ya hiç sorma bişey dememizi bekledi heralde kaos bekledi biz de hiç takmadık sonra kendi kendine değiştirdi heralde ailesi kızmış değiştir artık diye öyle bişeyler duyduk ahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hiç sorma bişey dememizi bekledi heralde kaos bekledi biz de hiç takmadık sonra kendi kendine değiştirdi heralde ailesi kızmış değiştir artık diye öyle bişeyler duyduk ahahaha
Peki yapmamYapmayacaksınız canım bu erkeklere değmez
Ya ikinci eş de aramizdan biriysemusoya benim gibi bir yeni eş lazımdı onu o evde oturtmazdım ah ah
Yenge onun adı lütfen yok be aramızda olsa muso şimdi ev arıyodu kendine ve oğlunaYa ikinci eş de aramizdan biriyse
Hahaa yengecigim delil topluyordu rYenge onun adı lütfen yok be aramızda olsa muso şimdi ev arıyodu kendine ve oğluna
Musonun verdiği telillerle burdan parise yol olur bu kadarı fazlasıyla yeterHahaa yengecigim delil topluyordu r
yengenin kim olduğunu bilsek çok büyük hayır işlerdik kadının bir evi daha olurdu bu mesajları görse hemde beş kuruş verdirmezdi kocasına çok karda olurduMusonun verdiği telillerle burdan parise yol olur bu kadarı fazlasıyla yeter
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Kırıcı yorumlar
iAllah aşkına ya... Ev kayinbabaninmis senin ve eşinin bir birikimi dışı tırnağı emeği olsa tamam da coreklenmissin eve kayinbabanin diğer torunun hakkı da var orada valla yarısı onun yarısı senin oglunun .. ha senin emeğin senin takılarin senin ana baba desteğiyle alınmış olsa yedirme kız aferin derdim ama sen sıkıntılı vakasin bacım... hırsından kanser olursun valla bak
Gerçek olsalar belkiMusonun verdiği telillerle burdan parise yol olur bu kadarı fazlasıyla yeter
Tüm kk birleşti de yengeye ulaşamadı ben anlamadımyengenin kim olduğunu bilsek çok büyük hayır işlerdik kadının bir evi daha olurdu bu mesajları görse hemde beş kuruş verdirmezdi kocasına çok karda olurdu
düşünsenize konu sahibi aslında şizofrenmiş eski karısı aslında hiç yokmuş hepsini uyduruyor oluyormuşyengenin kim olduğunu bilsek çok büyük hayır işlerdik kadının bir evi daha olurdu bu mesajları görse hemde beş kuruş verdirmezdi kocasına çok karda olurdu
İnşallah öyledir ya valla ben razıyımdüşünsenize konu sahibi aslında şizofrenmiş eski karısı aslında hiç yokmuş hepsini uyduruyor oluyormuş
Tüm kk birleşti de yengeye ulaşamadı ben anlamadım
belkide ne yenge ne musakka nede köfte çocuk hiç yoktur konu sahibi kendince eğleniyodur ki böyle bi eğlence anlayışıda dediğiniz gibi anca şizofren birinde olurko
konu sahibi aslında şizofrenmiş eski karısı aslında hiç yokmuş hepsini uyduruyor oluyormuş