• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım şimdiden iyice ağırlığını koy yoksa sonucun benim gibi olur çocuğunun ve senin rızkını elin kadını ve başka bir çocuk yer lütfen önlemini al ben başta yapmadım ben başta karışmadım onlar evlenirken bile sustum sevgilisi olduğunu benden en baş saklamıştı ama çocuğumla tanıştırdı ona bile bir şey demedim zaten çocuğuma hep sordum nasıl biri sana bir şey yapıyor mu diye iyi biri diyordu biraz bekledim ona bile sustum sen benim gibi olma Tepkini koy anladığım kadarıyla çocuğun var adamın elinde ne var ne yok iste harca başka kadına yediremesin canım benden sana tavsiye sonra çok üzülürsün

Ay daha dun istedim param yok dedi Musakkacim ya benimki o kadar zengin degil 🤣

Ya Allah aşkına ver de anya yi konya yi kim görüyormuş bir gör.Allah için ver ya..Kizim sen adamı bir ev karşılığı gönül rahatlığıyla bosadin.ne saniyordun adam hiç bir kadına bakmayacak hic bir kadin la olmiyacak bir daha evlenmiyecek mi.o cok sevdiğin kv KB dediklerin var ya oğullarının bekar kalmasına yanliz kalmasına göz yumarlarmiydi.yav diyoruz teksin gençsin guzelsin cik boyunduruklarindan hayatını yaşa hayatına bak.ya bu eski eşi gormeye sesini duymaya tahammül edemeyen bir tek benmiyim.yav bitmiş gitmis ..senin ve onun cocuk için bağlantınız onun için ortak birsey yapacağınız zaman devreye girer.senin sadece çocuğunun babasi baska hicbirseyin degil.kv senin değil soyad senin değil ev senin degil.hepsi yeni gelinin.sen sanıyorsun ki yeni gelinin savunuyoruz.hayir aklını başına al ortada kalacaksın birikim yap hayatını kur önüne bak yeniden evlen sev ..hic oluyorsun ..onlar hayatlarını yaşıyorlar.. eğer gerçeksen onlar senin arkadandan acıyarak ahliyorlar vahliyorlar.ve hayatlarının en güzel günlerini yaşıyorlar .Sen ne yapıyorsun neyi engelliyebiliyorsun.bjrde üstüne onların sözünden dahi çıkamıyorsun.kukla gibi kim nereye sen oraya.surda kac gündür ağzımda tüy bitti kendini düşün kendine çocuğuna sahip çık.sen kaldırmışsjn siz beni evimden etmek istiyorsunuz.bak bugun o evden olmassan 5 yıl 10 yıl sonra olacaksin.simdi çıkmıyorsan birikim yap ..tamam artık millette kafa birakmadin
birkaç yanlışınız var onları hemen düzeltem 😃 yeni biriyle görüşmeme şartıyla onu o evde oturtuyorlar. evliliğinde konu sahibinin evine anası çöreklenmiş kızıma ev alacan alacan diye tutturmuş adama zorla çocuk yaptırmış adam en sonunda kaçmış... ev kayınpederin o adam ölünce yenigeline birşey kalmıyor onun çocuğunada konu sahibinin çocuğunada çünkü kayınpederin kendi çocukları ve karısı var :/

Elin kadını dediğin nikahlı karısı.
Çocukta babasının mirasçısı,aynı senin çocuğun gibi.
Muso bu yeni çocuk sana cici anne derse?
Kız olursa belki senin adını koyarlar.Soyadınız da aynı oh mis.
Gerçi bu dünya 2.bir musoya hazır mı bilemedim.

Musakkak ya ceza aldı,ya da sildi hesabını.

birkaç yanlışınız var onları hemen düzeltem 😃 yeni biriyle görüşmeme şartıyla onu o evde oturtuyorlar. evliliğinde konu sahibinin evine anası çöreklenmiş kızıma ev alacan alacan diye tutturmuş adama zorla çocuk yaptırmış adam en sonunda kaçmış... ev kayınpederin o adam ölünce yenigeline birşey kalmıyor onun çocuğunada konu sahibinin çocuğunada çünkü kayınpederin kendi çocukları ve karısı var :/
Ben herseye vakifim canim gerekli gereksiz

Yanlış anlamayın ama tamam çocuğumu göndermeyeceğim zaten orada bir anlaşalım ama ben çocuğu şimdi göndersem benim çocuğuma da bakmak zorunda o kadın nasıl bundan önce aylarca baktıysa hoş oda bakmak değil becerememiş neyi neyse çocuk yapmak bir çocuk bakmayı bilmiyor ama neyse göndersem bakmak zorunda demek istediğim bu
Kadın çocuğunuza bakmak zorunda değil. Kadın sadece kocasının eski karısından olan çocuğuyla vakit geçirmesine izin vermek zorunda. Çocuğuyla görmesine vakit geçirmesine engel olmamak zorunda. Çocuğuna harcadığı paraların hesabını sormamak zorunda.Babasıyla çocuğun arasındaki ilişkiye karışmamak zorunda. Hatta çocuk olduğunda gerekirse ikinci planda kalmak zorunda. Amaaa kadın sizin çocuğunuza bizzat bakmak ilgilenmek zorunda değil kesinlikle.Çocuklu biriyle evlenmiş olması onun ceza çekmesi gereken bir durum değil. Hatta kadın güzel bişey yapmış.hiç evlenmemiş biriyle evleneyim, İlkleri ben olayım diye bişey tutturmamış. Gayet medenice bir durum.

Bu konuya verilen cevapların sert olduğunu düşünen bir arkadaş varsa açıklayayım:

Bu konu sahibi, geçen konuda çocuğunu görüş günlerin dışında eski eşinin olmadığı günlerde özellikle gönderip yeni evliliği bozmaya çalışıyordu.

Hatta çocuğun velayetini eski eşime vermek istiyorum, beni evden çıkarır mı diyordu.

Yani çocuk falan umrunda bile değil, derdi çocuk bakımını başkalarına atıp o evde keyif sürmeye devam etmek.

Siz bakmayın ev çocuğun güvenli alanı demesine eski eşi kabul etse temelli çocuğu salonda yatacağı diğer eve gönderir. O ev kendi güvenli alanı çocuk sadece kullanışlı bir araç.

yemin ediyorum başım ağrıdı 🙃🙃 hala gidecek olan o diyor yav kocanız sığınç gibi kadının evine yerleşmiş. gidip kadına çemkirip oğluma evinde oda yapacaksın diyorsun cidden 35 yaşındamısınız sizden çok küçüğüm benmi anlamıyorum kafammı çalışmıyor

Gayet de iyi anlamışsınız.

Benim yaşım biraz daha büyük, konu sahibi çocuğumu kalıcı göndereyim evde yalnız ben oturayım dediği noktada (evet ciddiyim) bizde şalterler attı. 😡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back