- 13 Mayıs 2015
- 203
- 137
- 53
- Konu Sahibi ikincibahar45
Haklısınız, tek amacı huzurumuzu bozmakTamamen huzursuz edeyim de rahata ermesin bu kadin derdinde herif yaaa
öküz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız, tek amacı huzurumuzu bozmakTamamen huzursuz edeyim de rahata ermesin bu kadin derdinde herif yaaa
öküz
bir de şok cihazı aldınız mı tamamdıriyi fikir aslında, teşekkürler.
INANMIYORUM! Resmen bunu mu dedi polis size???
Eger o adam size birsey yaparsa? Vicdani yokmuymus o polisin??? Hayvan herif!
bir de şok cihazı aldınız mı tamamdır
Yok maalesef içince gözü hiç bir şey görmüyor, kimseyi dinlemiyorNasıl bir adam nasıl bir baba en önemlisi de nasıl bir insanmış bu ya
Lafını dinleyeceği bir aile büyüğü yokmu? Yada senin abin filan?
Muattap oldukça daha fazla polemiğe girersiniz mümkün oldukça kısa tutun konuşmalarınızı.
Allah kolaylık versin..
Denedim, onları da dinlemiyor ayrıca kendileri bana hak vermelerine rağmen çocuklar var tekrar barışın bu saatten sonra demeye başlayınca artık onları da arayıp sormuyorumOnun ailesinden sözü dinlenebilecek biriyle iletişime geçseniz? Durumu anlatsanız ve yardım isteseniz. ?
Denediniz mi bunu?
Lütfen o şehri terk edin mahkemeye başvurun adınızı izinizi kaybettirin..Yeter ya bu kadınlarımız çektiği nedir.
Her b*ku yerler yerler erkeklik taslarlar...
Rica ediyorum adınızı madınızı değiştirin tehlikeli birisi belli ki.Kaçın alın başınızı gidin.Güzel hayatlar edinin size değer veren insanlarla birlikte olun benden büyüksünüz akıl vermek haddime değil ama ben çok üzüldüm
Anam suyu kesmissin adam panik yapmış bana kim bakacak diye.bende alemlere aksam kredi kartlarından çeksem oh sefam olsun diye yiyip içip gezsem, adamı elimden kimse alamazdi. Nerden bulcam bi daha boyle enayi... (Afedersin sözüm sana degil
Erkeğim diye geçinen bir takım mahlukata )
Bende öyle düşünmeye başladım son zamanlarda artık ama sabrediyorum bakalım nereye kadarSiddete karsiyim, hic bir sorunun siddetle cozulemeyecegini dusunuyorum ama esiniz saglam bir dayagi hakediyor. Biri ona haddini bildirmeli.
Olmuyor işte koruma kararından sonra iki kere daha eve geldi gece aradım polisleri her defasında karakola git ifade ver bıktım karakolda sabahlamaktan En sonuncusunda gitmedim kaç kere şikayet etmem gerekiyor bu adamı dedim polislereKoruma kararı varsa sizin yakininizda görüldüğünde ararsanız 10-30 gun nezarette kalır. Sürekli attırırsaniz akillanabilir.
Koruma kararı var, teşekkür ederim.Canim benim hemen korunma hakki icin nereye basvurman gerekiyorsa basvur..allah korusun cinnet falan gecirirse sana yapacaklarindan korkarim...bu yazdiklarimi ciddiye al lutfen..guvenilir bir yere git
Lütfen o şehri terk edin mahkemeye başvurun adınızı izinizi kaybettirin..Yeter ya bu kadınlarımız çektiği nedir.
Her b*ku yerler yerler erkeklik taslarlar...
Rica ediyorum adınızı madınızı değiştirin tehlikeli birisi belli ki.Kaçın alın başınızı gidin.Güzel hayatlar edinin size değer veren insanlarla birlikte olun benden büyüksünüz akıl vermek haddime değil ama ben çok üzüldüm