En son istediğim şey birbirini tanımayan, muhtemelen tanısa bir cafede kahve içip keyifli sohbet edecek olan insanların burada saçma bir nedenden atışması. Birkaç ay önce üye oldum siteye, fikirlerime ya da yaşam tarzıma uymayan pek çok da yorum okudum doğal olarak, ama hiçbirini yazdıkları nedeniyle yerden yere vurmadım. Bu konuyu açtığıma da inanın pişmanım, olayın sıcaklığıyla paniğe kapıldım ve sağlıklı düşünemedim. Daha önce de belirttim, eski evliliğim kabus gibiydi. En güzel yıllarım harcandı gitti. O evliliği hiç yapmamış olmayı dilerdim. Kadını yermek için yazmadım ama beğenmediğimi de saklama ihtiyacı duymuyorum. Anlatmak istediğim şuydu, isterse her gün karşıma çıksın, kendimle kıyaslayacağım bir tip değil, hepsi bu. Beni rahatsız eden kendini gözüme sokmaya çalışmasından çok eski eşimle görüştüğümü dillendirmesi. O günden sonra başka bir girişimi olmadı çok şükür, her ne düşünüyorsa umarım yanıldığını anlamıştır. Ya da belki o da okuyordur burayı ve saçma sapan kurgularıyla beni tedirgin ettiğini anlamıştır. Sizler de 3. Şahıslar için birbirinizi kırmayın lütfen.