Şimdi biz çocuklarımızın anne, babasıyız ya. Maddi yüklerini de ortaklaşa karşılıyoruz. Sen çocuğunun hangi maddi yükünü karşılıyorsun? Baba neden tüm maddi yükten sorumlu?
Sürekli ben üniv mezunuyum hem de devlet üniv diyorsun ya sen de Çocuğunun yaşam standartlarını korumak için çalışmayı düşünmez misin?
İnsanlar birşeylere söz verebilir ama yaşam şartları değişirse, o sözler de değişmek zorunda kalır.
Ben eşimden ayrılırsam, biliyorum ki kızımın standartlarını tek başıma da sağlayabilirim. Özel okuluna gitmeye devam eder, yurtdışı tatillerine beraber gideriz, yeriz dolaşırız. Bu anlamda eşe ihtiyacım yok. Eş sadece yükümü hafifletebilir benim için. Sen de neden böyle değil?
Kaynanan bile yeni bebek haberini sana verirken, oğlunu doldurma demiş. Bu laf aslında gerçekte senle ilgili ne düşündüklerini açıkça gösteriyor.
Ayrıca ben, sizin evlenmeden önceki maddi durumunuzu da merak ediyorum. Çünkü 5 altınmış, teknede/Paris’te evlilik teklifleriymiş, bunlar çok basit şeyler. Neden bunlarla gözünüz boyanıyor?
Yaşam standartlarınız eski eşinizle birlikte mi yükseldi? O yüzden mi yeni durumu kabullenmekte bu kdr zorlanıyorsunuz? Çünkü ben asla sorunun çocuğunuz olduğunu düşünmüyorum. Derdi çocuğu olan kişi, onu yeni duruma hazırlamaya, bunun gayet doğal olduğunu öğretmeye çalışır.