• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yemin ediyorum başım ağrıdı 🙃🙃 hala gidecek olan o diyor yav kocanız sığınç gibi kadının evine yerleşmiş. gidip kadına çemkirip oğluma evinde oda yapacaksın diyorsun cidden 35 yaşındamısınız sizden çok küçüğüm benmi anlamıyorum kafammı çalışmıyor

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden

Kırıcı yorumlar
iAllah aşkına ya... Ev kayinbabaninmis senin ve eşinin bir birikimi dışı tırnağı emeği olsa tamam da coreklenmissin eve kayinbabanin diğer torunun hakkı da var orada valla yarısı onun yarısı senin oglunun .. ha senin emeğin senin takılarin senin ana baba desteğiyle alınmış olsa yedirme kız aferin derdim ama sen sıkıntılı vakasin bacım... hırsından kanser olursun valla bak

yengenin kim olduğunu bilsek çok büyük hayır işlerdik kadının bir evi daha olurdu bu mesajları görse hemde beş kuruş verdirmezdi kocasına çok karda olurdu 😅
düşünsenize konu sahibi aslında şizofrenmiş eski karısı aslında hiç yokmuş hepsini uyduruyor oluyormuş 😀

Ya Allah aşkına ver de anya yi konya yi kim görüyormuş bir gör.Allah için ver ya..Kizim sen adamı bir ev karşılığı gönül rahatlığıyla bosadin.ne saniyordun adam hiç bir kadına bakmayacak hic bir kadin la olmiyacak bir daha evlenmiyecek mi.o cok sevdiğin kv KB dediklerin var ya oğullarının bekar kalmasına yanliz kalmasına göz yumarlarmiydi.yav diyoruz teksin gençsin guzelsin cik boyunduruklarindan hayatını yaşa hayatına bak.ya bu eski eşi gormeye sesini duymaya tahammül edemeyen bir tek benmiyim.yav bitmiş gitmis ..senin ve onun cocuk için bağlantınız onun için ortak birsey yapacağınız zaman devreye girer.senin sadece çocuğunun babasi baska hicbirseyin degil.kv senin değil soyad senin değil ev senin degil.hepsi yeni gelinin.sen sanıyorsun ki yeni gelinin savunuyoruz.hayir aklını başına al ortada kalacaksın birikim yap hayatını kur önüne bak yeniden evlen sev ..hic oluyorsun ..onlar hayatlarını yaşıyorlar.. eğer gerçeksen onlar senin arkadandan acıyarak ahliyorlar vahliyorlar.ve hayatlarının en güzel günlerini yaşıyorlar .Sen ne yapıyorsun neyi engelliyebiliyorsun.bjrde üstüne onların sözünden dahi çıkamıyorsun.kukla gibi kim nereye sen oraya.surda kac gündür ağzımda tüy bitti kendini düşün kendine çocuğuna sahip çık.sen kaldırmışsjn siz beni evimden etmek istiyorsunuz.bak bugun o evden olmassan 5 yıl 10 yıl sonra olacaksin.simdi çıkmıyorsan birikim yap ..tamam artık millette kafa birakmadin

Gerçek olduğunu da düşünmüyorum ama vicdanımın bir kısmı ya gerçekse diye beni bunlari yazmaya itiyor..kimseye güvenme yari yolda bırakacaklar..kendini koru çocuğunu koru gerekirse annenden..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back