• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu büyük ihtimal esenyurt, beylikdüzü tarafındaki sitelerde oturuyor. Oralar eskiden ucuzdu. Birde araba olmadığından her yere kocası götürüyor. Kesin beylikdüzü tarafında.

Ne bileyim birileri dedi bizde eledik 🤣🤣 istanbulda sünnet bu kadar kıymetli öi? Musom 2. Düğününü yapacaktı elimden aldılar kuzumun kıyamam

Kendi çevrelerindr mnemlidir. Bak dediği kaynanamın akrabaları depremde vefat etti. Demekki bu hatay taraflarından

Ben iç anadolu olduğunu düşünüyorum.Sünnet düğünü,kayınbabanın adı.Kayseri olabilir.Acıbadem var.Okulda bilfen gibi.
Kayseriyi bende düşündüm. Kayserili kadınlar da böyle hafif balık etli oluyorlar. Kayserilerde zengin bunlar gibi.

Bizim lara kampüsü doğa koleji ne cocuklar gidiyor 3 ğ 150 bine bahçeşire de giden bar o dha pahalı oda senelik 35 40 cocuklar sırasıyla 2 3 6 7 sınıf yani bu cocuk nasıl okula gidipye ki 150 senelik

Aşko depo gibi olabilir küçük yer. Bunun dükkan dediği dükkan değildir. Öyle 8 bine kiralık yerler var istanbul'da kim yok dedi.
Ahh canım ah eğer bizi kekliyorsa var ya 😂😂yarım saattir #eyfelkulesi ağustos ayı gönderilerine bakıyorum instada influencer ise illa etiket yapmıştır yok yokkkk kekliyor bizi bu😂

Bu Kayseri ler zengin olur ama pintide olur bu okul 150 bin bu pahalılık istanbul pardon doğa değil okyanus-bahçeşehir

Yok kız çok zenginleri var. O 150 binde çocuğun kitap, kırtasiye giyim, eşofman, ing kitapları, servis, yemek vardır yani okul 100 binse 50 bin ıvır zıvır işte.

kardeş istiyor musun sen benim gözbebeğimsin sen benim tek çocuğumsun sen benim en değerlimsin , benim tek çocuğum sensin kendini üzgün hissetme bu dünyada en çok ben seni seveceğim
Musakka gerçekten iğrenç bir annesin.
Çocuğunun psikolojisini bozan kisi de sensin.

Şu dediklerinin alt metni ne?
Kardeşin geldigi zaman baban ve aile üyeleri tarafından artık değerli olmayacaksın, artık kıymetli olmayacaksın, kimsenin gozbebegi olmayacaksın, kardeş demek pabucunun dama atılması demek. Seni dünyada en çok ben sevecegim çünkü artık seni kimse çok sevmeyecek, çünkü artık tek çocuk değilsin.

Çocuğa bunu fitledikten sonra gel de o çocuktan sağlam psikoloji bekle. Altına da işer, içine de kapanir

Hoş 'bana ne , ben ne bakicam. Tüm masrafıni babası karsilamali' diyen birinden layıkıyla annelik yapmasını beklemek hata ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back