Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yav inandın mı sen de en klasik hikayeKonya değildir musakka evlilik teklifini teknede almış.
olsun belki o da kayınpederinin adını koyar
minnacık bebiş her türlü göz bebeği olacak, kadın da güzel zaten belli, kız olursa resim gibi çocuk olur muso da eşim eşim diye dolansın dursunAsil kiz olup kayinvalidenin ismini koysalar yandi...
Millet dua postu açacak erkek olsun diye öyle msjlar vardı konuda denk geldm3 er 5 er atlayarak okudum sek sek oynar gbi(allam ne hallere düştüm böğünn ben)kız muso valla az önce cevap yazarken aklıma geldi ya eski eşinin karısı da erkek doğurup kayınpederinin adını koyarsa? ay Allahım sen hayırlısını bilirsin, sen nasip et
ben de atlıyorum zaten hep aynı şeyleri yazıyo sünnet düğünü iptal olmuş galiba onu arıyorum sadece ah muso ah eşşek gibi eşşek gibi dedin yaya kalan sen oldunMillet dua postu açacak erkek olsun diye öyle msjlar vardı konuda denk geldm3 er 5 er atlayarak okudum sek sek oynar gbi(allam ne hallere düştüm böğünn ben)
tekne, havai fişek, benimle eclenir misin yazılı pasta bunları yemeyin yahu pastayı yiyin tabi de chemist0 görmesinBen de başta öyle düşündüm ev altın vs diyor sürekli diye ama musom evlenme teklifini teknede almış. kayseride tekne olabilemez dedik eledik orayı
yasaklı kelime secicem onlar yazıldıgnda ben okuyamayayım.. muso cok dizi izliyo bizden tüyo alıp bizi yemliyo kadına hayat hikayesi olustrdk resmen..tekne, havai fişek, benimle eclenir misin yazılı pasta bunları yemeyin yahu pastayı yiyin tabi de chemist0 görmesin
Çocuğu sokağa atacak değil ya babası sizin amaç farklı Çocuğu bahane edip edip insanların huzurunu bozmak sizemi soracaklardi çocuk yapmak içinBir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
iyi de kv daha yeni sünnet düğünü muhabbeti yapmıştı deprem yeni olmadı ki, bence muso artık konu bulamıyoKayınvalidenin ailesinde depremzedeler varmış. Uygun olmaz diye düşünmüş kayınvalide. Musakka beyaz elbise giyip eski eşiyle yanak yanağa dans edemeyecek.
Çocuk senin nefretin yüzünden altına yapıyor ...çocuklar her şeyi anlar hisseder ...senin duygularını oda hissediyor ..çocuğunu hasta etmişsiniz senin gibi anneye yazıklar olsunBenim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Seni eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım ya bir insan nasıl bu kadar narsist egolu ve aynı anda mal olabilirBenim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Oğlum boşanacak, eski karısı oğlumun bile olmayan, benim evimde oturacak bir de o evi isteyecek? Yok öyle dünya. Baba hata etmiş, o ev ne eski eşinizin ne oğlunuzun. İleride baba ölürse, eski eş ölürse, o zaman zaten oğlunuza ve kardeşlere bölüştürülür. Daha doğmamış sabinin hakkına girmeyin.Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden