- 30 Mart 2018
- 2.910
- 6.749
- 158
Evet zaten adamin evdeki zamanı kısıtlı resmen eş ve kaynanadan kaçmış çocuk buyuyene kadarBİlemiyorumki. Adam bunlara hep ana kız hep çiçek hediye alıyormuş. Belki suçluluk duygusundandır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zaten adamin evdeki zamanı kısıtlı resmen eş ve kaynanadan kaçmış çocuk buyuyene kadarBİlemiyorumki. Adam bunlara hep ana kız hep çiçek hediye alıyormuş. Belki suçluluk duygusundandır.
O ev oğlunun değil cınım senin sülalenin güvenli alanı. Muso bu kadar insanı sinir sahibi yaptın yetmedi musakkadan da soğuttun.Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Allahim paraladim kendimi surda heder oldum. Şimdi Canım kendim diyip uyuyacağımOoo ben bir önceki konusuna yorum yapayim dedim sonra azıcık takip ettim hala ayni seyleri inatla yaziyordu, dedim ki "canım kendim sen hamile kadınsın deli misin neden bu tarz insanlarla muhattap olup bebişini geriyorsun" dedim, kendimde bir makas aldım ve uyudum akdhksla canımdan kiymetli mi ayol inşallah kocasinin akli basina gelir de evi cekip alir ne diyeyim
Insallah troldür zira böyle insanlarin varlığı azıcık ürpertiyor beni ya benim doğacak kızım bu tarz insanlarla karşılaşırsaÇözemedik işte
Yeni gelin evet musakkak in yalancisiyizKadın gerçekten hamile mi değil mi ?
Tebrik edelim musoyu o zaman. Çok sevindim sevgili muso, ne güzel aileniz genişliyorYeni eş hamile
Jsjsjsj benimde en büyük korkum oInsallah troldür zira böyle insanlarin varlığı azıcık ürpertiyor beni ya benim doğacak kızım bu tarz insanlarla karşılaşırsa
Konya mı?Konya?Etek,elbise giyemez
Antalya?
Uyuyun bursin hanımcım bosverin, vallahi sinir sistemi kaldırmazAllahim paraladim kendimi surda heder oldum. Şimdi Canım kendim diyip uyuyacağım
kızına iyi terbiye ver o zaman bekar adamların suyu mu çıktıInsallah troldür zira böyle insanlarin varlığı azıcık ürpertiyor beni ya benim doğacak kızım bu tarz insanlarla karşılaşırsa
Konya değildir musakka evlilik teklifini teknede almış.Konya mı?
Kütük değiştiririm.Sildiririm.Yok olurum.
Duygu durum bozukluğu olacak hepimizdeUyuyun bursin hanımcım bosverin, vallahi sinir sistemi kaldırmaz
Beyşehir de tekne varKonya değildir musakka evlilik teklifini teknede almış.
Musakkanın evinde yeni bebek abisiyle vakit geçirebilmek için kalacak mı ? Bebek abisiyle vakit geçirmek için geldiğinde musakka yeni bebeğe köfte yapıp essek gibi altını alacak mı musakka yeni bebeğe oda açacak mıTebrik edelim musoyu o zaman. Çok sevindim sevgili muso, ne güzel aileniz genişliyor
Pardon? Ben evli barkli insanlardan bahsetmedim hanimefendi, karşıdakini sömüren, sadece kendini düşünen insanlarla karşılaşmasından bahsettim, konunun evli barklı insanlarla da alakasi yoktu, ne kadar çirkin bir üslubunuz var!kızına iyi terbiye ver o zaman bekar adamların suyu mu çıktı
5 bilinmeyenli denklem gibi bu yorum, muso için zor bir soruMusakkanın evinde yeni bebek abisiyle vakit geçirebilmek için kalacak mı ? Bebek abisiyle vakit geçirmek için geldiğinde musakka yeni bebeğe köfte yapıp essek gibi altını alacak mı musakka yeni bebeğe oda açacak mı
Kocanız tek çocuk torunları da erkek adamların ne kızı olmuş ne kız torunu hele yeni eş bir kız doğurursa o zaman daha kötü. Sen soy devamı diye düşünüyorsun ancak kız çocuk başka olur özellikle de baba için.Neden peki
şaka yapıyorum ya huPardon? Ben evli barkli insanlardan bahsetmedim hanimefendi, karşıdakini sömüren, sadece kendini düşünen insanlarl karşılaşmasından bahsettim, konunun evli barklı insanlarla da alakasi yoktu, ne kadar çirkin bir üslubunuz var!
Ayyy çok özür dilerim ben bir an dedim ki ben neden laf yedim =( gerçekten özür dilerim size de kötü konuştum =(şaka yapıyorum ya hu
kadın binlerce sayfadır eşinin yeni eşi için oğluma eşşek gibi bakacak evlenmeseydi bekar adamların suyu mu çıktı deyip durdu
ona atıfta bulundum tabi ki kinaye
sorun değilAyyy çok özür dilerim ben bir an dedim ki ben neden laf yedim =( gerçekten özür dilerim size de kötü konuştum =(
Bu arada evet atıfta bulunduğunuz şeyi ben de okudum ama bir an aklıma gelmedi kusuruma bakmayin lutfen =(