Eski eşimin yeni karısı

Eski eşiniz sizi saplantı haline getirdiği için muhtemelen yeni eşiyle sizi kıyaslıyor ve unutamamış kadında ister istemez sizi taklit etmeye çalışıyor
Şüphelenmesi normal
Sorun siz değil eski eşiniz
Engelleyin yok sayın kurcalamayın sinek küçük ama mide bulandırır

Her yerden engelleyin ve hesaplarınızı da bir süre kapalı tutun ki sizin nerede olduğunuzu, ne yaptığınızı görüp peşinize takılmasın. Biraz obsesif gördüm bu kadını.

tabi ki iş arkadaşı olarak tanımakla sevgili olarak tanımak çok farklı. eski eşiniz o derecede mutsuzsa bunu illaki belli etmiştir diye düşünmüştüm ama bazen insanlar ilişkide/evlilikte asık yüzlerini gösterirken dış dünyaya daha olumlu bir imaj çizebiliyorlar.
muhtemelen kadın aşık oldu ve süper kahramanlık yapıp düzelteceğini düşündü bence de.

Sizde de var ama alttan alta belki de kendinize bile itiraf edemediginiz bi kıskançlık. Yoksa kadının dış görüşünü araya sıkıştırmaya çalışmazdınız zaten

Belki de eski eşiniz, sizin hala onu taciz ettiginizi vs anlatmıştır. Sizin onu saplantı haline getirdiginizi söylemiştir kadın da bi yokluyordur. Bilemeyiz.

Tabii ki beğenmediğimiz insanlar olur sonuçta göz zevki diye bir şey var. Ama vasat demek aşırı olmuş. Bence güzel değil demek ayrı vasat ayrı. Şahsen ikisi arasında baya değişik şeyler canlanıyor gözümde.

Umursama.
hayatına mutluluğuna odaklan

yoksayın yüz verirseniz yakanıza yapışıp iftiraların dozunu arttırır eşinize kadar gider durum

Kadının fiziksel durumunu kendini gözüme sokmaya çalışmasına ilişkin belirttim, değil eski kocamla yeni kocamla bile evlense ilgimi çekmeyecek bir tip :) daha ne diyeyim :)

Ben nedense kadini kiskandiginizi dusunuyorum kusura bakmayin. Tipine takmissiniz. Aaaa sasilacak sey

Asya reis gibi ol hiççç takma selam bile vermene gerek yok sen eski esinle görüsmedigine gore aciklaman gereken herhangi bir durum yok demi ne ozaman onla muhatap oluyorsun uyarim boyle tipler iftira bile atarlar bknz. Esimle görüşüyorlar...ki birde kesin emin yani Pehhh uzak dur

Karı koca birbirini tam bulmuşlar iki takıntılı

Aman boşver kendi bokunda boğulsun.
Nikah bı sözleşmedir.
Anlaşamadınız ayrıldınız.
Herkes yoluna gitti.

Madem bu kadar eski karısını takacak neden evlenmiş boşanmış bı adamla evleniyor, ortada kocamla görüşüyor diye dolaşıyor.
Ay bu türlerden korkulur valla.
Tam deli manyaklar.

Zaten adamın ne olduğu evlenmeden önce ortada, hepimiz için geçerli bu.
Adamın manyaklarını kaldıramayıp sağa sola saran tipler bunlar.

Şimdilik başka bir girişimi olmadı, hata yaptığını anladı bence. Teşekkürler desteğiniz için

Genişletmek için tıkla...
Şimdilik başka bir girişimi olmadı, hata yaptığını anladı bence. Teşekkürler desteğiniz için

Kadın özgüvensizmiş

Hic muhattap olmayın. Size iftira atiyor kiEvlisiniz ustelikte. Cok daha tehlikeli. Bize sormak yerine esinizi haberdar edin bu durumdan. Yoksa sonra duyarsa oda sizden suphelenir.

Bence hiç muhatap olmayın durduk yere başınıza bela sarmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…