- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
Gordum ondan aklima geldi zatenPrezervatiften sperm sıyıran abla vardı dün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gordum ondan aklima geldi zatenPrezervatiften sperm sıyıran abla vardı dün
Pardonda siz ne hakla beni itham ediyorsunuz çocuğuma ne yapıyorumki ben gayet rahat bir ortamda büyüyor yaptığınız ayıp suan
musakkak keşke bu ev mevzularını boşanırken talep etseydin eminim tapuyu üstüne verir yeni kaçardı adam boşanmak için can atıyırdu krizi fırsata çevirecektin.
şimdi ne olcak kayınpeder sağ evini ver diyemezsin
Cocugun altina kaciriyor, sen hala ex kaynananla yemek derdindesin. Neden alip goturmedin çocuğu bugun doktora?Pardonda siz ne hakla beni itham ediyorsunuz çocuğuma ne yapıyorumki ben gayet rahat bir ortamda büyüyor yaptığınız ayıp suan
Kfkdkdkrk senın kocanın evi yok repliği aklıma geldiEşin değil senin eşin yok eski eşim diyeceksin
Şimdi şöyle ki, ev yapılırken üzerine bir tuğla koymadığıniz için çocuğun da senin de o evd hakkın yok .bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı
Çocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladıCocugun altina kaciriyor, sen hala ex kaynananla yemek derdindesin. Neden alip goturmedin çocuğu bugun doktora?
Adam senelerce çalışsın yemesin para koysun ev sahibi olsun ama gelinlik giydiniz diye hak size geçsin. Kız çok akıllısınız ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez dur ben de gelinlik giyip kayınbabamın evini isteyimCanım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Yooo büyümüyor bi eve sığdıramadın çocuğu atıp duruyon. Canına okudun çocuğun doldura doldura , altına s.çması senin suçun.Pardonda siz ne hakla beni itham ediyorsunuz çocuğuma ne yapıyorumki ben gayet rahat bir ortamda büyüyor yaptığınız ayıp suan
Kaç K olur tahminRezerve alıyorum
Kardeş istemeyen bir çocuğa siz niye kardeş yapmaya çalıştınız peki?Çocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladı
Size ne desem boş,tamam en harika sizsiniz,en doğru sizsiniz.Kusurlu olan hep başkaları. Çocuğunuzun olaylara karşı gösterdiği bu psikolojik durumun suçlusu onlar,cozumude onlar bulmalı . Boş verin çocuk altına yapıp dursun bebek olunca cici anne ikisiyle de ilgilenir.Siz köşenizde eleştirmeye devam edinBenim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
İkinci üçüncü evliliklerini yapan hatta farklı kişilerden çocukları olan bir sürü insan var. Siz ilk değilsiniz ki? Neden bu kadar şaşırıyor ve tepki veriyorsunuz?Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Canım onun bana kapak yapmaya yemez ikinci adamla evlenen kendisi bekar adam mı kalmadı piyasada kendi tercihi apar topar bir de çocuk yaptı kapaklamak için benim çocuğumu düşünen yok suç benim eski eşim deBu hırsla ortadan ikiye çatlamazsan iyi
ESKİ eşinin karısı fena kapak yapmış yalnız