• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiizzzz seneler öncesi bir üye eşinin aldattığını anlatmıştı. Öyle böyle buradaki arkadaşlar kadının instagramini bulmuştu, kadın ifşa olmuştu. Sonra mune gelip herkesi dağıtmıştı birden o geldi aklıma
Zaten ipin ucundayız 👔👔👔
5 gündür o stresle yaşıyorum ama kendime de engel olamıyorum 👔

Kiizzzz seneler öncesi bir üye eşinin aldattığını anlatmıştı. Öyle böyle buradaki arkadaşlar kadının instagramini bulmuştu, kadın ifşa olmuştu. Sonra mune gelip herkesi dağıtmıştı birden o geldi aklıma
Çok kibar Bi şekilde kaşınma dedin. 🤣🤣🤣 Benden bu kadar ben anlamam stalk falan zaten. 😘

Biride ünlü biri ile sevgili demişti yakında

Zaten hamileymiş kadın çocuğum kardeş mevzusunu baya oldu öğreneli o zamandan beri planlıyoruz diyorlardı oğluma altına yapıyordu haftalarca o yüzden
Adamın babasının evinden size ne? Eski eşinizin olsa ev bi nebze hadi konuyu hukuken tartışmaya açalım, adamın kendisinin bile değil ev babasının.

Ev benim olsa, oğluma oturma izni versem. Eşiyle otursun hadi hatta boşandıktan sonra hala oturma izni vermem dahi hata da hadi verdim diyelim, benim aldığım evi eski gelin çocuk üstüne yaptırmak isteyecek ve üstelik ben de hala hayattayım??

Oldu canım. Daha hayatta olan insandan miras dahi alınamaz. Hayattaki bir adamın malına siz ne hakla göz diyebiliyorsunuz ki? Bunlar hep elini verip kolunu kaptırmaktan oluyor.

Sizin çocuk var diye o evde oturmanın dahi minnet etmeniz gereken bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back