• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilisinin yaninda beni aradi sandim, kahkaha sesi geldi. Yanlis anladigimi farkedince tepkimi olcmek icin bozuntuya vermemis, kendince beni denemis. Bende sitem ettim sonuc olarak bugun kapima geldi, kendini acikladi, bende haddini bildirdim 😂 diyorum ya bidaha dunyaya gelirsem musakka gibi olcam. Ben dunyanin kahrini cekecegime dunya benim kahrimi ceksin 🤣
saçma sapan denemelerinin nedeni neymiş ?
o bebegimli mesajda denemeydi çünkü bence

Biz 274 sayfadır konu sahibinin hayatına müdahil olduk bacım.
Olay şu,
Konu sahibi evleniyor. Ama aralari çok iyi değil. Adam evi terkediyor, kaynana araya girip döndürüyor. İkinci defa terkediyor, yine araya girip baristiriyor. Ucuncu defa terkediyor, yine kaynana baristiriyor. Sonra hem kaynana hem musakkanin annesi ısrar ediyorlar. "Çocuk yapın düzelir" diye. Bir çocuk yapıyorlar.
Daha çocuk doğmadan musakkanin gecekondu mahallesinde yaşayan annesi bunlara postu seriyor, çocuk bakma bahanesiyle.
Eşi hiç laf etmiyor ama rahatsız oluyor. Kadın kendi evi varken Allah'ın günü bunlarda. Bazen bacısı da geliyor. Evde koca misafir gibi. Hatta işten yorgun argın geliyor bazen, kaynana yayılmış koltuğa TV izliyor, adam ya sabır çekip çalışma odasına gidip bilgisayar açıp iş yapıyor,kendi evinde salona geçip TV izleyemiyor rahatça. Konu sahibi de 'sen neden hep odandasin,beni mi aldatiyorsun' diye kavga ediyor,adamı didikliyor. Adamla aile hayatlari yok çünkü evde koloni halinde yaşıyorlar.
Aslında koca kötü biri değil, cimri değil, kadının maaşına dokunmadigi gibi tüm parasını eve bırakıyor, "işten ayrilacam çocuk bakacam" diyen karısını destekliyor, çocuğunu en güzel kreslere,piyanolara veriyor, karisini alıp yurtdışı tatillerine götürüyor, eve eli boş gelmiyor, hediyeler alıyor... Hatta kaynanaya bile sevgililer gününde çiçek alan bir adam, kocası yok üzülmesin diye.
Peki eve yerleşen kaynana napıyor? Dırdır da dırdır, dırdır da dırdır, yok yeni ev al, yok paranı şuna harca. Her b.ka karışıyor. Bir de konu sahibine göre kalbi temiz ama dilinin de ayarı yok. Zaten kızı evlendirirken de adamın yapabileceğinden çok altın istemiş. Bu tiynette bir kadın .
Konu sahibi de 'annemdir nasıl git diyeyim' demiş, sus bile dememiş Çalışmadığı ve kaynanayla komşu olduğu halde evlerine yerleşen annesine. Kocasını ezdirmis bir güzel. Ha bir de cinsellikte de gözü yokmuş, adam yalvar yalvar kendi karisini haftada bir anca ziyaret edebilirmis.
Neyse gel zaman git zaman çocuk 5 yaşındayken almış karsisina 'ben mutsuzum, çocuk için bunca sene sabrettim bak artık kendini anlatacak yasa geldi. Bırak da gideyim' demiş. Konu sahibi bosamazmis ama annesi evdeki erkek gidecek, daha rahat edeceğim diye düşünmüş heralde destek olmuş. "boşa , o oğlunu ihmal etmez nasılsa. Biz de burada yaşarız" demiş.
Şimdi erkeğin babadan kalma evinde oglu, annesi ve çoğu gün onlarda kalan ablasıyla yaşıyor. Adam evin market alışverişini yapıyor, havuzlu sitenin aidatını ödüyor, faturaları ödüyor, çocuğu özel okula yazdırmış, kıyafetinden silgisine her şeyi alıyor. Ve evde hiç masrafı olmayan musakka ailesiyle harcasin diye 5 bin nafaka veriyor.
Kadın yine de huzursuz edip duruyor işte.
Adamın gözü dışarıda falan da değil. Öyle olsa boşanır bosanmaz bulduğu ilk kadinla evlenmezdi, parasini orada burada kadınlara harcar, keyfine bakardı. Ama adamin tek istediği mutlu yuva. O yüzden evlenmiş, şimdi de eşi hamile..ama konu sahibi en basit şeyden çocuğunu kullanıp kavga çıkartıyor. Balayında yurtdışına tatile giden insanları goruntulu arayan bir kadin
Eger ki bu yazdiklarin gercekden yasanmissa bu kadin daha neyin sitemini ediyor sonunu kendi hazirlamis ama bu anlatilanlarin gercek olduna inanmiyrum ben ya bu kadin yalan bi konu acmis olmali sinirlerim bozuldu suan

Ööyyy yok artık 😳 hala devam ediyor muyuz ülke olarak pipi merakına? "Evlattır, kızı erkeği farketmez, sağlıklı olsun, hayırlı olsun" falan yok mu hala? Hoş, ben de kimden bekliyorum ki böyle bir mantık akhdkslsl, yeni eş inşallah boy boy şehzadeler doğurur akdhkslal 🤣

Güya eski es ailesi erkek cocuk seviyormus. Benim kayinpederim de böyleydi. Ama kiz torunu dünyaya gelince "Oglanlari da seviyorduk ya, ama bu bambaska birseymis" dedi. Yeni esi yine de duyar gibiyim: "Erkek olacak. Sonra yine erkek olacak, yine erkek olacak"...

Küçücük bir çocuğun psikolojisini düşünecekti bekar erkek mi kalmadı evlenirken
öff bozuk plak gibi ya troll de bi yere kadar hep aynı laf ikinci adam bekar erkek vır bır bır hee eski eşin bekar değildi yeni eşi de senin kuman. adam sana evde oturma izni vermiş diye kendini hala karısı sanıyosun kadınla uğraşacağın kadar çocuğunla uğraş yazık günah senin elinde heba oluyo

Güya eski es ailesi erkek cocuk seviyormus. Benim kayinpederim de böyleydi. Ama kiz torunu dünyaya gelince "Oglanlari da seviyorduk ya, ama bu bambaska birseymis" dedi. Yeni esi yine de duyar gibiyim: "Erkek olacak. Sonra yine erkek olacak, yine erkek olacak"...
Akhdjskak hala gece yatarken youtube.dan açıp hizli hizli izliyorum, o bölümü 2 gece önce geçtim alfhksls dün gecede "ben yine erkek dogururum ama sen bir kiz bile doguramayacaksin, hünkarım ölsen de sana dokunmayacak" kısmını izledim akhdjska ayyy güldürdünüz beni 🤣
Allah güzel ömürler versin evladınıza, kiz çocuğu güzel olmaz mi, vallahi dişlerim kımıştı 😍

Akhdjskak hala gece yatarken youtube.dan açıp hizli hizli izliyorum, o bölümü 2 gece önce geçtim alfhksls dün gecede "ben yine erkek dogururum ama sen bir kiz bile doguramayacaksin, hünkarım ölsen de sana dokunmayacak" kısmını izledim akhdjska ayyy güldürdünüz beni 🤣
Allah güzel ömürler versin evladınıza, kiz çocuğu güzel olmaz mi, vallahi dişlerim kımıştı 😍

Amin. Hepimizin evlatlarina insallah. Cinsiyetin hic önemli degil. Yeter ki gözlerindeki isik hep parlasin ❤

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
İçimin yağları eridi :) Allah çifter çifter çocuk nasıl etsin yeni karısına :) ayrıca daha geçen çocuğu babasına verecem uğraşsın diye yaniyordun şimdi de altına kaçırıyor diyorsun 7 yaş için altına kaçırmak sağlık probleminden kaynaklı olabilir eski kocani ve karısını takip edeceğine çocuğu hastaneye gotur. Ayrıca bu çocuğu sen tek yapmadın da yeni karısı Meryem Ana değilse o da tek yapmadi. Ayrıca kan bağı babadan gelir yeni bebek oglunuzun kardeşi. Sen oğlunun güvenli alaninindan değil kendi konforundan olacaksın diye korkuyorsun çevrende eş dost var mı bilmiyorum (ki bence yok ) kimse sana gerçekleri söylemiyor sanırım. O evde kanunen hakkın yok şimdilik kocanın bile hakkı yok çok da hayal kurma ha iler de olur da kocana ve kocanın kardeşlerine kalırsa o ev kardeşleri sana bırakmaya da bilir bırakırsa da yeni doğacak bebek de senin oğlundan 1 lira eksik olmayacak şekilde ortak :)

Evet canım o verecek o vermeli onun psikolojisini düşünüyormusunuz hic sizinki hadi kazık kadar olmuş benim oğlum 7 yaşında küçücük daha
Eğer bosanmasaydiniz 2. Çocuk için oglunuzdan izin mi alacaktiniz ? Dünyada kimsenin mi çocuğu olmuyor bir dünya çocuk ergen psikoloğu var çok dusunuyorsan oğlunu götür etkilenmesin !

Beni bile çizgimden cikardi bu ex kisisi, erkek milleti herseyi hakediyor gibi geliyor bana artik 🤣 musakkanin tum yorumlarini okuyorum, ders olsun bana 🤣
Muso düşman başına.Elini versen kolunu kaptırıyorsun.Sadist bir yanım da oh iyi oluyor bu erkeklere diyor.Ezilen çoğu kadının mentoru olabilir yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back