Ben de musakkanın gerçek olduğunu düşünmüyorum.Asla anlamıyor idrak edemiyorOnu şikayet etmemiştim, yüksek ihtimalle aynıdır. Kaç gündür esir aldılar burayı sıkıntı bastı iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de musakkanın gerçek olduğunu düşünmüyorum.Asla anlamıyor idrak edemiyorOnu şikayet etmemiştim, yüksek ihtimalle aynıdır. Kaç gündür esir aldılar burayı sıkıntı bastı iyice
Onu şikayet etmemiştim, yüksek ihtimalle aynıdır. Kaç gündür esir aldılar burayı sıkıntı bastı iyice
Kk keşfeti tamamen onun konusu ile dolmuş durumda, farklı bir konuya giriyorum, yine o kadının konusu orda konuşuluyor. Okumayın, cevap vermeyin değil. Konu konudan konuya sıçradı. Tek bir konuda kalmadı. Yetmedi, üye başka bir ikinci evlilik konusuna dalıp kendi çapınca karşı tarafa laflar söyleme başladı. Bir yerden sonra insan görmekten sıkılmaya başlıyor. Ben şikayetimi edip çekildim, nedir bu asabiyet ?yorum yazmak zorunda değilsiniz! okumayın, cevap vermeyin ? bu da bir çözüm
neden canınızı sıkıyorsunuz ki
Çok benzer şeyler yazmışlar ama aynı kişi değil gibi geldi bana.Musalkakın yazdığı herşeyi okuduğum için.Sahteden ziyade ikisi aynı kişi mi onu merak ediyorum mesela
Kk keşfeti tamamen onun konusu ile dolmuş durumda, farklı bir konuya giriyorum, yine o kadının konusu orda konuşuluyor. Okumayın, cevap vermeyin değil. Konu konudan konuya sıçradı. Tek bir konuda kalmadı. Yetmedi, üye başka bir ikinci evlilik konusuna dalıp kendi çapınca karşı tarafa laflar söyleme başladı. Bir yerden sonra insan görmekten sıkılmaya başlıyor. Ben şikayetimi edip çekildim, nedir bu asabiyet ?
Musakkakın tarzıyla öbürünün yazım tarzı da bir değilÇok benzer şeyler yazmışlar ama aynı kişi değil gibi geldi bana.Musalkakın yazdığı herşeyi okuduğum için.
Kendime dert etmek değil, görmekten sıkıldım. Buda sitenin bir üyesi olarak benim en doğal hakkım.Hanımefendi asabi olan sizsiniz. Rahatsız iseniz bu başlığa girmeyeceksiniz, BDV'ye bakmayacaksınız. Her yerde karşınıza geliyor ise siteye girmeyeceksiniz, bu kadar basit. Sizin keyfinize göre mi konuları karşınıza getireceğiz. Kendinize dert etmişsiniz komik olmuş, komik olan bir şey de asabiyet yapmaz.
Kendime dert etmek değil, görmekten sıkıldım. Buda sitenin bir üyesi olarak benim en doğal hakkım.
Sakin ol ve göz ardı etKendime dert etmek değil, görmekten sıkıldım. Buda sitenin bir üyesi olarak benim en doğal hakkım.
Ettim zatenSakin ol ve göz ardı et