- 22 Mayıs 2012
- 10.767
- 29.700
- 798
Ben artık disipline oldum karışmıyorumHangi tüp bebek merkezi bak benim güncel mevzum ordan bulurum bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artık disipline oldum karışmıyorumHangi tüp bebek merkezi bak benim güncel mevzum ordan bulurum bunu
İstanbulda 8 bine dükkan kirası yok onu eledik ya
Vardır ya neden olmasın 12 bın olacakmıs o kira benım buyuk annem ondan da duşuğe tekstile kiraya veriyor.İstanbulda 8 bine dükkan kirası yok onu eledik ya
Ne bileyim birileri dedi bizde eledik istanbulda sünnet bu kadar kıymetli öi? Musom 2. Düğününü yapacaktı elimden aldılar kuzumun kıyamamAşko depo gibi olabilir küçük yer. Bunun dükkan dediği dükkan değildir. Öyle 8 bine kiralık yerler var istanbul'da kim yok dedi.
Ha unutmadan muso için sünnet çok önemli sünmet düğünü diyor. Acıbadem olan şehirler arasında sünnetin bu kadar önemli olduğu tek yer Bursa
Ben iç anadolu olduğunu düşünüyorum.Sünnet düğünü,kayınbabanın adı.Kayseri olabilir.Acıbadem var.Okulda bilfen gibi.İstanbulda 8 bine dükkan kirası yok onu eledik ya
konu sahibi için önemlidir . Geldiği yöre vsNe bileyim birileri dedi bizde eledik istanbulda sünnet bu kadar kıymetli öi? Musom 2. Düğününü yapacaktı elimden aldılar kuzumun kıyamam
Ne bileyim birileri dedi bizde eledik istanbulda sünnet bu kadar kıymetli öi? Musom 2. Düğününü yapacaktı elimden aldılar kuzumun kıyamam
Kayseriyi bende düşündüm. Kayserili kadınlar da böyle hafif balık etli oluyorlar. Kayserilerde zengin bunlar gibi.Ben iç anadolu olduğunu düşünüyorum.Sünnet düğünü,kayınbabanın adı.Kayseri olabilir.Acıbadem var.Okulda bilfen gibi.
Yarım saattir #eyfelkulesi ağustos ayı gönderilerine baktım öffff gına geldi yok bu kadın influencer ise illa ki etiket yapmıştır eyfel kulesi diye ama yok yani kandırıyor bizimusakkak kadının adını da söyle bari de merakımız gitsin
Istanbuldami yaşıyor, öyleyse bana yakın tanışırızKiz acibademi söylemedik birde musakkak acibademde doğum yapmis
Depremden hiç bahsetmedi muso. Kayseri hissetmemiş miydi bilemedimBen iç anadolu olduğunu düşünüyorum.Sünnet düğünü,kayınbabanın adı.Kayseri olabilir.Acıbadem var.Okulda bilfen gibi.
Ahh canım ah eğer bizi kekliyorsa var ya yarım saattir #eyfelkulesi ağustos ayı gönderilerine bakıyorum instada influencer ise illa etiket yapmıştır yok yokkkk kekliyor bizi buAşko depo gibi olabilir küçük yer. Bunun dükkan dediği dükkan değildir. Öyle 8 bine kiralık yerler var istanbul'da kim yok dedi.
Bukadar agir konusmanin anlamiyok hem nerden biliyoruz evden kadinin kacirdiginiÇocuğunu cok dusunuyordun madem babasini kacirmasaydin evden. O evde hakkin falanda yok yasal olarak. Eski Esinin babasi ölse, evde onun, esinin ve cocuklarinin hakki olur.
Bu Kayseri ler zengin olur ama pintide olur bu okul 150 bin bu pahalılık istanbul pardon doğa değil okyanus-bahçeşehir
Adam evden gidiyormuş hep konu sahibinin annesi de var diye hep evde laf söylermiş annesiBukadar agir konusmanin anlamiyok hem nerden biliyoruz evden kadinin kacirdigini
Musakka gerçekten iğrenç bir annesin.kardeş istiyor musun sen benim gözbebeğimsin sen benim tek çocuğumsun sen benim en değerlimsin , benim tek çocuğum sensin kendini üzgün hissetme bu dünyada en çok ben seni seveceğim