• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladı
Koskoca adam el kadar bebeye soracak degil cocuk yaparken. Olan olmus artik sen neden aksiyon alip cocugu tedavi ettirmiyorsun? Cocuk uzerindeki tek emegin dogurmak ve kofte yapmak mi senin? Cocuk bu haldeyken hala onun bunun arasini bozmaya calisiyorsun nasil annesin sen icin nasil rahat ediyor?? Ben evimdeki kedinin bile psikolojisini düşünüyorum ya. Iyiki baska çocuğunuz olmamis, yazik ziyan oluyor olanda seninle

Canım ben zaten eşime bu evin çocuğumuzun üzerine olmasını söyledim oğlumuzun üstüne yapın konuş babanla dedim oda bana babam daha yaşıyor ölmeden adamın malına konuyor gibi görünemem dedi zaten tek çocuğum benim neyim varsa oğluma kalacak dedi eşimin kardeşi yok tek çocuk bu şekilde söylemişti bana boşanırken yoksa ben zaten düşünmüştüm bunu ama yapmadı
Anlıyorum babası sağ bana evi ver diyemezdi ama en azından 2+1 aldırsaydın kiraya verir şu an oturduğun evde kalmaya devam ederdin madem çocuğuna garanti istiyordun.
kocan da iyi kazanıyordu kredi falan aldıracaktın şehir dışı bile olsa.
Kredisini tıpış tıpış ödüyor olacaktı şu an.
belki de borcu harcı var diye bloger abla onu almayacaktı

Musakka,ne çabuk geldi bu hamilelik haberi?Sen galiba bizi çok fena trollüyorsun🤔.
Yok canım zaten bu bebek odası yapma durumları çok zaman olmuştu zaten hissetmiştim ama planlıyorlar diye düşündüm ama kesin olana kadar söylememişler aslında kayınvalidem de ağzından kaçırdı bugün tahmin etmiştik bir bir buçuk ay önce zaten oldu bu olaylar çocuğuma kardeş olursa kız mı erkek mi diye sormaları zaten o yüzden altına kaçırmaya başladı

Canım onun bana kapak yapmaya yemez :KK66: ikinci adamla evlenen kendisi bekar adam mı kalmadı piyasada kendi tercihi apar topar bir de çocuk yaptı kapaklamak için benim çocuğumu düşünen yok suç benim eski eşim de

Kimse 2. Eş olamaz mı? Belki çevresinde hiç ‘’bekar’’ adam yoktur ? Anca bunu bulmuştur ?

Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
İkinci çocuğu senden istemiyor. Zaten ilkini de istememiş, evi defalarca terketmis. Annen ve kaynanan 'cocuk yap duzelir' dediği için hamile kalmışsın.
Bak, demek ki adam çocuk istemeyen biri değilmiş. Şimdi annesi onu 'torun torun' diye fitlemediği halde , kendi isteğiyle doğurmuş, karısıyla mutlu yuvalarını taclandirmak için. Belki karısına verir ikinci cocugu, sizin ev üçe bölünür.
Olur olur yani . Bu influencer milleti böyledir. Bebeklerinden pirim kasarlar, reklam alırlar. Ne zaman büyüyüp sirinligi gitse yenisini doğururlar.
Dua et de Hürrem Sultan gibi peşpeşe doğurup seni iyice Mahidevrana cevirmesin

Yok canım zaten bu bebek odası yapma durumları çok zaman olmuştu zaten hissetmiştim ama planlıyorlar diye düşündüm ama kesin olana kadar söylememişler aslında kayınvalidem de ağzından kaçırdı bugün tahmin etmiştik bir bir buçuk ay önce zaten oldu bu olaylar çocuğuma kardeş olursa kız mı erkek mi diye sormaları zaten o yüzden altına kaçırmaya başladı

Benim attığım mesajı kocans gönder işte ya

Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Sen başına büsbütün bela olma diye istememiştir muhtemelen ikinci çocuğu.

O zaman bebekti çünkü aralarında çok yaş farkı olsun istemedim şimdi aralarında çok yaş farkı olacak

Ya kızım ne dert ediyorsun. Bırak ne halleri varsa görsünler. Zaten hamilelik, lohusa bebek derken araları onlarında soğuyacak. Senden mal kaçıran, seni boşayan adam bu kadına iyi mi davranacak sanıyorsun. Üstelik bu sefer elinin altında ikinci kadın var. Bak o adamla kadının arası kötğ olsun adam sana gelecek. Pinpon topu gibi aranızda gidip gelecek görürsün bak.

Bu influencer milleti böyledir. Bebeklerinden pirim kaşarlar, reklam alırlar. Ne zaman büyüyüp sirinligi gitse yenisini doğururlar.

Ben de bunu diyorum hamileyim takipçim artacak diyorlar.

Daha kaç tane kardeş gelecek oğluna musakkak musakkak hem yeni gelinin de takipçisi artacak baya hazır ol 🙃

Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım
Çeyiz ve gelinlik demek.🤔
Sanki biz eski eşimizin anasının evine sünnet kıyafeti ve peluş ayıcıkla girdik.
Bu ne saçma bir motivasyon yahu.
Boşandık, herkes ait olduğu yere döndü.
Amma şımartmışlar sizi böyle.
Sanki şehzade doğurdunuz, elinizden gelse öbür potansiyel bebeği doğmadan boğacaksınız.
Bu nasıl bir hırs, bu ne tatminsizlik?
Çocuğun her şeyi ile ilgili bir babası var. Sizin bu beylik laflarınız kime?
Yüksekten uçanın yere çakılması sert olurmuş.
Allah ıslah etsin.

Zaten hamileymiş kadın çocuğum kardeş mevzusunu baya oldu öğreneli o zamandan beri planlıyoruz diyorlardı oğluma altına yapıyordu haftalarca o yüzden

Yaptıramazsın. Yaptirsanda saklı pay var mahkemeden döner o iş. Hak yemekten de korkmuyorsun rezilliğin yetmedi mi?
Hem çatlasan patlasan da o çocuk oğlunun öz kardesi. Fesatliginla şimdiden aralarına girme

Canım onun bana kapak yapmaya yemez :KK66: ikinci adamla evlenen kendisi bekar adam mı kalmadı piyasada kendi tercihi apar topar bir de çocuk yaptı kapaklamak için benim çocuğumu düşünen yok suç benim eski eşim de
Madem bu kadar olgunsun ne diye huzurlarını kaçırmak için yana döne, çırpına çırpına, yırtına yırtına,
Şehzade evladını beğenmediğin kadına vermeyi düşünüyordun :kahve:

Ev derdine düşmüşsünüz.7 yaşında oğlunuz altına kaçırıyor bu daha büyük problem ama umrunuzda değil.Size koca bir AFERİN .Jişisel bencilliginiz altında ezilen oğlunuz bu topluma nasıl karışıp,normal olmayı başaracak??????
Bunun kv halini hayal etsenize 'benim oğlum, ben doğurdum, emeğim var düğün takıları benim, emeğim var evinizi ben yöneteceğim...
🤣🤣🤣
Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Geç bunları. Adam başkasıyla evli isterse 5 çocuk yapar tufa falan yok. Kadın da kendi evladı olsun istiyor, hepsi bu kadar.

Geri cekildigi yerden tutup alip koycaktin icine iste

Beceriye bak abi. Şapka çıkarıyorum.

Demek ki neymiş geri çekilme ile de hamile kalınmıyor, kadınlar kendini dölletiyormuş.

Sonra neden cocuk yaptın böyle adama diye sorduğumuz üyelerin geri çekildik oldu yalanına inanmayalım 🙃

Canım dedim ya ben geri çekilme yaptım en fazla diğer yöntemi kullandırmadım ama yine olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back