farkli fikirlere saygi duyarım ama benim kafam almiyor.

Evet bu yönden hiç düşünmemiştim bence de sadece cinseellik açısından duygusal bi bağ olmadan bi kızla beraber olup bu durum bitmiş bile olsa öncedenn bunu yapan birini kabul edip kız fotoğraflarını beğendi diye ayrılması da cidden garip yani .
Zaten türk kadınlarının % 80 90 ı bence bi kadınla duygusal bağ olmadan sırf cinsellik için arkadaşlık kuran erkeklerle beraber olmak istemezler herhalde yani .
oran konusunda emin olamiyorum çünkü daha önce bu tarz konularda aman bakir erkek mi olur yapsın tabi deneyimli olsun diyen hatunlar çoktu.

Back
X