• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz 274 sayfadır konu sahibinin hayatına müdahil olduk bacım.
Olay şu,
Konu sahibi evleniyor. Ama aralari çok iyi değil. Adam evi terkediyor, kaynana araya girip döndürüyor. İkinci defa terkediyor, yine araya girip baristiriyor. Ucuncu defa terkediyor, yine kaynana baristiriyor. Sonra hem kaynana hem musakkanin annesi ısrar ediyorlar. "Çocuk yapın düzelir" diye. Bir çocuk yapıyorlar.
Daha çocuk doğmadan musakkanin gecekondu mahallesinde yaşayan annesi bunlara postu seriyor, çocuk bakma bahanesiyle.
Eşi hiç laf etmiyor ama rahatsız oluyor. Kadın kendi evi varken Allah'ın günü bunlarda. Bazen bacısı da geliyor. Evde koca misafir gibi. Hatta işten yorgun argın geliyor bazen, kaynana yayılmış koltuğa TV izliyor, adam ya sabır çekip çalışma odasına gidip bilgisayar açıp iş yapıyor,kendi evinde salona geçip TV izleyemiyor rahatça. Konu sahibi de 'sen neden hep odandasin,beni mi aldatiyorsun' diye kavga ediyor,adamı didikliyor. Adamla aile hayatlari yok çünkü evde koloni halinde yaşıyorlar.
Aslında koca kötü biri değil, cimri değil, kadının maaşına dokunmadigi gibi tüm parasını eve bırakıyor, "işten ayrilacam çocuk bakacam" diyen karısını destekliyor, çocuğunu en güzel kreslere,piyanolara veriyor, karisini alıp yurtdışı tatillerine götürüyor, eve eli boş gelmiyor, hediyeler alıyor... Hatta kaynanaya bile sevgililer gününde çiçek alan bir adam, kocası yok üzülmesin diye.
Peki eve yerleşen kaynana napıyor? Dırdır da dırdır, dırdır da dırdır, yok yeni ev al, yok paranı şuna harca. Her b.ka karışıyor. Bir de konu sahibine göre kalbi temiz ama dilinin de ayarı yok. Zaten kızı evlendirirken de adamın yapabileceğinden çok altın istemiş. Bu tiynette bir kadın .
Konu sahibi de 'annemdir nasıl git diyeyim' demiş, sus bile dememiş Çalışmadığı ve kaynanayla komşu olduğu halde evlerine yerleşen annesine. Kocasını ezdirmis bir güzel. Ha bir de cinsellikte de gözü yokmuş, adam yalvar yalvar kendi karisini haftada bir anca ziyaret edebilirmis.
Neyse gel zaman git zaman çocuk 5 yaşındayken almış karsisina 'ben mutsuzum, çocuk için bunca sene sabrettim bak artık kendini anlatacak yasa geldi. Bırak da gideyim' demiş. Konu sahibi bosamazmis ama annesi evdeki erkek gidecek, daha rahat edeceğim diye düşünmüş heralde destek olmuş. "boşa , o oğlunu ihmal etmez nasılsa. Biz de burada yaşarız" demiş.
Şimdi erkeğin babadan kalma evinde oglu, annesi ve çoğu gün onlarda kalan ablasıyla yaşıyor. Adam evin market alışverişini yapıyor, havuzlu sitenin aidatını ödüyor, faturaları ödüyor, çocuğu özel okula yazdırmış, kıyafetinden silgisine her şeyi alıyor. Ve evde hiç masrafı olmayan musakka ailesiyle harcasin diye 5 bin nafaka veriyor.
Kadın yine de huzursuz edip duruyor işte.
Adamın gözü dışarıda falan da değil. Öyle olsa boşanır bosanmaz bulduğu ilk kadinla evlenmezdi, parasini orada burada kadınlara harcar, keyfine bakardı. Ama adamin tek istediği mutlu yuva. O yüzden evlenmiş, şimdi de eşi hamile..ama konu sahibi en basit şeyden çocuğunu kullanıp kavga çıkartıyor. Balayında yurtdışına tatile giden insanları goruntulu arayan bir kadin

Ya hadi musaka ve annesi kendi cikarlarinin derdindeler de adamin annesi niye oglunu 2526262 kere bariştirmaya calisip bi de ustune cocuk yaptiriyor onu anlamadim.🙄 Adam kac kere gitmiş olmayacagi belli, insan ogluna niye boyle bir sey yapar.

Bugun bosaniyorum desem kv agzini acmaz mesela. (Kendi memleketlerinden degilim diye sevmezdi zaten beni) 😁 Hatta iyi olmuş der.
Nebileyim yani kuzenim bizim aileye gore baya varlikli bir adamla evlendi mesela, kaynanasi kiyametleri kopartmisti istemem diye, denk gormediginden dolayi ... Hatta cocuklari olacaginda bile yine memnun olmamiş. Ama konu sahibi gibi biri degil yani kuzenim.

Musaka gibi olunca kvdeler seviyor herhalde cidden. 😁

Ya hadi musaka ve annesi kendi cikarlarinin derdindeler de adamin annesi niye oglunu 2526262 kere bariştirmaya calisip bi de ustune cocuk yaptiriyor onu anlamadim.🙄 Adam kac kere gitmiş olmayacagi belli, insan ogluna niye boyle bir sey yapar.

Bugun bosaniyorum desem kv agzini acmaz mesela. (Kendi memleketlerinden degilim diye sevmezdi zaten beni) 😁 Hatta iyi olmuş der.
Nebileyim yani kuzenim bizim aileye gore baya varlikli bir adamla evlendi mesela, kaynanasi kiyametleri kopartmisti istemem diye, denk gormediginden dolayi ... Hatta cocuklari olacaginda bile yine memnun olmamiş. Ama konu sahibi gibi biri degil yani kuzenim.

Sanki evlilik yeminini kayınvalidesiyle yapmış muso.Ölüm bizi ayırana dek,hastalıkta sağlıkta..
Siz de kısır günlerine gidip,çaylarını doldursaydınız kayınvalideniz gitmenizi istemeyebilirdi.

Nasıl sevmesin? Kim kaynanasiyla aynı apartmanda oturmayı , zırt pırt Allah'ın günü ona gitmeyi ister?
İnsanlar bunu yapmak istemedikleri için nişan atıyor, musakka boşandığı halde hep onların evinde, her türlü cemiyetin davetin baş koltuğunda oturuyor. Bu akşam bile yemeğe onlardaydi.
Neden sevmesinler?
Gerçi bugün şey diyordu 'evi çocuğun ustune yapın diyeceğim, yaptirmazlarsa oğlumu gostermeyecegim'
Bu atağı yaptıktan sonra eski kaynanasina bir güncelleme gelebilir

Sanki evlilik yeminini kayınvalidesiyle yapmış muso.Ölüm bizi ayırana dek,hastalıkta sağlıkta..
Siz de kısır günlerine gidip,çaylarını doldursaydınız kayınvalideniz gitmenizi istemeyebilirdi.
Off ikisiyle ilgilide sarkı var gidemde dinleyem ardınada yine mutfak yolunu göründü bana🙈🙈yapmayın anam bacım daha yeni cezam acıldı gözümü mtfakta acıcam yaa

Senide uçurdular mı marsa dün😂😂
kız ben de uçabiliyomuşum yeni keşfettim 😂😂 hep o büşra yüzünden 😂 bugün ultrason vardı akşamın köründe eve geldik uyudum anca girdim zamanlama da iyi oldu 😂 sen naptın bu bir gün boyunca neler yedin 😂😂

kız ben de uçabiliyomuşum yeni keşfettim 😂😂 hep o büşra yüzünden 😂 bugün ultrason vardı akşamın köründe eve geldik uyudum anca girdim zamanlama da iyi oldu 😂 sen naptın bu bir gün boyunca neler yedin 😂😂
Bekaretimi büşranın bozmuş olması sinirimi bozdu🥴 gidiyom mutfaga yine zaten pfff🤣

Nasıl sevmesin? Kim kaynanasiyla aynı apartmanda oturmayı , zırt pırt Allah'ın günü ona gitmeyi ister?
İnsanlar bunu yapmak istemedikleri için nişan atıyor, musakka boşandığı halde hep onların evinde, her türlü cemiyetin davetin baş koltuğunda oturuyor. Bu akşam bile yemeğe onlardaydi.
Neden sevmesinler?
Gerçi bugün şey diyordu 'evi çocuğun ustune yapın diyeceğim, yaptirmazlarsa oğlumu gostermeyecegim'
Bu atağı yaptıktan sonra eski kaynanasina bir güncelleme gelebilir

Haa ben o kisimlari kacirmisim. 😁😁 Eşime demiştim ben annenin sevebilecegi biri olsaydım sen beni sevemezdin diye. 😬 Oyle bir durum olmuş demek ki.

Eger ki bu yazdiklarin gercekden yasanmissa bu kadin daha neyin sitemini ediyor sonunu kendi hazirlamis ama bu anlatilanlarin gercek olduna inanmiyrum ben ya bu kadin yalan bi konu acmis olmali sinirlerim bozuldu suan
öyle zaten ya biri diyo ki yakında şöyle şöyle olur gelir anlatırsın hoop tam aynı şeyleri anlatıyo, bunu da geçen katip demişti galiba eski eşimin karısı hamile diye post açarsın ve şekil a 😂 önceki post eğlenceliydi de bu zorlama oldu artık, yeni konu da bulamıyo güvenli alan, eşim, ikinci adam, bekar erkek mi kalmadı, çocuğum altına yapıyo, ev de ev öff

Haha oyle olsaydim benimki belki severdi de, kuzenimi kisir gunu bile kurtarmaz i derece. 😁

öyle zaten ya biri diyo ki yakında şöyle şöyle olur gelir anlatırsın hoop tam aynı şeyleri anlatıyo, bunu da geçen katip demişti galiba eski eşimin karısı hamile diye post açarsın ve şekil a 😂 önceki post eğlenceliydi de bu zorlama oldu artık, yeni konu da bulamıyo güvenli alan, eşim, ikinci adam, bekar erkek mi kalmadı, çocuğum altına yapıyo, ev de ev öff
Hakkını yeme ya, diğer konuda birkaç kişi çok ısrar etti 'bu konu çok dağıldı yeni konu ac' diye, hatta acmayinca 'onda sorarsın oğlunun evde hakkını,bilenler cevaplar' falan dediler. Öyle açtı..yoksa niyeti yoktu.
Şimdi hakkını yiyemem musakkanin

Hamile Duasi kabul olur derler. Acaba rica etsem yeni esin bebegi erkek olsun diye dua edebilirmisin :KK45: saglikla gelsin bebegin insallah❤
ahahaha okurken kendin için dua isteyeceksin sandım 😂😂

Kız olması musakka için daha kötü. Erkek torun za
Ten sevmişler kız torun yeni Bi heves farklılık. Bi de kızlar bıcır bıcır zorla sevdirir kendilerini zaten. 😍
olsun belki o da kayınpederinin adını koyar 😂

Hakkını yeme ya, diğer konuda birkaç kişi çok ısrar etti 'bu konu çok dağıldı yeni konu ac' diye, hatta acmayinca 'onda sorarsın oğlunun evde hakkını,bilenler cevaplar' falan dediler. Öyle açtı..yoksa niyeti yoktu.
Şimdi hakkını yiyemem musakkanin
aslında biraz hikaye yazabilse ben de hakkını yemem de Türk dizi senaryolarına döndü bu post kilitlense bu sefer de çocuğum altına kaçırıyor kardeş geliyor diye post açar, aha da yeni post başlığını verdim 😂

İlk uçusum business olsun isterdim ama maalesef büşraya kısmetmiş.. hakkımı helal etmiyom aynı musakkakkk gbi oldm 😂😂😂 btün gün yoksunluk cektm kocamda yok benm 😂😂boşadım
ahahaha ayy musakkanın konusunda denir mi bu yandın 😂 ayy ne ikinci kadınlığın kalacak ne alnına kara çalınması 😂 benim de ilk uçuşumdu bdvye bulaştığımda tahmin ediyordum ayaklarımın yerden kesileceğini dlhxslhsljsjshs

Musakka çocuğunaa kendi bakamamış annesi desteklemiş öyle hatırlıyorum.
Kaynana torunu başına kalacak diye endişe ediyor . Kadın alışmış gezmelere tozmalara turlara falan katılıyormuş sanırım.
Konu sahibi çocuğu babaya vermek istiyor Babada çocuğu alamıyor, üvey anne istemedği için.
Kaynana mecburen muso yu yağlayıp ballayıp gelinim sensin diyo. Demek zorunda yoksa torununa kendi bakmak zorunda kalacak. 😍

kız muso valla az önce cevap yazarken aklıma geldi ya eski eşinin karısı da erkek doğurup kayınpederinin adını koyarsa? 😂😂 ay Allahım sen hayırlısını bilirsin, sen nasip et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back