• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Şu ESKİ eşini bı salsan mi artık

Eski eşinin rıskını yediniz yani bravo bu kadar rahat anlatan birini de ilk kez görüyorum çocuk varmıydı onların
Ben de çoğu şeyi siz de ilk kez görüyorum şoktan şoka girip yok ya ağam bizimle eğleniyir diyorum.
Ama ya öyle değilse çok korkunç.
Rısk ne hem rızk o

Evet. Öyle yazmıştı kesin instasında gördü evi başka nerden bilecek. Baktığınız hesapların evinin pinterest evi gibi olmasına dikkat edin. Bi de 2+1 malum musakkanın çocuğuna oda kalmadı. 🤣🤣🤣

Ya böyle güzel taninan bir kadin dogum uzmani vardi instagram da...adini cikartamadim..bende bir bakiyim. O ise etiketlendigi fotograflardan cikar

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Yuzlerce yorum yazdik eski konuna. Bi tanesi bile mi islemez. Allah vicdan merhamet versin. Herifin kârı iceri kendi disari zihniyeti bu nerde gorsem tanirim. Smdi kiymete mi bindi adam. O ev "eski" esin babasinin sen kim olarak hak iddia ediyosun. Parazit gibi yapismayin su adamlara az gururunuz olsun.

Anam influencerdan da geçilmiypr ortalık. Çok takipçili miymiş az takipçili mi. 🤪 alan geniş olunca hemen bulunmuyo. Sessiz sedasız araştırsın herkes 🤫🤭
Psikoloğumuzu bozdu musakak. Kışkırttı bizi, kadını ister istemez merak ettik. Meraklı biri de değilimdir aslında.
Kendimi tanıyamıyorım şu anda 😂😂

1 yıldır beraberler

Bir şey dicem sen hep kadına doluyorsun da seni boşayıp evlenen üstüne cocuk yapan eski eşin değil mi? O kadın olmasa başkası olacaktı o kadın bugün gider başka kadın gelir.

Ayrıca boşanmış erkekler hiç evlenmemiş kadınlarla evlenmeye çalışıyorlar sözümona ‘ bakın boşandım ama hiç evlenmemiş buldum ‘ diye hava atmak için çevreye.

Senin eski eş çakal yani genç evlenmemiş kadın buldum diye deli olmuştur.

Ayrıca eski eşin belki kadını ‘hiç evlenmedim’ diye kandırdı ya da sakladı geçmişini sonradan ilişkisi ciddiye gidince itiraf etti ?

Benim başıma geldi çünkü, biriyle tanıştım sevgili olduk baya ölüyor adam bana, evlenmeyi düşünüyorduk ama hep ‘sana bir şey söylücem’ diyordu ‘söyle’ diyorum ‘sonra söylücem’ diyordu ben de şüpheleniyordum evli mi diye.

Sonra romantik bir akşam yemeğinde pat diye itiraf etti ‘ben daha önce boşandım’ dedi ben de şaşırdım başka bir itiraf bekliyordum ‘neden daha önce söylemedin bunca zaman saklaya saklaya bunu mu sakladın ’ dedim o da ‘seni kaçırmak istemedim’ dedi 😂 ( Tabiki e devletten teyit ettirdim evli olup olmadığını )

Baya da varlıklı bir beydi ama çekinmiş söylemeye geçmişini ( benim eşimi görünce kadının dibi düşmüştür deme diye belirtiyorum )

Devam ettik,sonra başka bir nedenden ayrıldım

Benim burda suçum ne ? Evlensek anlımın akıyla evlenmemiş mi olacaktım ?

Senin eski eşin saklamıştır belki eski evliliğini çocuğunu ilk etapta. Günümüzde boşanan çok eskisi gibi değil ki her karşılaştığımız hiç evlenmemiş olamıyor ki, biri karşına çıkıyor kimyan tutuyor sevgili oluyorsun aaa boşandın bye diyemezsin ki?

Ha bu arada o beyle evlensem de hiç evlenmemiş biriyle evlenseydim de nikahtan gidecektim çünkü düğün sevmiyorum.

Sizin için önemli olan düğün çeyiz altın gelin gitme benim için önemli değil. O yüzden o kadına o kadar dolmayın utana sıkıla evlenmemiştir, üstünlük taslamayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back