Eski eşimin yeni karısı

Engelleyin görmezden gelin diyeceğim ama eğer kadın sizi takıntı haline getirdiyse buna da bir anlam yükleyebilir engellemeyin ama görmezden gelin

Aldatma detayı olsa tam Volki Tolki değilmi bu.
Bi de Ali fazlalığı var gerçi orda.
Siz temiz sıyrılmışsınız.

Eski esinle evlenmis ya iste seni hala kiskaniyor acaba aklinda hala sen varsin diye düsünüp psikolojisini bozmus.

Aldatma detayı olsa tam Volki Tolki değilmi bu.
Bi de Ali fazlalığı var gerçi orda.
Siz temiz sıyrılmışsınız.
Evet çocuk istemiyordu eski eşim, yıllarca üzüldüm. Şimdi diyorum ki iyi ki nasip olmamış o evlilikten çocuk. Dediğiniz gibi, ortak çocuk yok, sorun yok...

Kadın anladığım kadarıyla takıntılı birisi. Sizi kendinden üstün görüyor. İçten içe kıskanıyor. Her hareketinizden bir pay çıkarma potansiyeline sahip biri.. Bu yüzden görmezden gelmek en iyisi olur

Çüş artık yuhhh

Ben de ona takildim,birinci esimin birinci esiyim ama,nedense bu durumlardaki kadin,siradan iyi bir kizcagiz oluyor,satir arasi kucumseme,cok itici...
ne kadar büyük marifet eşinin 1.ci eşi olmak : akşam kutlama yapayım bari bilmiyordum ben bunu sıradan kadınlar bu lafa çok takıldılar herhalde yazık kafanıza cidden konu sahibi kendisinden ben süper bir kadınım diye bahsetmemiş ayrıca konu sahibi evli herkesi kendiniz gibi kıskanç özgüvensiz sanmayın

buna çok katıldım. bence kadın sizi eskiden tanıdığı ve ilişkinize şahit olduğu için (yemeklerde bulunurduk demişsiniz) dediğiniz gibi adamın kronik mutsuz, asık suratını eski evliliğini unutamamaya bağlıyor.
fakat evlenmeden önce illa ilişki süreçleri olmuştur, bu dönemde de anlamadı mı ? yani kadının da çok genç toy olduğunu sanmıyorum.

engelle geç ablacım ya takıntılı davranıyor. ilerde kocana falan bir şeyler der.

Birinci es olmak marifet demismiyim?
Yani empati yapamam,anlayamam belki ama kendini iyi hissetmek icin yeni esi yermek ne alaka,onu kasdettim.
Birinci ol onuncu ol es estir..
Ayrica ablam ve cok sevdigim arkadaslarim eslerinin ikinci evliliği,gozumuz aliskin yani bu normal duruma,kompleks yapmaniza gerek yok..

sizde de bir özgüven eksikliği var galiba :)

Arkadaşlar, “Ortada bir sadakatsizlik yoktu”yu vurgulamak isterken kadın hakkındaki görüşlerimi de yazıp konuyu dağıtmışım. Ve evet kadın vasat bir tip, güzel değil... Eski eşimle evli olduğum dönemde bir kadın olarak tehlike radarıma girmemiş bir insan. İyi bir kadın, namuslu, güler yüzlü, zeki... Ben gerçekten çok güzel bir kadınım ama günün sonunda ikimizde aynı erkekle evlendiğimize göre gönül kimi severse güzel o ! Benim tek derdim bana sirayet eden bir durumu olmasın kadının, yoksa Allah mutlu etsin, çocukları olsun, birlikte yaşlansınlar inşallah. Yeter ki benim kurduğum aileye saçma sapan söylentiler yüzünden zarar gelmesin.

Kadın toy değil 35 yaşında vardır, mazileri de 10 yılı buluyor. Ama ilişkileri ne zaman başladı bilemem, muhtemelen son 2 yılda olmuştur. Birini arkadaş, patron vs olarak tanımak sevgili olarak tanımaya denk değil sanırım. Ya da benim bir zamanlar olduğum gibi o da aşık oldu ve “zamanla mutlu ederim, zamanla değişir” gibi bir düşünceye kapıldı. Gerçekten bilmiyorum. Eski eşim 8 yıldır psikolojik destek alıyor, durumunun farkında ama bu duruma sebep yine beni görüyor! “Benimle kafayı bozmuş” derken kastım salt aşktan değildi maalesef...

Kesinlikle görüşüp birşeyleri izah etmeyin bırakın ne düşünüyorsa o haliyle kalsın siz açıklama yapmaya çalışırsanız bu seferde sebebini sorgulamaya başlayacaktır içinden çıkılmaz bir hal alır bir döngü haline girer

Belki kadını da eski eşiniz bu hale getirdi... Bilemeyez ki... İçten içe böyle takıntı haline getirmesinin eski eşinizle ilgili olduğunu düşünüyorum.

başından beri sizi savundum haklı olduğunuzu düşündm hatta dönün bakın . lakin şu son yazdığınız bence çok çirkin .
birine "vasat" deme lüksünü nerden buluyorsunuz? bu dedikleriniz hafiflesin diye devamında iyi şeyler yazarak hafifletemezsiniz. sırf sizin "eski" kocanızın yeni esi diye bu kadar hakareti yazmanız ve bu konuyu bu kadar kafayaa takıp burda konu açmanız (kadını engelleyip geçmek varken ) adamın sizle neden anlaşamadıığnı göstermiş.

Bence konuşma. Ortak tanidik dediğin kişiye soyle evliyim mutluyum. Benden uzak dursun de. Sen gidip kadınla konuşacak olursan, eşin duyarsa seni yalnis anlayabilir. Sen uzak dur. Eşiyle problemi varsa bu onların problemi. Boşver

Bekar olsam engeller geçerdim! Evliyim ve kadının biri insanlara kocasıyla görüştüğümü düşündüğünü söylüyor. Kimseye de hakaret etmedim. Kendi zevklerim ve beğenilerim doğrultusunda yorum yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…