- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
Iyi aksamlarSizin söylemenizle herhangi bir konu üzerinde düşünmek zorunda değilim. Konu ben de değilim gereksiz atışma yapmayalım. İyi akşamlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi aksamlarSizin söylemenizle herhangi bir konu üzerinde düşünmek zorunda değilim. Konu ben de değilim gereksiz atışma yapmayalım. İyi akşamlar.
Sen tufaya getirsen hemen yaparsın evli barklı adam demeyip. Çocuğun psikolojisi derdin olmaz. Adam üzerinde hak iddia ediyorsun. Çeyizin var çünkü seninBenim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
ya abla valahi sana hayranımKüçücük bir çocuğun psikolojisini düşünecekti bekar erkek mi kalmadı evlenirken
Kız adam BEKAR dı BEKAR.. Evli olsa evlenemezBaşına gelmeyen anlamaz bekar adamın suyu çıkmadı
Madem çocuğunuz kardeş fikrine sıcak bakmıyor, Siz evliyken nasıl utanmadan ikinci çocuğu istediğiniz? neyse ne diyorduk, hep beraber, ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN. Allah kem gözlerden korusun. Allah oğlunuzun kardeşini hayırlı eylesin.Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Adam seni ne güzel keklemiş beCanım ben zaten eşime bu evin çocuğumuzun üzerine olmasını söyledim oğlumuzun üstüne yapın konuş babanla dedim oda bana babam daha yaşıyor ölmeden adamın malına konuyor gibi görünemem dedi zaten tek çocuğum benim neyim varsa oğluma kalacak dedi eşimin kardeşi yok tek çocuk bu şekilde söylemişti bana boşanırken yoksa ben zaten düşünmüştüm bunu ama yapmadı
hamilesiniz , ben sizin yerinizde olsam hiçbir çocuğun vebalini böyle almam ,Gayet rahat bir ortamda büyüyorsa söyle sünepe oğluna altına işemeyi bıraksın
Adam zaten bekardi ya niye anlamiyorsun senBaşına gelmeyen anlamaz bekar adamın suyu çıkmadı
Bekar adamın suyu çıktı doğru düzgün evlenecek adam yok kız, yokluk var bilmiyon mu?Başına gelmeyen anlamaz bekar adamın suyu çıkmadı
Teşekkürler iyi akşamlarhamilesiniz , ben sizin yerinizde olsam hiçbir çocuğun vebalini böyle almam ,
konu troll ya da değil bu riske girmeyin bence.
abla senin koca evlendigine göre o ara bekarmis zatenBaşına gelmeyen anlamaz bekar adamın suyu çıkmadı
Seve seve ya da söve söve gideceksin. Rahat dur oturum hakkın devam etsinBu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Kızım doktor he deyin dedi, paralama kendini.Adam zaten bekardi ya niye anlamiyorsun sen
Gelinliğine de baslıcam cevizine de baslıcam yetti ya. Allah bilir çeyize 2-3 patikten baska bir sey koymamıssındır sen. Bela mısın adam basından atmış seni, susman icin her seyi kabul etmiş hala kene gibi yapısma derdindesin.Canım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait.
Senin mi oğlunun mu??Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Masrafları diyecekti. Mazur gör.Cocugunuzun geliri mi var?