• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski "fuckbuddy"si

Başlığa olan şeyi yazdım. Sadece yatmak için buluşan kimselere fuckbuddy denir yani yumuşatamam. Aslında güveniyorum ona ama o kızı engellenmesi beni çok üzdü. O kız bile benden değerliymiş demek dedim

Burda yaptigin karsilastirma yanlis.

Mesele kiz vs sen degil.

Mesele sen vs guven duymaman, ozel ahayta saygi duymaman, cocugu suclar tarzda davranman, gereksiz kiskanclik yapman.

Ote yandan sen de haklisin dedigim gibi. Kim sevdiginin takildigi birini burnunun dibinde gormek ister? Lakin tepki verme bicimin yanlis olabilir, cocuk da guvenmiyorsan git ne cekicem demis karsilik olarak. Bu cumle dogru bir cumle degil mi sence, guvenmiyorsan niye berabersin? Bu cocugun seninleyken bu kizla olacagina inaniyor musun? Alti ustu bir kiz bir foto begenmis bunda tehditlik bir sey yok ki. Insanlar sosyal medyayi fazla abrtiyor bence. Hele milletimiz sosyal medyayla yatip kalkiyor, diger insanlar bize benzemiyor o konuda.

Son düzenleme:
Neyyy:KK57:

duymayaydi kukaklarim okumayaydi gözlerim:KK45:

aman ayrilmislar iyi olmuş sonuçta adam yabancı hayatı bu şekilde ve bizim kız bunu kabul etmiş sırf fotoyu beğendi diye olay çıkarmak sacma
Bende ilk ogrendigimde ayni bu tepkiyi vermistim :D

Yani o kadar seyi sindirip bi foto begenisi ortaligi karistiriyorsa zaten olmaz bu iliski

senin yerinde olsam farklı davranabilir miydim bilmiyorum ama yabancı erkeklerin pek bu tür kıskançlıklara gelebileceğini düşünmüyorum.
Ben kızla facebookta arkadaş olduklarını önceden biliyordum ama sorun etmemiştim. Çok kıskanç biri değilim. Ama kızın fotoğrafımızı beğenmesini çok manidar buldum ve ilişkimize tehdit olarak gördüm. Bu yüzden engellemesine istemiştim

Bide cahil diye yazanlar var. Konu basliginın anlamini öğrenince bu konuda cahil kalmayı tercih ederim heralde sürekli böyle başlıklı konu olmuyo nerden bilelim anlamini :KK14:

Ben kızla facebookta arkadaş olduklarını önceden biliyordum ama sorun etmemiştim. Çok kıskanç biri değilim. Ama kızın fotoğrafımızı beğenmesini çok manidar buldum ve ilişkimize tehdit olarak gördüm. Bu yüzden engellemesine istemiştim
canım ben seviyorsam kıskanırım ama şu bir gerçekki bir insanı sen ne kadar kısıtlarsan kısıtla o seni aldatacaksa her halukarda aldatır. ayrıca bu şekilde kısıtlanmakta sıkar aldatacağı yoksa bile aldatmaya meyli artar.

Fuckbuddy iliskiye normal bakan bir insanla birliktesiniz ve sadece bi begeni yuzunden mi bu tavir??
:KK14:
Ayrica siz nerden biliyorsunuz kizin sevgilinizin fuckbuddysi oldugunu??

Bide cahil diye yazanlar var. Konu basliginın anlamini öğrenince bu konuda cahil kalmayı tercih ederim heralde sürekli böyle başlıklı konu olmuyo nerden bilelim anlamini :KK14:
Nasıl yani bilmiyoruz diye mi cahilmisiz? ben ilk msjinda cahilim bu konuda yazdım ki o bir espiriydi. bu muymus cahilligin ölçüsü?

canım ben seviyorsam kıskanırım ama şu bir gerçekki bir insanı sen ne kadar kısıtlarsan kısıtla o seni aldatacaksa her halukarda aldatır. ayrıca bu şekilde kısıtlanmakta sıkar aldatacağı yoksa bile aldatmaya meyli artar.
Evet haklısınız aslında.. Onu biraz bunaltmış olabilirim. Sorun şu ki, onu seviyorum, ayrılmak istemiyordum şuan onun geri adım atmasını istiyorum. Ama hala bir adım atmadı:(

Back
X