• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Aslinda sen tufaya getirip yapacaktin ikinci cocugu basin agrimasaydi olmazdi iste boyle

Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Ya bu arkadaş belli ki sorunlu. Biz bu konuyu bakanlığa bildirelim, site yönetiminde iletişim bilgileri ve IP adresi mevcuttur. Devletimiz çocuğu gelip incelesin. Eğer konular ve çocuk gerçekse babasına verirler, bu sorunlu arkadaş da şutlanır evden gider kendi kendine yatarak tedavi olur. Yok konu sahteyse ki benim inancım o yönde, trolümüzü siteden yollarız

Yapacak o kadin cocugu. Gayette el bebek gul bebek buyuyecek. Hem kadinin ailesi hem eski kocanin ailesi el ustunde tutacak. Sende fesatindan catlayacaksin. Ha bu arada rezil bi annesin. Umarim kocan cocugu elinden alir. Uygun bir psikologla cocugun hayati toparlanir.

musakkak musakkak keşke bu ev mevzularını boşanırken talep etseydin eminim tapuyu üstüne verir yeni kaçardı adam boşanmak için can atıyırdu krizi fırsata çevirecektin.
şimdi ne olcak kayınpeder sağ evini ver diyemezsin

Canım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Algı probleminiz mi var?
niye anlamak istemiyorsunuz sizin çocuğunuz kadar diğer çocukta hak sahibi.
ki evide verseler tatmin olmayacak gibisiniz hazımsızlık var

Ya bu arkadaş belli ki sorunlu. Biz bu konuyu bakanlığa bildirelim, site yönetiminde iletişim bilgileri ve IP adresi mevcuttur. Devletimiz çocuğu gelip incelesin. Eğer konular ve çocuk gerçekse babasına verirler, bu sorunlu arkadaş da şutlanır evden gider kendi kendine yatarak tedavi olur. Yok konu sahteyse ki benim inancım o yönde, trolümüzü siteden yollarız
Pardonda siz ne hakla beni itham ediyorsunuz çocuğuma ne yapıyorumki ben gayet rahat bir ortamda büyüyor yaptığınız ayıp suan

Yeni gelenler için hatırlatma asla el üstünde tutulan bir cocuk değil aksine itilen kakılan sürekli voleybol topu gibi herkesin birbirine attığı bir çocuk Malesef

Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Daha bak benim rızkım diyor. Senin nerden rızkınmış ya köküne para mı saydın evin? Sen kimsin ki? Ailenin öz çocuğu değilsin sadece ESKİ gelinsin senin hiçbir konuda hakkın veya rızkın veya lokman falan yok.
Ama sana kötü bir haberim var ama ESKİ kocanın YENİ karısının hakkı var artık. Kayınpeder ölünce sana sepet havasını çalar🤣🤣

Ya siz kimsiniz, ne hakkınız var da evi sizin üzerinize yapsınlar? Kayınbaba çalışmış çabalamış yıllarca gitmiş ev almış kendine. Evi çocuğunun bile değil gelininin üzerine mi yapsın? Sizin derdiniz çocuğunuz falan değil. Bir önceki konuda sırf eski eşinizin huzuru bozulsun diye çocuğunuzu onun evine temelli göndermek istiyordunuz. O evi sizin üzerinize yapsalar çocuğunuzu falan gözünüz görmez. Bu kafayla giderseniz çocuğunuzla birlikte sokakta kalmanıza çok az zaman kaldı. Kimse sonsuza kadar çekmez sizi. Babasından çocuğunuzu da soğutacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back