gucci Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Aralık 2008 3.942 5.272 683 İstanbul 12 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tuttioz #161 DenizinYosunKokusu .!.: :)) Sonra da,"detayli yazmissiniz" Az bile detay olmuş Genişletmek için tıkla... Ah canım ya keşke kinaye denilen durumlardan haberin olsa kültür farkı işte
DenizinYosunKokusu .!.: :)) Sonra da,"detayli yazmissiniz" Az bile detay olmuş Genişletmek için tıkla... Ah canım ya keşke kinaye denilen durumlardan haberin olsa kültür farkı işte
gucci Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Aralık 2008 3.942 5.272 683 İstanbul 12 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tuttioz #162 46M6 .!.: hahaha Genişletmek için tıkla... Ağlanacak haline mi gülüyorsun ? DDDDDDDDDD EZİK POWER ha ne o voltranımı oluşturdunuz bana karşı ? gerçek hayatta acılarınızı dindiriyormu peki bu durum eğer öyleyse sevap işliyorum demektir
46M6 .!.: hahaha Genişletmek için tıkla... Ağlanacak haline mi gülüyorsun ? DDDDDDDDDD EZİK POWER ha ne o voltranımı oluşturdunuz bana karşı ? gerçek hayatta acılarınızı dindiriyormu peki bu durum eğer öyleyse sevap işliyorum demektir