- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.682
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E yemiş işte yaptı çocuğu al sana kapakCanım onun bana kapak yapmaya yemez ikinci adamla evlenen kendisi bekar adam mı kalmadı piyasada kendi tercihi apar topar bir de çocuk yaptı kapaklamak için benim çocuğumu düşünen yok suç benim eski eşim de
E benim de eşimin eski evliliğinden 18 yaşında çocuğu var. O çocuk mu karar verecek benim anneliğime şimdi?O zaman bebekti çünkü aralarında çok yaş farkı olsun istemedim şimdi aralarında çok yaş farkı olacak
O çocuğun psikolojisini bozan tek kişi sizsiniz.Siz muhtemelen arkadaş grubunuzla çocuğun yanında her şeyi konuşuyorsunuz.Daha düne kadar çocuğu yeni eşe bırakmayı düşünüyordunuz.Lütfen çocuğunuzun ruh sağlığı için siz psikolojik destek alın.Mutlu çocukları mutlu anneler yetiştirir.Bu yeni evlilik siz de saplantılı bir hal almışBir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
valahi ben bu kadinin hala trol olduğunu sanmıyorumHahahahahah yorumlarda sıradaki konuda da yeni eşin hamile olduğu bir hikaye gelir yazan arkadaşlar memnun musunuz şimdi? Soktunuz aklına konuyu. Geldi hikaye buyrun bir 4 bin yorum da bu konudan prim verin trolle
Adam ikinci çocuğu istiyormuş ama sizden değil. Sizin gibi kadın düşman başınaBen rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
o yaşta kimse kardeş istemez ama alışır yapacak başka bir şeyi yokBen rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Evet canım o verecek o vermeli onun psikolojisini düşünüyormusunuz hic sizinki hadi kazık kadar olmuş benim oğlum 7 yaşında küçücük dahaE benim de eşimin eski evliliğinden 18 yaşında çocuğu var. O çocuk mu karar verecek benim anneliğime şimdi?
Gayet rahat bir ortamda büyüyorsa söyle sünepe oğluna altına işemeyi bıraksınPardonda siz ne hakla beni itham ediyorsunuz çocuğuma ne yapıyorumki ben gayet rahat bir ortamda büyüyor yaptığınız ayıp suan
Uu beybi...Evet canım o verecek o vermeli onun psikolojisini düşünüyormusunuz hic sizinki hadi kazık kadar olmuş benim oğlum 7 yaşında küçücük daha
Sen cocuga da birakmiyorsunki karari kendin veriyorsunEvet canım o verecek o vermeli onun psikolojisini düşünüyormusunuz hic sizinki hadi kazık kadar olmuş benim oğlum 7 yaşında küçücük daha
Küçücük bir çocuğun psikolojisini düşünecekti bekar erkek mi kalmadı evlenirkenŞaka mısınız siz? Size mi soracaktı kadın kocasından çocuk yapmadan önce.
Şehzadenin iyiliği için lütfen kendinizi iyileştirinBenim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Sunepe mi konu sahibine istedigini de ama cocuga boyle soylenir miGayet rahat bir ortamda büyüyorsa söyle sünepe oğluna altına işemeyi bıraksın
Ben oğluma sordum bu ilk mevzular açılınca işte ilk bu eşim kız mi olsun erkek mi olsun kardeşim diye sorduğunda ozamanlar ben de sordum dedim kardeş istiyor musun sen benim gözbebeğimsin sen benim tek çocuk musun sen benim en değerli misin dedim kendini boynu bükük hissetmesin diye benim tek çocuğum sensin kendini üzgün hissetme bu dünyada en çok ben seni seveceğim diye sordum kardeş istemediğini söylüyor zaten benim dememe gerek kalmıyor çocuk altına kaçırmaya başladı bu kardeş olayından önce çocuğun altına yapmışlığı yok bebekliğinden beriSen cocuga da birakmiyorsunki karari kendin veriyorsun