How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eski eşimle başım dertte

Onun ailesinden sözü dinlenebilecek biriyle iletişime geçseniz? Durumu anlatsanız ve yardım isteseniz. ?
Denediniz mi bunu?

Lütfen o şehri terk edin mahkemeye başvurun adınızı izinizi kaybettirin..Yeter ya bu kadınlarımız çektiği nedir.
Her b*ku yerler yerler erkeklik taslarlar...
Rica ediyorum adınızı madınızı değiştirin tehlikeli birisi belli ki.Kaçın alın başınızı gidin.Güzel hayatlar edinin size değer veren insanlarla birlikte olun benden büyüksünüz akıl vermek haddime değil ama ben çok üzüldüm

Nasıl bir adam nasıl bir baba en önemlisi de nasıl bir insanmış bu ya :KK57::KK57:
Lafını dinleyeceği bir aile büyüğü yokmu? Yada senin abin filan?
Muattap oldukça daha fazla polemiğe girersiniz mümkün oldukça kısa tutun konuşmalarınızı.
Allah kolaylık versin..
Yok maalesef içince gözü hiç bir şey görmüyor, kimseyi dinlemiyor:(
Amin, teşekkür ederim.

Onun ailesinden sözü dinlenebilecek biriyle iletişime geçseniz? Durumu anlatsanız ve yardım isteseniz. ?
Denediniz mi bunu?
Denedim, onları da dinlemiyor ayrıca kendileri bana hak vermelerine rağmen çocuklar var tekrar barışın bu saatten sonra demeye başlayınca artık onları da arayıp sormuyorum:(

Lütfen o şehri terk edin mahkemeye başvurun adınızı izinizi kaybettirin..Yeter ya bu kadınlarımız çektiği nedir.
Rica ediyorum adınızı madınızı değiştirin tehlikeli birisi belli ki.Kaçın alın başınızı gidin.Güzel hayatlar edinin size değer veren insanlarla birlikte olun benden büyüksünüz akıl vermek haddime değil ama ben çok üzüldüm

Estağfurullah buraya yazma amacım fikir almaktı zaten.
Gidecek bir yerim yok ki başka şehirde, birikmiş paramda yok sayesinde:( iki çocukla her şeye sıfırdan başlama fikri biraz korkutuyor açıkçası:(

Anam suyu kesmissin adam panik yapmış bana kim bakacak diye.bende alemlere aksam kredi kartlarından çeksem oh sefam olsun diye yiyip içip gezsem, adamı elimden kimse alamazdi. Nerden bulcam bi daha boyle enayi... (Afedersin sözüm sana degil
Erkeğim diye geçinen bir takım mahlukata )

Anam suyu kesmissin adam panik yapmış bana kim bakacak diye.bende alemlere aksam kredi kartlarından çeksem oh sefam olsun diye yiyip içip gezsem, adamı elimden kimse alamazdi. Nerden bulcam bi daha boyle enayi... (Afedersin sözüm sana degil
Erkeğim diye geçinen bir takım mahlukata )

Haklısınız, sanırım biraz zorlayacak bu durumda beni tekrar barışmak için:(
Vazgeçmesi zaman alacak:(

Canim benim hemen korunma hakki icin nereye basvurman gerekiyorsa basvur..allah korusun cinnet falan gecirirse sana yapacaklarindan korkarim...bu yazdiklarimi ciddiye al lutfen..guvenilir bir yere git

Siddete karsiyim, hic bir sorunun siddetle cozulemeyecegini dusunuyorum ama esiniz saglam bir dayagi hakediyor. Biri ona haddini bildirmeli.

Koruma kararı varsa sizin yakininizda görüldüğünde ararsanız 10-30 gun nezarette kalır. Sürekli attırırsaniz akillanabilir.

Koruma kararı varsa sizin yakininizda görüldüğünde ararsanız 10-30 gun nezarette kalır. Sürekli attırırsaniz akillanabilir.
Olmuyor işte koruma kararından sonra iki kere daha eve geldi gece aradım polisleri her defasında karakola git ifade ver bıktım karakolda sabahlamaktan:( En sonuncusunda gitmedim kaç kere şikayet etmem gerekiyor bu adamı dedim polislere:(

Eski eşinizin arkadaşı falan yok mu eli ayağı düzgün kafası doğru çalışan? Varsa böyle bir örnek onunla konuşun sizi rahat bırakmasına ikna etsin
Böyle tipler sanırım sor kabulleniyorlar başka şehirde Bambaşka hayat yaşamak 2 çocukla oldukça zor hemde tam ergenlik dönemindelerken
Çocuğunuzun hattını değiştirseniz ve şirket sîzşn için araba tahsis etse öyle gidip gelseniz işe
Sokaklarda yalnız dolaşmayın kendinize dikkat edin Allah eski eşinize de akıl fikir versin

Canim keske gercek dunya o kadar kolay olabilseydi o zaman bu erkek zulumleri olmazdi oyle bi dunya yok iste

Back