mirka cigim matahariye sormussun ama bende bir cevap vereyim- biz cünkü daha duygusaliz ve daha cok seylere kafa yoruyoruz!!!erkekler bizim gibi ince düsünemiyorlar!!!
onlar düz düsünüyorlar
düşünselerdi oda yeterdi düz müz düşünmüş olurdu hiç değilse
yok arkadaşlarım kardeşlerim bacılarım ya bizde var bi gariplik ya bunlarda
niye evlendiniz madem sadece kendinizi düşünecektiniz banane diycektiniz bizi yok sayacaktınız
kendileride bilmiyoki ""niye" sini
sadece yapıyolar yıkıyolar hadi eyvallah diyip gidiyolar
neyi niye yaptıklarını kendileride bilmiyolar
düşünselerdi oda yeterdi düz müz düşünmüş olurdu hiç değilse
yok arkadaşlarım kardeşlerim bacılarım ya bizde var bi gariplik ya bunlarda
niye evlendiniz madem sadece kendinizi düşünecektiniz banane diycektiniz bizi yok sayacaktınız
kendileride bilmiyoki ""niye" sini
sadece yapıyolar yıkıyolar hadi eyvallah diyip gidiyolar
neyi niye yaptıklarını kendileride bilmiyolar
ben iyidim hayatimda,yani sorunlarim vardi öyle yada böyle ama bu baska be kardesim,,,adamin tekine diyorsun hayat arkadasim bir yastikta yaslanalim bu yanlan ve yarin ne olacagimizi bilmedigimiz ölümlü dünyada ne olur sanki sevelim yalan olmasin riyakat olmasin...beraber yürüyelim hayatin yolunu birbirimize el uzatarak birimiz düsse bile ama bile bile camurlu yola düsmeden....ama nerdeee
Hayır bir de gidip sorsak, bizim için çoook fedakarlıklar yaptıklarını, kıymetlerinin bilinmediğini filan iddia ederler.
tabi canım.çok mağdurlar çok
aynı tornadan çıkmış kalaslarrrrrrr
Bu cümleyi ayakta alkışlıyorum işte, her kelimesini
matahari benim az kaldı canım bugün gittim bir avukata görüştüm protokol hazırladı avukat
ama bendeki durumda aynı.ben boşansamda olur boşanmasamda ontane çocuk doğursamda olur terketsemde tarzı rahat bir adamla karşı karşıyayım.seni seviyorum diyor ama icraat sıfır.yani bukadar benzerlik olur
Sakin bunlar hepsi tanidik cikmasinlar kanka cikmasinlar:26:
havada aşk kokusu var diyeceğim sadece...hala aşk kokusu var...
biraraya gelseler çok iyi anlaşacakları kesin
o ona der ben neler çektim kendimi anlatamamaktan suçlandım iftiraya uğradım diye
o öbürüne der hep çabaladım evliliğimi kurtarmak için olmadı diye
yani kendilerini öyle bir inandırmışlarki gören acır hallerine bukadar fedakar evine karısına düşkün hatasız günahsız adamlar bırakılırmı diye bize kızar herkes
havada aşk kokusu var diyeceğim sadece...hala aşk kokusu var...
olsa bile af edersin erkekler pek alamiyor bu kokuyu onlar biri pirt yapti saniyorlar
Hep diyorlar ya evlilik terapistine gidin vs bu adamlar hem böyle şeylere yanaşmaz hem de gitsek terapisti bile kendilerinin haklı olduğuna inandırırlar. Benimki 5 ay sonunda kendi hatalarını kabul etti. "Herşeyi ben mahvettim, benden nefret etsen buna hakkın var ama yine de istemem nefret etmeni" dedi. Herşeyi ben mahvettim lafını onun ağzından duymak bile bir şeydir.
Mirka, eşin kayıtsız gözükse bile belli olmaz, belki henüz olayın ciddiyetini kavramamıştır ama işler mahkeme aşamasına geldiğinde tutuşup çabalamaya başlayabilir.