• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo ben bir önceki konusuna yorum yapayim dedim sonra azıcık takip ettim hala ayni seyleri inatla yaziyordu, dedim ki "canım kendim sen hamile kadınsın deli misin neden bu tarz insanlarla muhattap olup bebişini geriyorsun" dedim, kendimde bir makas aldım ve uyudum akdhksla canımdan kiymetli mi ayol inşallah kocasinin akli basina gelir de evi cekip alir ne diyeyim
Allahim paraladim kendimi surda heder oldum. Şimdi Canım kendim diyip uyuyacağım

Insallah troldür zira böyle insanlarin varlığı azıcık ürpertiyor beni ya benim doğacak kızım bu tarz insanlarla karşılaşırsa 🥺
kızına iyi terbiye ver o zaman bekar adamların suyu mu çıktı:KK47:
duruma vakıf olmayanlar espirim heba oldu konu sahibine atıf yaptım
kinaye yani. onun sözü bu😁

Tebrik edelim musoyu o zaman. Çok sevindim sevgili muso, ne güzel aileniz genişliyor 🥰
Musakkanın evinde yeni bebek abisiyle vakit geçirebilmek için kalacak mı ? Bebek abisiyle vakit geçirmek için geldiğinde musakka yeni bebeğe köfte yapıp essek gibi altını alacak mı musakka yeni bebeğe oda açacak mı

kızına iyi terbiye ver o zaman bekar adamların suyu mu çıktı:KK47:
Pardon? Ben evli barkli insanlardan bahsetmedim hanimefendi, karşıdakini sömüren, sadece kendini düşünen insanlarla karşılaşmasından bahsettim, konunun evli barklı insanlarla da alakasi yoktu, ne kadar çirkin bir üslubunuz var!

Musakkanın evinde yeni bebek abisiyle vakit geçirebilmek için kalacak mı ? Bebek abisiyle vakit geçirmek için geldiğinde musakka yeni bebeğe köfte yapıp essek gibi altını alacak mı musakka yeni bebeğe oda açacak mı
5 bilinmeyenli denklem gibi bu yorum, muso için zor bir soru

Pardon? Ben evli barkli insanlardan bahsetmedim hanimefendi, karşıdakini sömüren, sadece kendini düşünen insanlarl karşılaşmasından bahsettim, konunun evli barklı insanlarla da alakasi yoktu, ne kadar çirkin bir üslubunuz var!
şaka yapıyorum ya hu
kadın binlerce sayfadır eşinin yeni eşi için oğluma eşşek gibi bakacak evlenmeseydi bekar adamların suyu mu çıktı deyip durdu
ona atıfta bulundum tabi ki kinaye

şaka yapıyorum ya hu
kadın binlerce sayfadır eşinin yeni eşi için oğluma eşşek gibi bakacak evlenmeseydi bekar adamların suyu mu çıktı deyip durdu
ona atıfta bulundum tabi ki kinaye
Ayyy çok özür dilerim 🥺 ben bir an dedim ki ben neden laf yedim =( gerçekten özür dilerim size de kötü konuştum =(
Bu arada evet atıfta bulunduğunuz şeyi ben de okudum ama bir an aklıma gelmedi kusuruma bakmayin lutfen =(

Ayyy çok özür dilerim 🥺 ben bir an dedim ki ben neden laf yedim =( gerçekten özür dilerim size de kötü konuştum =(
Bu arada evet atıfta bulunduğunuz şeyi ben de okudum ama bir an aklıma gelmedi kusuruma bakmayin lutfen =(
sorun değil
artık şakaya vurduk hepimiz
kadının maalesef korkunç bir düşünce şekli var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back