• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sorun değil
artık şakaya vurduk hepimiz
kadının maalesef korkunç bir düşünce şekli var
Bakın gerçekten diyorum böyle insanlar gerçekse bence tedaviye ihtiyaçları var, gerçekten dediğiniz gibi korkunç, dün gece miydi bir önceki konusu iki gece once miydi, bir de ben sirayla yorumları da okuyorum, herkese saç baş yoldurdu

Konu sahibinin eski eşi böyle geziyormuş

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 61
Ooo ben bir önceki konusuna yorum yapayim dedim sonra azıcık takip ettim hala ayni seyleri inatla yaziyordu, dedim ki "canım kendim sen hamile kadınsın deli misin neden bu tarz insanlarla muhattap olup bebişini geriyorsun" dedim, kendimden bir makas aldım ve uyudum akdhksla canımdan kiymetli mi ayol inşallah kocasinin akli basina gelir de evi cekip alir ne diyeyim

Hamile Duasi kabul olur derler. Acaba rica etsem yeni esin bebegi erkek olsun diye dua edebilirmisin :KK45: saglikla gelsin bebegin insallah❤

Bakın gerçekten diyorum böyle insanlar gerçekse bence tedaviye ihtiyaçları var, gerçekten dediğiniz gibi korkunç, dün gece miydi bir önceki konusu iki gece once miydi, bir de ben sirayla yorumları da okuyorum, herkese saç baş yoldurdu
var. anlatmıştım önceki konusunda. arkadaşım çok benzerlerini yaşadı eşinin eski eşi yüzünden. ama sonuçta maalesef adam duygusal olarak yeni eşini ve ondan olan çocuklarını seçti. diğer çocuğa sadece banka cüzdanı oldu. kadınlar zararı kendi çocuklarına veriyor🤷‍♀️

Hamile Duasi kabul olur derler. Acaba rica etsem yeni esin bebegi erkek olsun diye dua edebilirmisin :KK45: saglikla gelsin bebegin insallah❤
Ayyy tüm yorumlari okumadım bir de erkek olmasin mi istiyor yoksa hanımefendi akdhjsla (= vallahi o zaman inşallah erkek olur akdhskkal
Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olsun 🙏❤️

Ayyy tüm yorumlari okumadım bir de erkek olmasin mi istiyor yoksa hanımefendi akdhjsla (= vallahi o zaman inşallah erkek olur akdhskkal
Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olsun 🙏❤️

Aynen öyle. Cünkü ailede ogluşu tekmis bu böyle kalacakmis

Musakkanın evinde yeni bebek abisiyle vakit geçirebilmek için kalacak mı ? Bebek abisiyle vakit geçirmek için geldiğinde musakka yeni bebeğe köfte yapıp essek gibi altını alacak mı musakka yeni bebeğe oda açacak mı
Bu ev çocuğumun tapulu malı kışt kışt der 😂

Pardon? Ben evli barkli insanlardan bahsetmedim hanimefendi, karşıdakini sömüren, sadece kendini düşünen insanlarla karşılaşmasından bahsettim, konunun evli barklı insanlarla da alakasi yoktu, ne kadar çirkin bir üslubunuz var!
Yok muso öyle diyor kocasının bekar olduğunu kabul etmiyor bayan size hitaben öyle yazmamış

Aynen öyle. Cünkü ailede ogluşu tekmis bu böyle kalacakmis
Ööyyy yok artık 😳 hala devam ediyor muyuz ülke olarak pipi merakına? "Evlattır, kızı erkeği farketmez, sağlıklı olsun, hayırlı olsun" falan yok mu hala? Hoş, ben de kimden bekliyorum ki böyle bir mantık akhdkslsl, yeni eş inşallah boy boy şehzadeler doğurur akdhkslal 🤣

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Ev normalde kimin? Kim aldi yani? Esiniz sizle evliyken aldiysa yarisi sizin zaten yasal olarak. Kendi hakkina dusen yarisini da versin oglunuza. Bu kadarini istemek hakkiniz bence evet.
Ama eski esinizin yeni yasamini didiklemeyi birakin artik. Evlensin, cocuk yapsin bi rahat birakin onlari. Kendi cocugunuzu da o eve yollayip durmayin. Babasi varken gidip babasiyla gorussun ama uvey anneye postalamayun cocugu.
Cocugunuzun altina kacirma problemi kardes fikrinden degil yasanilan tum bu surecten dolayidir. Siz cocugunuzla ilgilenin. Bi birakin artik eski kocanizi.

Musakkanın evinde yeni bebek abisiyle vakit geçirebilmek için kalacak mı ? Bebek abisiyle vakit geçirmek için geldiğinde musakka yeni bebeğe köfte yapıp essek gibi altını alacak mı musakka yeni bebeğe oda açacak mı
ne münasebet muso ilk gelin tamam mı o oğluşunu tek başına yapmadı anlı şanlı çeyiziyle gelinliğiyle gelip yaptı. o yüzden yeni gelin eşşek gibi bakacak çocuğuna.
Ama yeni gelin öyle mi? O adamı kapaklayıp tek başına yaptı çocuğu muso bakamaz o yüzden 😏

Hoşumuza gidene kadar devam. Sonra sümüklü mendil gibi atacağız.
bu post başlığını sen mi söylemiştin? biri demişti karım hamile diye konu açar falan. öf çok sıktı ya dünkü konu daha eğlenceliydi 😂

Sevgilisinin yaninda beni aradi sandim, kahkaha sesi geldi. Yanlis anladigimi farkedince tepkimi olcmek icin bozuntuya vermemis, kendince beni denemis. Bende sitem ettim sonuc olarak bugun kapima geldi, kendini acikladi, bende haddini bildirdim 😂 diyorum ya bidaha dunyaya gelirsem musakka gibi olcam. Ben dunyanin kahrini cekecegime dunya benim kahrimi ceksin 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back