• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Doğacak benek de onun çocuğu .
Yalnız adam 2. çocuğu senden istemiyormuş 🤦‍♀️

Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Adam sana hakkindan fazlasını veriyor zaten, sen ne yapiyorsun çocuğun icin? Onca paraya imkana rağmen anca cocugu doldurup hasta ediyorsun. Cocuk seninle kalacagina uvey annesiyle kalip salonda uyusa daha az zarar gorur

Eşinizin sizden ikinci bir çocuk istememesi hayatındaki en doğru karar

Yeni gelen cocugu dusunup seni iyice uzaklastirirlar her huzursuzluk cikardiginda seninle beraber cocugunda uzaklasacak babasindan haberin olsun

Oysaki sana soracağıdı

Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Ev derdine düşmüşsünüz.7 yaşında oğlunuz altına kaçırıyor bu daha büyük problem ama umrunuzda değil.Size koca bir AFERİN .Jişisel bencilliginiz altında ezilen oğlunuz bu topluma nasıl karışıp,normal olmayı başaracak??????

Ev nasıl sizin hakkınız oluyor onu anlamadım. Adamın babasının evine çökmüşsünüz dua edin çıkarmıyorlar okadar yaptığınız şeyden sonra iyi insanlarmış
Canım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Ben bu kadinin troll oldugunu dusunuyorum🤔

Ev derdine düşmüşsünüz.7 yaşında oğlunuz altına kaçırıyor bu daha büyük problem ama umrunuzda değil.Size koca bir AFERİN .Jişisel bencilliginiz altında ezilen oğlunuz bu topluma nasıl karışıp,normal olmayı başaracak??????
Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan

Canım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Gelinligimle ceyizimle lohusaligimla geldim bu eve 😂 evladinin hakki bence zeki ve onu dusunen bir anne olmali

Sen ki çocuğu temelli eski eşe postalayıp ev bende kalır mı hesabı yapıyordun. Şimdi de kardeşi gelecek diye mi korku aldı. Yakalarını bırakıp kendi önüne mi baksan artık. Biz bile daraldık bu kadar insanlara tebelleş olmandan.

Evin parasini senmi odedin nerden emegin var? Ceyiz dedigin 1 gunde toplanir kolilenir sen merak etme. Az daha varosluk yap adama da seni yollasin ana evine

senden istememiş 2. çocuğu
Yeni eşinden 3 4 tane de yapabilir

Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum

Allah ıslah etsin sizi

,Tamam ablacım zaten evde oturuyorsun kims eçık git demiyor ki. Böyle yaparsan senden de bıktık al çocuğunu da git dşyecekler başını zorla derde sokacaksın :KK51:

Hahahahahah yorumlarda sıradaki konuda da yeni eşin hamile olduğu bir hikaye gelir yazan arkadaşlar memnun musunuz şimdi? Soktunuz aklına konuyu. Geldi hikaye buyrun bir 4 bin yorum da bu konudan prim verin trolle 😂
Hoşumuza gidene kadar devam. Sonra sümüklü mendil gibi atacağız.

Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Hala aynı şeyleri yazıyorsunuz.
Adam sizden istememiş ikinci çocuğu ötesi var mı ?

Doğacak cocuk da onların torunu olacak.
Senin çocuğunun hakkı neyse doğacak olanın da hakkı o olacak .
Siz hala neyi anlamıyorsunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back