Eski eşimin yaptıkları... Nedir bu, pişmanlık mı?

mirka cigim matahariye sormussun ama bende bir cevap vereyim- biz cünkü daha duygusaliz ve daha cok seylere kafa yoruyoruz!!!erkekler bizim gibi ince düsünemiyorlar!!!

onlar düz düsünüyorlar

düşünselerdi oda yeterdi düz müz düşünmüş olurdu hiç değilse

yok arkadaşlarım kardeşlerim bacılarım ya bizde var bi gariplik ya bunlarda

niye evlendiniz madem sadece kendinizi düşünecektiniz banane diycektiniz bizi yok sayacaktınız

kendileride bilmiyoki ""niye" sini
sadece yapıyolar yıkıyolar hadi eyvallah diyip gidiyolar
neyi niye yaptıklarını kendileride bilmiyolar

Canım şu anki durumun için söylenecek yegane şey "hayırlısı olsun"dur sanırım.
Eski kocan karşılaşmalarınızda ağzını aramış belli ki, karşılık da bulamayınca kendi kafasına göre acısını yaşıyor. Bunu yapması kendi açısından iyi. Yani seni taciz etmesinden iyi. Kendi kendine sindirsin ayrılığı.
Senin de onu düşünmen özlemenden değil alışkanlıktan bence. O kadar yaşanmışlık var tabi ki aklına gelecek. Hem boşanma travmatik bir olay iki taraf için de. Resmen bıçak kesiği gibi. Tazeyken anlaşılmıyor, zaman geçtikçe için için yanıyor en nihayetinde de kabuk bağlıyor. Zamanında onu sen sevmişsin, ona sen dokunmuşsun, alışmışsın işte varlığına. Güzel haber, unutacaksın. Ne zaman mı, orası da sana bağlı. Düşünmemeye çalış. Malum bataklık gibidir bu işler; içine düştün mü çıkmak mümkün değil artık. Çırpındıkça içine çeker. Hayatına devam ediyorsun zaten. Söylenecek pek fazla bir şey yok yani.

ben iyidim hayatimda,yani sorunlarim vardi öyle yada böyle ama bu baska be kardesim,,,adamin tekine diyorsun hayat arkadasim bir yastikta yaslanalim bu yanlan ve yarin ne olacagimizi bilmedigimiz ölümlü dünyada ne olur sanki sevelim yalan olmasin riyakat olmasin...beraber yürüyelim hayatin yolunu birbirimize el uzatarak birimiz düsse bile ama bile bile camurlu yola düsmeden....ama nerdeee

önünüze bakın derim madem bu kadar iyidi neden boşandınız ki..
biraz duygusallaşmışsınız bi boşluk hissi oluşmuş eminim geçecektir :)

Hayır bir de gidip sorsak, bizim için çoook fedakarlıklar yaptıklarını, kıymetlerinin bilinmediğini filan iddia ederler.

bende öyle diyorum.üç günlük dünya ölüp gidecez ne var dürüstlük olsa birbirimize güç savaşına girmeden güverek yaslanabilsek birbirimize hem dost hem sevgili olsak.ama adamlar bunu ha tamam bu bensiz yapamaz gidemez ben kullanıyım bunun iyiniyetini diyolar
gitsem umrundamı
değil biliyorum
kaliteli yaşamakmış sevgiyle dolu ortammış güvenli sadık eşmiş bunlar için hiçbişeyin önemi yok
kendi egoları var birde ters işleyen mantıkları kapılmışlar saçmasapan hayatlarının akışına harcadıkları evliliklerini hiç gözleri görmüyor

"Kendi egoları var birde ters işleyen mantıkları kapılmışlar saçmasapan hayatlarının akışına harcadıkları evliliklerini hiç gözleri görmüyor"

Mirka, bu cümleni ayakta alkışlıyorum işte, her kelimesini

Son düzenleme:
Bu cümleyi ayakta alkışlıyorum işte, her kelimesini

matahari benim az kaldı canım bugün gittim bir avukata görüştüm protokol hazırladı avukat
ama bendeki durumda aynı.ben boşansamda olur boşanmasamda ontane çocuk doğursamda olur terketsemde tarzı rahat bir adamla karşı karşıyayım.seni seviyorum diyor ama icraat sıfır.yani bukadar benzerlik olur

Sakin bunlar hepsi tanidik cikmasinlar kanka cikmasinlar:26:

Sakin bunlar hepsi tanidik cikmasinlar kanka cikmasinlar:26:

biraraya gelseler çok iyi anlaşacakları kesin
o ona der ben neler çektim kendimi anlatamamaktan suçlandım iftiraya uğradım diye
o öbürüne der hep çabaladım evliliğimi kurtarmak için olmadı diye

yani kendilerini öyle bir inandırmışlarki gören acır hallerine bukadar fedakar evine karısına düşkün hatasız günahsız adamlar bırakılırmı diye bize kızar herkes

Hep diyorlar ya evlilik terapistine gidin vs bu adamlar hem böyle şeylere yanaşmaz hem de gitsek terapisti bile kendilerinin haklı olduğuna inandırırlar. Benimki 5 ay sonunda kendi hatalarını kabul etti. "Herşeyi ben mahvettim, benden nefret etsen buna hakkın var ama yine de istemem nefret etmeni" dedi. Herşeyi ben mahvettim lafını onun ağzından duymak bile bir şeydir.

Mirka, eşin kayıtsız gözükse bile belli olmaz, belki henüz olayın ciddiyetini kavramamıştır ama işler mahkeme aşamasına geldiğinde tutuşup çabalamaya başlayabilir.

olsa bile af edersin erkekler pek alamiyor bu kokuyu onlar biri pirt yapti saniyorlar

ben diyorumki ÖÇED (öküzlerden çekenler derneği)mi kursak
ismi çokmu kaba oldu
hayır adamlar için değil bizim için kaba mı olduki
sonuçta derneği kurunca burda bu ismi kullanacaz hani bayanlar için kaba dimi:26:

beni bu aşamaya getirmek için çok uğraştı zaten.
avukata gittim dedimki protokolu imzalar siz arayın onu gelir zaten evlilikmiş falan önemli değil onun için değil dedim
avukatta tamam dedi hazırladı ben annemlere geldim bavulumu toplayıp
aradı bu beni ağlamaklı işte klasik laflar seni seviyorum ben bu evliliği kurtaracam görürsün dedi diyiş o diyiş bekledimki hani gelir annemlere yok tın ses kesildi
bunları anlamaya çalışmak hata sen benden iyi biliyosun benden bir adım öndesin valla anlaşılmaz insanlar bunlar

matahari seni ÖÇED e üye kaydını yapıyorum izninle
bu arada ÖÇED in Ö kısmının tanımını yapıyımda bayanlar üye olurken sıkıntı yaşamasınlar

efendim Ö ler

1-umursamaz ve rahattırlar
2-sadece kendilerini düşünürler
3-hatalarını asla kabul etmezler etseler bile an fazla 15 gün sonra eski iftiraya uğramış havasına geri dönerler
4-her yaptıkları hata karşısında önce inkar ederler sonra yaptım ama niye yaptım bilmiyorum derler sonra seni suçlarlar iş iyice çığrından çıkıp sinir krizi geçirttikten sonra ben hatalıydım derler ama iş işten geçmiş evlilik yıpranmış olur
5-sizden başka herkesi dinler kulak verirler sadece siz haksızsınızdır
6-evliliği için her türlü çabayı göstermişlerdir(yukardada sayıldığı gibi) ama kurtarmayı başaramamışlardır

benim aklıma şimdilik gelenler bunlar

sizden de ÖÇED e destek bekliyorum bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…