• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım onun bana kapak yapmaya yemez :KK66: ikinci adamla evlenen kendisi bekar adam mı kalmadı piyasada kendi tercihi apar topar bir de çocuk yaptı kapaklamak için benim çocuğumu düşünen yok suç benim eski eşim de
Piyasadaki bekar adamlardan biri eski kocandı ve onunla evlendi :KK50:

Ben oğluma sordum bu ilk mevzular açılınca işte ilk bu eşim kız mi olsun erkek mi olsun kardeşim diye sorduğunda ozamanlar ben de sordum dedim kardeş istiyor musun sen benim gözbebeğimsin sen benim tek çocuk musun sen benim en değerli misin dedim kendini boynu bükük hissetmesin diye benim tek çocuğum sensin kendini üzgün hissetme bu dünyada en çok ben seni seveceğim diye sordum kardeş istemediğini söylüyor zaten benim dememe gerek kalmıyor çocuk altına kaçırmaya başladı bu kardeş olayından önce çocuğun altına yapmışlığı yok bebekliğinden beri
Oyle soylersen tabi istemez.

Ben oğluma sordum bu ilk mevzular açılınca işte ilk bu eşim kız mi olsun erkek mi olsun kardeşim diye sorduğunda ozamanlar ben de sordum dedim kardeş istiyor musun sen benim gözbebeğimsin sen benim tek çocuk musun sen benim en değerli misin dedim kendini boynu bükük hissetmesin diye benim tek çocuğum sensin kendini üzgün hissetme bu dünyada en çok ben seni seveceğim diye sordum kardeş istemediğini söylüyor zaten benim dememe gerek kalmıyor çocuk altına kaçırmaya başladı bu kardeş olayından önce çocuğun altına yapmışlığı yok bebekliğinden beri
Neden doktora goturmedin en degerlini?

Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
nasıl bir tufaya getirmiş ki çocuğun nasıl yapıldığini biliyordur adam sonuçta

Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Oğlumun güvenli alanı ne ya, benim demiyor da. Kendi hırslarına çocuğu da alet etme. Çok rahatlamak istiyorsan ağlayarak günlüğüne yazabilirsin mesela. Oğlun neyse doğacak çocuk da o çünkü. Hiçbirinin ayrıcalığı yok.

Ya siz 2 konuyla burada millette psikoloji bırakmadınız. Adam yine kaçmış kurtarmış kendini de Allah çocuğunuza yardım etsin. Kardeş duyunca altına yapmak nedir ya. Demek ki siz bu konuyu evde ne kadar abarttınız ki çocuk böyle bit tepki verdi. Ve üzgünüm ama oturduğun evde o kadının ve çocuğunun da hakkı var.

Sizin tek derdiniz eski eşiniz ve yeni karısı. Hala ayrılmış olmanızı kabullenememişsiniz ve olmadık şeylere takarak onlara öfkenizi kusuyorsunuz. Çoğu hamleniz içinde kendi çocuğunuzu kullanıyorsunuz. Bunu kendinize ve çocuğunuza yapmaya devam ederseniz çocuğunuzun psikolojisini asıl siz bozarsınız. Bırakın eski eşiniz ne yaparsa nasıl yaşarsa yaşasın siz kendi hayatınızı güzelleştirmeye bakın.

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. 🧿

Derhal psikiyatr bölümünden randevu almalısınız. Mhrs den falan bulabilirsiniz hem de ücretsiz.
Baya baya takıntı yapmışsınız, zavallı bebeğin bile geleceğiyle oynamayı düşünüyorsunuz yazık
Bebek olduğunu öğrenince mi oğlunuzun kıymetini anladınız
Önceki konuda oğlumu temelli göndersem mi yanlarına diyodunuz da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back