Eski eşimin yaptıkları... Nedir bu, pişmanlık mı?

ben seninle en son konuştuğumda denemek için tekrar biraraya gelmiştiniz
fakat huzursuzluğun devam ediyordu
ben bir müddet giremedim kk ya
ve boşanmıştın o arada
yani omu gitti senmi bitirdin o ayrıntıları bilmiyorum
tahminim senin bir lafını bahane edip gitmiştir
evlilik sorumluluğunu taşıyamıyo bunlar
ne acı ki bunun bütün yükünü senin üstüne atarak gidiyolar

Tam üstüne bastın canım, tahminin tamamen doğru bir lafı bahane edip defoldu sonra bir süre "seni hala seviyorum acı çekiyorum ama yürütemiyoruz" şeklinde konuşup durdu hatta ağladı ve bir dönem (boşanma davasına yakın dönemde) haftada birkaç kez arayıp hal hatır sorma bahanesiyle yokladı ama bunları söylerken evliliği kurtarma çabası, niyeti filan da yoktu. Gel barışalım demiyordu yani, nasılsın iyi misin diyip tel.i kapatıyordu, sonra bir anda tüm iletişim koptu, o dönemde de başladı facebook'a bu tip şeyler yazmaya. Son dönemde dozunu abarttı bu ajitasyonun ama arayıp sorduğu filan yok, ben de hiç aramıyorum. En son birkaç hafta önce bir evrak işi için mecburen görüştük, o gün bunalımları oynuyordu, işimi gücümü hayatımı sordu ben de iyi gittiğini anlattım. Bu sefer başladı hayatından ne kadar mutsuz olduğunu anlatmaya, iş-aile vs sorunları varmış. "Herşeyi ben mahvettim" dedi yani sonunda hatanın büyük kısmının kendinde olduğunu kabul edebildi o gün. Üstelik bunu durduk yere söyledi. Benim ondan nefret etmemi istemiyormuş, ama hatalı olan kendisiymiş o yüzden nefret etmeye hakkım varmışmış ama üzülüyormuş. Ben de "Artık önemi yok sonuçta bitti, sana garezim kalmadı sadece yaptıklarından biraz olsun üzülüyorsan yeter" diye kestirip attım. Dedi ki; çok üzülüyormuş zaten, canı yanıyormuş, aklına güzel anılar geliyormuş bu da onu kötü etkiliyormuş vs vs. Bir şey demedim pek buna. Bunları söylüyor, sanal paylaşımlarını anlattım, şu an çalıştığı yer benim eski işyerim ve oradaki arkadaşlarım sürekli bunalımda gezdiğini söylüyor onun, yüzünden düşen bin parçaymış kimseyle konuşmuyormuş, ki kendisi her ortamda sesi en çok çıkan kendini bir halt zanneden gerine gerine yürüyen bir tipti önceden. Yani bunları yapıyor ama neden? Belki de gerçekten acı çekmekten hoşlanıyor, hepsi bu.

Son düzenleme:

anlattıklarına bakılırsa birleşme talebi senden gelsin diye bekliyoduki, bak dayanamadı geri döndü diyebilsin, ya da sen istedin kızım birleşmeyi deyip tekrar alması gereken sorumlulukları almasın
erkekler ilginç ya, bi de kadınları anlamak zor derler

Aynen öyle. Tabi ki öyle bir talebim olmayacak ama bundan sonra olacakları da merak etmiyor değilim. Ben hiçbir şey yapmıyorum zaten, aramıyorum, görüşmüyorum, o da aynı şekilde, haftasonu doğumgünü var mesaj bile atmayı düşünmüyorum. Ama bundan sonra onun bu yaptıkları bu noktada kalır mı yoksa arkası gelir mi merak ediyorum. Bana o kadar büyük üzüntüler yaşattı ki, açıkçası onun pişmanlığını ve dönüş çabalarını cidden görmek isterdim ama çok niyeti olsa arayıp sorardı herhalde.

Son düzenleme:
sacma olacak belkı ama elınde imkan varken senı elınde tutmak yerıne o kıza bu kıza cıcek gondermeler kur yapmalar.. şimdide pişman olması.. bölelerine beter olsun dıyeceksın... artık rahat rahat istedıgı arkadasına gıtsın istedıgı saat kalsın... ıstedıgı kıza asılsın onu engelleyecek bir matahari kalmadı...

Kesinlikle katılıyorum Gerçekten beter olsun.

bende okudum önceki konularını bence aklını kurcalamasına izin verme içinde az da olsa ona karşı bi ilgin varsa oda zamanla geçer zaten kendini üzme boşver acıma

Son düzenleme:
ben artık bunlaarın ağlamalarını oyuncağı elinden alınmış çocuk ağlamasına benzetiyorum
nede olsa yıpratacak üzecek çabalatacak kadın yok artık

Seni eski konundan da biliyorum ne aşamalar yaşadın nasıl boşanma kararı aldın..
Bu kaybetme..
Kaybettiğini anladıı geçde olsaa tabiki pişman olucak normaldir..
Ama ben şuna eminim kii seni tekrar elde etse bu adam yine "o" adam olur..
Değişmez asla!
Erkekler böyle değilmi yaşayanlar biliyor
Barışmak için bin takla atarlar inanırsın güvenirsin seni elde etmiştir ve maske düşmüştür..
Kafanı yorma böyle şeyleree bence senin bir şekilde onu faceden vs izleyebilceğini biliyor ve kasti yapıyor fikrim bu..
Acındırma modu..

Orada paylaştığı şeyler üzerinden neden kendinize pay çıkarıyorsunuz?

Sizin için bir çabası olmamış gördüğüm kadarıyla; görüşelim, barışalım vs gibi... Kendinizi yıpratmaktan vazgeçin, süngeri iyi çekememişsiniz gibi geldi bana.

Sanırım bir anda çekip gitmek kolay değil ama tam anlamı ile arkanızı dönmezseniz , geleceğide tam anlamı ile yaşayamazsınız .
Biz kadınların acıma duygusu zaten bizi zaman zaman gerçeklerden uzaklaştırıyor , bir sulu göze dayanamıyorz , karşımızdakinin acizliğine , oh olsun diyeceğimiz yerde gene onun elinden tutmak yada ne bileyim aman iyi olsun dercesine onun adına endişeleniyor ,üzülüyoruz.

Ama aslında onlar gibi bencil olmalıyız , sadece kendimizi düşünmeliyiz arkamıza bakmadan hayatımıza devam etmeliyiz .

Şu anda belki bunu tam anlamı ile yapamıyorsunuz ( bende halen düşünmeden , yada merak etmeden duramıyorum, daha boşanmadım )

ama hayata devam edebilmek için yapmak lazım ....

Insan haksizliga ugrayinca tabiki istiyor ki karsidaki günün birinde pisman olsun canim.

ama görünüse bakilirsa sende duygular var hala...?

Güzelim ne takılıyorsun ona kafa yormaya git,gez eğlen yeni insanlar tanımaya açık ol bir roma turu yap zaman çok çabuk geçiyor senin kıymet bilmeyen avcunu yalasın ,sende herşeye rağmen mutlu ol,

Güzelim ne takılıyorsun ona kafa yormaya git,gez eğlen yeni insanlar tanımaya açık ol bir roma turu yap zaman çok çabuk geçiyor senin kıymet bilmeyen avcunu yalasın ,sende herşeye rağmen mutlu ol,

Canım çok haklısın, zaten bunu yapıyorum, daha önce hiç gezip eğlenmediğim kadar hem de. Bir anlamda yeniden doğmuş gibiyim. Ama öte yandan bir tarafım hala özlüyor belki de, sevgi kaldı mı bilmiyorum ama ne yaparsam yapayım bazen aklımda takılı kalıyor malum kişi.

mirka cigim matahariye sormussun ama bende bir cevap vereyim- biz cünkü daha duygusaliz ve daha cok seylere kafa yoruyoruz!!!erkekler bizim gibi ince düsünemiyorlar!!!

onlar düz düsünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…