• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış anlamayın ama tamam çocuğumu göndermeyeceğim zaten orada bir anlaşalım ama ben çocuğu şimdi göndersem benim çocuğuma da bakmak zorunda o kadın nasıl bundan önce aylarca baktıysa hoş oda bakmak değil becerememiş neyi neyse çocuk yapmak bir çocuk bakmayı bilmiyor ama neyse göndersem bakmak zorunda demek istediğim bu
Muso bak bakar ama kimse öz anne kadar bakamaz bunu anla çocuğun heba olur travma yaşar kimse öz anne gibi olmaz niye anlamıyorsun çocuğunun duygularını önemsemiyor musun sen ya

Yanlış anlamayın ama tamam çocuğumu göndermeyeceğim zaten orada bir anlaşalım ama ben çocuğu şimdi göndersem benim çocuğuma da bakmak zorunda o kadın nasıl bundan önce aylarca baktıysa hoş oda bakmak değil becerememiş neyi neyse çocuk yapmak bir çocuk bakmayı bilmiyor ama neyse göndersem bakmak zorunda demek istediğim bu
Muskooo Musko Musko. Bizi ikna etmen gerekmiyor.

Peki senin kocan eski eşiyle görüşüyor mu konuşuyor mu telefonda yüzyüze geliyor mu bunlara bir cevap ver bakalım
asssla görüşmüyor görüştürmem ki ne münasebet boşamış gitmiş ne konuşacak yallah :D biz evlendiğimizden beri tek kelime konuşulmuyor babanne aracılığı ile görüşme sağlanıyor canımmms :D

Peki senin kocan eski eşiyle görüşüyor mu konuşuyor mu telefonda yüzyüze geliyor mu bunlara bir cevap ver bakalım
Ben cevap vereyim, sadece whatsaptan çocuk ile ilgili yazisiyorlar, çok önemli bir mevzu ise telefon da konuşuyorlar. Yuzyuze asla gorusmuyorlar.

Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Iyiki bir çocuk doğurdunuz ,adamın babasının evinde yaşıyorsunuz yetmiyor,evliliğinden olan çocuguna kalacak mirasa kadar karışma hakkı buluyorsunuz kendinizde.
Gidin çalışın hanımefendi,cocuğun masraflarını esiniz karşılıyormuş zaten,evi de siz alın madem.
Adam hayatının hatasını yapmış sizinle evlenerek. Yapışmışsınız hayatına resmen,fırsatınız olsa ümüğünü sıkıp donuna varana kadar alacaksınız.
Çocuğum da çoçuğum deyip durmayın,adam kendi evinden bavulunu alıp gitmis ,çocuğun masraflarını karsılıyor,aç açıkta bırakmamıs. Sizin hırsınız baska hic kendinizi kandırmayın. Bizi zaten kandıramıyorsunuz. Eşiniz de kanmıyordur zaten. bu kafayla devam etmeyin zira dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmanız an meselesi.

asssla görüşmüyor görüştürmem ki ne münasebet boşamış gitmiş ne konuşacak yallah :KK70: biz evlendiğimizden beri tek kelime konuşulmuyor babanne aracılığı ile görüşme sağlanıyor canımmms :KK70:
Çocuk kaç yaşında

Son mesela geldim değişen birsey var mi hicbirsey yok hala ayni
Siz istiyorsunuz ki çocuğumla kapıda kalayım sokakta kalayım onlar bu eve gelip sefa sürsün bunu söylersen mutlu olacaksınız ama çok beklersiniZ kapıya atılacak olan o kadın

Siz istiyorsunuz ki çocuğumla kapıda kalayım sokakta kalayım onlar bu eve gelip sefa sürsün bunu söylersen mutlu olacaksınız ama çok beklersiniZ kapıya atılacak olan o kadın
Hayatım biz sen kendi hayatına bak mutlu ol kimseyle uğraşma senin de bşr hayatın olsun istiyoruz algılayamıyorsun ki

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden

Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Hanımefendi o kadar laf söylediler size hala konu açıyorsunuz pess!!! bir insan kendini bu kadar alçaltmaz yaaa.

11 yaşında canımssss eski eşle görüşmek ne münasebet yani çocuk kendi derdini kendi anlatıyor zaten konuşmalarına gerek yok admaı mahvederim vallaaa dış kapının mandalı kadınla ne konuşacakmış benim biricik kocam :KK70:
Üzdün🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back