- 3 Şubat 2018
- 25.524
- 109.931
- 598
Bacım sende çok ağır yerden girmişsin ya
Bebekler fotosentez ile olmuyor ya bacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım sende çok ağır yerden girmişsin ya
Kiz acibademi söylemedik birde musakkak acibademde doğum yapmisBacım sende çok ağır yerden girmişsin ya
2017 den beri almamış bacım atom bombasiValla kuzum ne zaman üye oldum onu bile hatırlamıyorum ama hiç almadım onu biliyorum
Ben bambaşka bir bursin oldum sen düşünPsikoloğumuzu bozdu musakak. Kışkırttı bizi, kadını ister istemez merak ettik. Meraklı biri de değilimdir aslında.
Kendimi tanıyamıyorım şu anda
Yenge ayıp ettiİşte önce soraydi böyle olmazdı.
Sus öyle deme musomun kalbine indireceksin şimdiBebekler fotosentez ile olmuyor ya bacim
Kadın da adamın gözbebeği demek ki annesi istemediģi halde evlenmiş hemen de çocuk yapmış.kayınvalidem eski eşime o kAdınla görüşmek istemiyorum git evliliğini yaşa görmek istemiyorum dedi en son görüşmüyorlar çocuk bile umrunda değil kayınvalidemin oğlum gözbebeği her zaman isterse 5 tane doğursun öyle kalır
Ya bazen öyle konular oluyo ki insan ister istemez merak ediyo yaniPsikoloğumuzu bozdu musakak. Kışkırttı bizi, kadını ister istemez merak ettik. Meraklı biri de değilimdir aslında.
Kendimi tanıyamıyorım şu anda
Şimdi diyecek ki, herseyin ilkini bende yaşadı. Oglum doğduğunda çok heyecanlıydı, bunda o heyecanı o tadı alamazKadın da adamın gözbebeği demek ki annesi istemediģi halde evlenmiş hemen de çocuk yapmış.
Bak başının dikine dikine gidiyorsun kuzum benden söylemesi. Kravatın kurtaramicak ona goreİki gruptaki bilgileri topluyorum arkadaşlar, yengeyi bulan sız paylaşmasın
1. Yenge 27 yaşında
2. 1 yıl önce evlenmiş
3. Pariste evlenme teklifi almış
4. Kocası evine yerleşmiş, evi pinterest evleri gibi
5. Musom havuzlu sitede oturuyo
6. Musom acıbademde düğün yapmış
7. Musoya teknede evlilik teklifi edilmiş
8. Yenge adamın eski müşterisi
9. Yenge kumral
10. Yenge çay kahve tanıtım veya tarifi veren inf.
11. Yengenin evi 2+1
12. Yenge hamile
13. Yengenin tüp bebek doktoru ile fotosu var
Ha unutmadan muso için sünnet çok önemli sünmet düğünü diyor. Acıbadem olan şehirler arasında sünnetin bu kadar önemli olduğu tek yer Bursaİki gruptaki bilgileri topluyorum arkadaşlar, yengeyi bulan sız paylaşmasın
1. Yenge 27 yaşında
2. 1 yıl önce evlenmiş
9. Yenge kumral
11. Yengenin evi 2+1
12. Yenge hamile
İki gruptaki bilgileri topluyorum arkadaşlar, yengeyi bulan sız paylaşmasın
1. Yenge 27 yaşında
2. 1 yıl önce evlenmiş
9. Yenge kumral
11. Yengenin evi 2+1
12. Yenge hamile
Tamam ya durulucam sözBak başının dikine dikine gidiyorsun kuzum benden söylemesi. Kravatın kurtaramicak ona gore
Aferin benim kuzumaTamam ya durulucam söz
Acıbademde doğum yaptı istanbulda da var acıbadem hastanesiHa unutmadan muso için sünnet çok önemli sünmet düğünü diyor. Acıbadem olan şehirler arasında sünnetin bu kadar önemli olduğu tek yer Bursa
Hangi tüp bebek merkezi bak benim güncel mevzum ordan bulurum bunuİki gruptaki bilgileri topluyorum arkadaşlar, yengeyi bulan sız paylaşmasın
1. Yenge 27 yaşında
2. 1 yıl önce evlenmiş
9. Yenge kumral
11. Yengenin evi 2+1
12. Yenge hamile
İstanbulda 8 bine dükkan kirası yok onu eledik yaAcıbademde doğum yaptı istanbulda da var acıbadem hastanesi