• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Malı mülkün bir geç ya ne biçim bir annesin sen

O çocuk neden altına kaçırıyor senin yüzünden

Çocuğa kim bilir nasıl söyledin baban seni sevmeyecek yeni çocuğunu sevecek bla bla

Karı koca olmayı becerememiş elinize yüzüne bulaştırmış sınız barı anne olmayı becerin

O evde senin zerre hakkın yok oğlunu var ama. Senin 0 hakkın var

Birazda başkasının emeğine çökmek yerine çalışıp tencere de pişirip kapağında yiyip kendi emeğini ye

Ayıp ya adam kurtulmuş sizden darısı o çocuğun başına

* iki konuyu da baştan sona okudum burada rızık yiyen biri varsa o da çocuğu madur olmasın diye verilen evde anası, bacısı ve yeğeniyle yaşayan sizsiniz. Adam her ay 2 kişilik fatura ödemek yerine 5 kişinin faturasını ödüyor. Dinen bile mehir hakkı kadını 4 ay geçindirmeye yönelik hesaplanıyor siz ömür boyu garanti istiyorsunuz. Eski eşinizin size bir mecburiyeti yok adam sadece oğlundan sorumlu onun da masrafını karşılıyormuş zaten.

* kayınvaliden ile kayınpederin ne güzel seni uyutmuş sünnet düğünü konusunda. Hani tek ERKEK torunları idi ondan başkasını gözleri görmüyordu 😂. Şimdi düşünmüşlerdir düğün yapsak oğlanın karısı gelmez ise yada oğlan da gelmez ise eşe dosta rezil oluruz zaten 2. Torun da yolda hiç ağzımızın tadını bozmayalım birşey uyduralım gitsin demişlerdir

ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım
Bu nedir ya? Ne alakası var herkes böyle evleniyor. Düşün insanların yakasından. Ev üzerinde hiç bir hukuki hakkiniz yok. Oğlunuzun da payina ne düşüyorsa odur zaten. Rahat birakin artik insanlari. Ben okurken bile sıkılıyorum sizden

Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
ESKİ Eşinizi bilmem ama siz çok düşüncesizsiniz, ya da belki de çok düşüncelisiniz ama sadece kendinize…

hala eski kocasina aşık:D evlenmesine yedirmedi.. bide beni yemez diyo yeni karısı çoktan yedi musakkak musakkak :D
O paraya asik kocasina asik oldugunu hic sanmiyorum. Asik olan insan kocasi huzursuz oldugu halde annesinin onlarla kalmasina musade etmez bu kadar kolay bosanmaya razi olmaz cift terapisi felan onerirdi vs

Sevgilisinin yaninda beni aradi sandim, kahkaha sesi geldi. Yanlis anladigimi farkedince tepkimi olcmek icin bozuntuya vermemis, kendince beni denemis. Bende sitem ettim sonuc olarak bugun kapima geldi, kendini acikladi, bende haddini bildirdim 😂 diyorum ya bidaha dunyaya gelirsem musakka gibi olcam. Ben dunyanin kahrini cekecegime dunya benim kahrimi ceksin 🤣
Canım şimdiden iyice ağırlığını koy yoksa sonucun benim gibi olur çocuğunun ve senin rızkını elin kadını ve başka bir çocuk yer lütfen önlemini al ben başta yapmadım ben başta karışmadım onlar evlenirken bile sustum sevgilisi olduğunu benden en baş saklamıştı ama çocuğumla tanıştırdı ona bile bir şey demedim zaten çocuğuma hep sordum nasıl biri sana bir şey yapıyor mu diye iyi biri diyordu biraz bekledim ona bile sustum sen benim gibi olma Tepkini koy anladığım kadarıyla çocuğun var adamın elinde ne var ne yok iste harca başka kadına yediremesin canım benden sana tavsiye sonra çok üzülürsün

O paraya asik kocasina asik oldugunu hic sanmiyorum. Asik olan insan kocasi huzursuz oldugu halde annesinin onlarla kalmasina musade etmez bu kadar kolay bosanmaya razi olmaz cift terapisi felan onerirdi vs
belli ev oğlumun güvenli alani diyor.:D
eviniz kardeşine ortak olmasina haz edemiyor
tamam da
kayınpederin kaç çocuğu var eski eşi tek çocuk muydu?

musakkak musakkak eski kocanin kaç kardeşi var. ev kayınpederin üstündeyse kardeşlerine ortak bölünür.. oğluna degil ...

Sevgilisinin yaninda beni aradi sandim, kahkaha sesi geldi. Yanlis anladigimi farkedince tepkimi olcmek icin bozuntuya vermemis, kendince beni denemis. Bende sitem ettim sonuc olarak bugun kapima geldi, kendini acikladi, bende haddini bildirdim 😂 diyorum ya bidaha dunyaya gelirsem musakka gibi olcam. Ben dunyanin kahrini cekecegime dunya benim kahrimi ceksin 🤣
Ona küçük sürprizler yap mesela instada iki kahve fincanı paylaş. 🤗

* iki konuyu da baştan sona okudum burada rızık yiyen biri varsa o da çocuğu madur olmasın diye verilen evde anası, bacısı ve yeğeniyle yaşayan sizsiniz. Adam her ay 2 kişilik fatura ödemek yerine 5 kişinin faturasını ödüyor. Dinen bile mehir hakkı kadını 4 ay geçindirmeye yönelik hesaplanıyor siz ömür boyu garanti istiyorsunuz. Eski eşinizin size bir mecburiyeti yok adam sadece oğlundan sorumlu onun da masrafını karşılıyormuş zaten.

* kayınvaliden ile kayınpederin ne güzel seni uyutmuş sünnet düğünü konusunda. Hani tek ERKEK torunları idi ondan başkasını gözleri görmüyordu 😂. Şimdi düşünmüşlerdir düğün yapsak oğlanın karısı gelmez ise yada oğlan da gelmez ise eşe dosta rezil oluruz zaten 2. Torun da yolda hiç ağzımızın tadını bozmayalım birşey uyduralım gitsin demişlerdir
Wowowo dine hiç girmeyelim Musko zararlı çıkar orda.

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Neden sürekli eski eşinizi ve onun eşini suçlama modundasınız. Adam sizinle yolunu ayırmış ama o çocuğunuzun babası ve gördüğüm kadarı ile onun düzeni bozulmasın diye almış bavulunu gitmiş ve maddi anlamda da destek, geçen konunuzda d açocukla ilgilenmesi gereken tek kişi babasıdır , kadın onun annesi değil ona annelik yapmak zorunda da değil ve ev kadının evi ise orada onun kuralları geçerlidir.
Bu konuda da eski eşiniz yeniden çocuk sahibi olma hakkına sahip tabiki eşide öyle ve sanırım onun çocuğu yok.
Bu evde sizin hakkınız değil eşinizin hakkı, bir gün ona birşey olursa çocuklarına geçer miras yoluyla ama sizin zerre hakkınız yok oturduğunuz evde dua edinde insaflı insanlarmış sizin düzeniniz bozulmasın zorda kalmayın diye evi size bırakmışlar.
Siz çok kötü niyetl ve kıskanç bir kadınsınız, eminimki çocuğunuzu da dolduruyorsunuz hem babasına hemde onun eşine karşı. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back