- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Aynen düzelttim. AdassTeknede teklif alan musakka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen düzelttim. AdassTeknede teklif alan musakka
Zaten ipin ucundayızKiizzzz seneler öncesi bir üye eşinin aldattığını anlatmıştı. Öyle böyle buradaki arkadaşlar kadının instagramini bulmuştu, kadın ifşa olmuştu. Sonra mune gelip herkesi dağıtmıştı birden o geldi aklıma
Kravat taktın ya sana iyi hal indirimi yaparlar belkiZaten ipin ucundayız
5 gündür o stresle yaşıyorum ama kendime de engel olamıyorum
Çok kibar Bi şekilde kaşınma dedin. Benden bu kadar ben anlamam stalk falan zaten.Kiizzzz seneler öncesi bir üye eşinin aldattığını anlatmıştı. Öyle böyle buradaki arkadaşlar kadının instagramini bulmuştu, kadın ifşa olmuştu. Sonra mune gelip herkesi dağıtmıştı birden o geldi aklıma
Biride ünlü biri ile sevgili demişti yakındaKiizzzz seneler öncesi bir üye eşinin aldattığını anlatmıştı. Öyle böyle buradaki arkadaşlar kadının instagramini bulmuştu, kadın ifşa olmuştu. Sonra mune gelip herkesi dağıtmıştı birden o geldi aklıma
asıl dulun sen olman peki djjkdmd ay aşırı iyi yaOnun tek gelini benim yalnız hep der sağolsun bizim gelinimiz sensin diye zaten araları bozuk diğerini sevmiyorlar 1 bilezik taktılar sadece dul gibi
Ben normalde sakın ve bir tık ciddi biri sanırdım kendimi. Musoyla ufkkm açıldı, kendimi buldum. Kibarimdir amaÇok kibar Bi şekilde kaşınma dedin. Benden bu kadar ben anlamam stalk falan zaten.
Bu azimle 7 sülalesini buluruz yakında.Birde balayı yılbaşında.infiluser olacak paris de evlilik teklifi yurt dışında balayı paylasmiyacak
Kravat deyip geçme kimleri kimleri kurtardı beni mi kurtarmicakKravat taktın ya sana iyi hal indirimi yaparlar belki
Yok ya kk performansı düşmüş ya da mune korkusundan birşey yapamıyoruzBu azimle 7 sülalesini buluruz yakında.
Adamın babasının evinden size ne? Eski eşinizin olsa ev bi nebze hadi konuyu hukuken tartışmaya açalım, adamın kendisinin bile değil ev babasının.Zaten hamileymiş kadın çocuğum kardeş mevzusunu baya oldu öğreneli o zamandan beri planlıyoruz diyorlardı oğluma altına yapıyordu haftalarca o yüzden
Ben hiç ceza almadım mesela, örnek takdire şayan, mikkemmel bir üyeyimYok ya kk performansı düşmüş ya da mune korkusundan birşey yapamıyoruz
Anam influencerdan da geçilmiypr ortalık. Çok takipçili miymiş az takipçili mi. alan geniş olunca hemen bulunmuyo. Sessiz sedasız araştırsın herkesYok ya kk performansı düşmüş ya da mune korkusundan birşey yapamıyoruz
Bi de pinterest evi gibi dekore etmiş evini
Yakın zamanda da çok ünlü Bi kadın doğum uzmanı ile foto paylaymış arkadaşı olabilirmiş.
Muso bursalı sende bursadaysan komşu sayılırsın Bursalı birkaç arkadaşla sünnet düğününe gidicektik işte kv musoyu ketenpeleye getirdi yalan oldu o işasıl dulun sen olman peki djjkdmd ay aşırı iyi ya
musakka abla keşke komşumuz olsaydın yav
İnan ki bende bu muso ilk olmaz inşallah ikimize deBen hiç ceza almadım mesela, örnek takdire şayan, mikkemmel bir üyeyim