merhaba.şuan çok kötüyüm.benım ikinci evliliğim ılk evlılıgımden cocugum yok.calısan,iyi bir karıyerı ve gelırı olan cok bakımlı bir bayanım.bu eşimle 2 yasında 1 çocugumuz var.3 yıllık evliyiz.eşimle severek evlendık.onun ılk evliliği.herşey çok güzeldi bugune kadar.yani ben öyle sanıyordum..ama dün bazı şeyler oldu ve öyle şeyler söylediki dünden beri aglıyorum.eski evliliğimi başıma kalktı.ve hazmedemediğinden ama evlenırken sırf bana aşık oldugu ıcın bu durumu umursamadıgından falan bahsetti.ve hala bu durumun kendısıne agır geldıgını söyledi.ve akşam 9 da vurdu kafayı uyudu.sabaha kadar agladım ve dusundum.sabah yuzumu yıkayıp makyajımı yapıp ıse geldım kımseye belli etmemek ıcın.ve ılk ısım ona msj atmak oldu.bu evlılık meger evcılık oyunuymuş,ben cok mutluyuz dıye kendımı kandırmısım hep,meger senın kafanda neler varmıs falan yazdım.ayrılmak ıstedıgımı,gecmısımı basıma kalkıp yıllar sonra hala sındırememıs bır adamla evlı kalacak kadar gurursuz degılım dedım.ama unutma bız ayrıldıgımızda sende ''dul'' olacaksın,ınsan kaderınde ne yasayacagını tercıh edemıyo dedim..şuan bunları yazarken bıle aglıyorum.cunku ben ona evlenırken demıstım,bak bu durumu kabullenemıceksen uzak dur benden,dıle getırıp canımı acıtırsan uc cocugum bıle olsa gıderım senden demıstım.dunden berı benı sevmedıgını,sırf dışgorunusum yada maaşım ıcın benımle evlendıgını falan dusunuyorum.ayrılalım dedım kızlar ! kafam cok karısık,canım cok yanıyo.ne yapayım noolur bı akıl verın
o ne diyor şu an peki
barışmaya ılımlıysa bir şans ver derim ben
eşinnnn daha önce evliliği olmuşmuydu?
Merhaba
şaşırdım aslında cünkü 1 tane ortak evladınız varmış esasen
sorun coktan bitmiş olmalıydı
bende 2.evliliğimi bekar birile yaptım 2 sene olacak , aşk evliliği yaptık bizde benim birde cocugum var ancak bizde bu tarz sorunlar hiç olmadı
yani ben ona kalkıp demedim bak sindiremezsen şöyle böyle diye aklımamı gelmedi geldi ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu kacırmıyım demiştim
ne diyebilrim bilmiyorum şuanda
hemen bitirme meraklısısın falan dıyor ! kendını savunuyor ve kabul etmenın cok kolay olmadıgını8 falan yazmıs hala.abartıyormusum,buyutuyomusum..hiç öyle pişman ve yalvar yakar bi hali yok anicagın..
ama sen baştaa söylemişşin evlendim ayrıldımmm.. bu eşinin sorunuuu nedemkk yaaa sevdimm diee alıooo sonrada en küçük bişeyde başına kalkıooo..seni kırmaktan başka bişey yapmıo..sen mutlu huzurlu olsaydın zaten ayrılmazdınnn..sendeölee söleee.birazda dugu sömürüsüü yappp.dinsizin hakından imansız geliirrr.bizde anlaşamazsak ayrılsakkk sende dul olcan dee
Muhtemelen senin sadakatine o kadar güveniyor ki öz dilemeyi bırak tavrından taviz bile vermiyor ..
ben görmüştüm sanırım onda bu psikolojiyi ve peşin peşin konustum.. ama cok aşık oldugum ıcın bukadarını dusunemedım sanırım...bizde evlenelı ucyıl bıttı ılkkez soyledı. zoruma gıdende bu zaten,cocugumuz olmuş,yıllar gecmıs...
hemen affetmeyin.
ve eski evliliginizi nasıl kalktı başınıza anlatırmısınız. özel degilse?
[kavga neden çıktııı neden dolayıı evliliğini yuzüne vurduu ne dedii anlatırmısın
facebookta bi arkadasımız fotografımıza yorum yapmış guya aklı sıra saka yapıp takılıyor bıze.uzatmıym en son yorumda demıskı; ben agzımı acarsam bu evlılık bosanmaya kadar gıder falan demıs.hanı olur ya boyle tıpler karıkocayı bırbırıne dusurmek ıcın takılır,oyle bişey yanı.oda buna cok sınırlendırdı ve dedıkı,sonucta bılıyolar senın durumunu,boşanmıs oldugunu,nıye boyle boşanma falan dıye sakalar yapıyolar falan dedı.bende ne ılgısı var,nasıl vardın bu yorumdan benım boşanmıs olmama dedım.laf lafı derken olay buraya gteldı
Herkes böyle der ama kimse yapamaz bir şey şahsına konuşmuyorum . Kötü şeyler geçmesin kendini düşün onun dediklerini düşün biraz nefes al ver iyice düşün bugün bunu yapan yarın daha kötü şeyler yapar sözlü hakaretler saydırır şiddet sadece vurmak değildir . .okadar emın olmasın bence ! o benı cok ıyı tanır,neler yapabılecegımı cok ıyı bılır...kii zaten suan kafamdan cok kotu seyler gecıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?