• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh canım ah eğer bizi kekliyorsa var ya 😂😂yarım saattir #eyfelkulesi ağustos ayı gönderilerine bakıyorum instada influencer ise illa etiket yapmıştır yok yokkkk kekliyor bizi bu😂

Yaa bizi kekliyor

Ya da gerçekten bilinç bulanıklığı var, zihinsel engeli olabilir dicem ama ehliyet almış, araba kullanamıyor. Eğer troll değilse bu kadının annesi kesin kıza ilaç veriyor gizlice. Anlamıyor çünkü.

Adam evden gidiyormuş hep konu sahibinin annesi de var diye hep evde laf söylermiş annesi
Canm konuya pek hakim deyilim ama boyle sert konusmamak iyi olur bence ayrilan kadinin psikolojisini hemcinsler olarak anlamak daha iyi benm annemde bosandi ve insan o psikolojiyle ne yapdini bilmiyor

Yaa bizi kekliyor

Ya da gerçekten bilinç bulanıklığı var, zihinsel engeli olabilir dicem ama ehliyet almış, araba kullanamıyor. Eğer troll değilse bu kadının annesi kesin kıza ilaç veriyor gizlice. Anlamıyor çünkü.
Bir değişiklik var değil mi ya da bizi kekliyor ahh ahh adminler biliyordur hangi şehirde olduğunu öff be inan yoruldum tamam benden bu kadar 😂

Canm konuya pek hakim deyilim ama boyle sert konusmamak iyi olur bence ayrilan kadinin psikolojisini hemcinsler olarak anlamak daha iyi benm annemde bosandi ve insan o psikolojiyle ne yapdini bilmiyor
Yavrum muso öyle değil 😂 bir önceki konusuna bir göz gezdir neden insanlar böyle anlayacaksın.

Bir değişiklik var değil mi ya da bizi kekliyor ahh ahh adminler biliyordur hangi şehirde olduğunu öff be inan yoruldum tamam benden bu kadar 😂
Değişik yaa🤣 Allah ın gücüne gitmesin ama yani kadın anlamıyor okuduğunu gerçekten

Tanıdığınız bütün travmatik boşanmış kadınları unutun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back