• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence konunun bir çok yönünde ifşa olmamak adına eksik bilgi yada farklı bilgi var durumu çok iyi değil dedi eski eş için ama maşaaalah adam çeşme gibi hayrat gibi şu konu sahibesinçn yaşadışı hayatı hiçbir kira o bu derdim olmamasına rağmen yaşayamadım

Bence konunun bir çok yönünde ifşa olmamak adına eksik bilgi yada farklı bilgi var durumu çok iyi değil dedi eski eş için ama maşaaalah adam çeşme gibi hayrat gibi şu konu sahibesinçn yaşadışı hayatı hiçbir kira o bu derdim olmamasına rağmen yaşayamadım
Sen veliaht mı doğurdun da yaşıcan önce bir doğur kğ ismi var bak bakalım yaşıyo musun yaşamıyor musun 😂

Böyle aç gözlü olmaya devam edersen evde kalmayacak sende... Çocuğu dolduruşa getirme götür çocuğu pedagoga yazıktır ya bu yaptığınız ayıp

Vay arkadaş ex enişte de o silikonlu bebek de amma hızlı çıktı hemmen bir çocuk peydahlamışlar. Kimse kusura bakmasın bu arada, ben konu sahibesinin tarafındayım umarım botox kızın botoxu patlar da konu sahibesi kurtulur
Muso bu davranışlarıyla eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdü yenge bunun çocuğuna bakacağıma kendi çocuğumu yaparım dedi işte

Bi de pinterest evi gibi dekore etmiş evini
Yakın zamanda da çok ünlü Bi kadın doğum uzmanı ile foto paylaymış arkadaşı olabilirmiş.
Kiizzzz seneler öncesi bir üye eşinin aldattığını anlatmıştı. Öyle böyle buradaki arkadaşlar kadının instagramini bulmuştu, kadın ifşa olmuştu. Sonra mune gelip herkesi dağıtmıştı birden o geldi aklıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back