• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
musakkak musakkak keşke bu ev mevzularını boşanırken talep etseydin eminim tapuyu üstüne verir yeni kaçardı adam boşanmak için can atıyırdu krizi fırsata çevirecektin.
şimdi ne olcak kayınpeder sağ evini ver diyemezsin

Canım ben zaten eşime bu evin çocuğumuzun üzerine olmasını söyledim oğlumuzun üstüne yapın konuş babanla dedim oda bana babam daha yaşıyor ölmeden adamın malına konuyor gibi görünemem dedi zaten tek çocuğum benim neyim varsa oğluma kalacak dedi eşimin kardeşi yok tek çocuk bu şekilde söylemişti bana boşanırken yoksa ben zaten düşünmüştüm bunu ama yapmadı

Bence artık kendinize gelin ve bazı şeyleri kabullenin,yoksa sizin yünüzden çocuğunuz güvenli alanını da kaybedecek.Adam evden çıkartmamış,çocuğun bütün giderlerini karşılıyor daha ne istiyorsunuz?Siz ne yapıyorsunuz çocuk için umarım çalışıyorsunuzdur?

Yaaaaaaa çok sevindim musakka. Ben bu pazar yapmaya çalışıyorlardir demiştim ama önceden yapmışlar demek ki . Ne güzel 🥰🥰🧿🧿hadi gözünüz aydın.
bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı
Şimdi şöyle ki, ev yapılırken üzerine bir tuğla koymadığıniz için çocuğun da senin de o evd hakkın yok .
Çocuğun su an hiç hakkı yok, İslam'da ya da ülkemiz kanununda torun hakkı diye de bir şey yok. Kaynana kp olunce ev eski kocaya kalacak. O da öldükten sonra eşine ve kaç cougu varda onlara pay edilecek. Gerçi miras malı, eş dahil edilir mi emin değilim .
Her neyse yani soy bağından dolayı oğlunun hakkı var, aynı soy bağı o çocuğun,hatta çocukların da olacak. Herkes mezara girip hak oğluna kaldığında (o da yani uzuuun yıllar sonra) satarlar kardesleriyle eşit bölüşürler. Onca zaman sonra annenden sana miras o ev zaten kentsel dönüşüme girer,site olur. Artik gecekondu mahallesi olmaz. Sen de çeyizini getirir, yaşlılığıni orada yaşarsın.
Tabii bu iyi senaryo.
Kötü senaryo iki seneye kalmadan o evden seni ve aileni sepetlemeleri

Cocugun altina kaciriyor, sen hala ex kaynananla yemek derdindesin. Neden alip goturmedin çocuğu bugun doktora?
Çocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladı

Canım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Adam senelerce çalışsın yemesin para koysun ev sahibi olsun ama gelinlik giydiniz diye hak size geçsin. Kız çok akıllısınız ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez dur ben de gelinlik giyip kayınbabamın evini isteyim 🤣🤣🤣

Pardonda siz ne hakla beni itham ediyorsunuz çocuğuma ne yapıyorumki ben gayet rahat bir ortamda büyüyor yaptığınız ayıp suan
Yooo büyümüyor bi eve sığdıramadın çocuğu atıp duruyon. Canına okudun çocuğun doldura doldura , altına s.çması senin suçun.

Birincisi o kişi artık sizin ESKİ EŞİNİZ . Oğlunuzun babası. Başkasının eşine eşim eşim diyip durmayın isterseniz.
İkincisi de adamın babası daha hayattayken ne üzerine ev yapması Allah aşkına ya ?? Burada boşanırken ailesi sülalesi dahil her türlü çirkefliği çirkinliği rezilliği çıkartıp çocuğunun nafakasını bile ödemeyen eski eş konularını okuyup hiç mi haline şükretmez bi insan. Millet çocuğuna et yediremiyor, meyveyi sebzeyi taneyle peyniri gramla alıp çocuğa yediriyorlar sizin derdiniz eski eşin yeni eşi.!!!! Şaka gibisiniz gerçektende!!!!
Kiralar almış başını gitmiş, market fiyatları ortadayken bu rahatlıkta sizin başınıza çıkacak var herhalde, bunun başka türlü bir açıklaması olamaz.

Çocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladı
Kardeş istemeyen bir çocuğa siz niye kardeş yapmaya çalıştınız peki?

Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Size ne desem boş,tamam en harika sizsiniz,en doğru sizsiniz.Kusurlu olan hep başkaları. Çocuğunuzun olaylara karşı gösterdiği bu psikolojik durumun suçlusu onlar,cozumude onlar bulmalı . Boş verin çocuk altına yapıp dursun bebek olunca cici anne ikisiyle de ilgilenir.Siz köşenizde eleştirmeye devam edin

Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
İkinci üçüncü evliliklerini yapan hatta farklı kişilerden çocukları olan bir sürü insan var. Siz ilk değilsiniz ki? Neden bu kadar şaşırıyor ve tepki veriyorsunuz?

Bu hırsla ortadan ikiye çatlamazsan iyi
ESKİ eşinin karısı fena kapak yapmış yalnız :kahve:
Canım onun bana kapak yapmaya yemez ;) ikinci adamla evlenen kendisi bekar adam mı kalmadı piyasada kendi tercihi apar topar bir de çocuk yaptı kapaklamak için benim çocuğumu düşünen yok suç benim eski eşim de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back