- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
O benim.Süslüye yazan arkadaşa sesleniyorım buradan..
Arkadaşım eksik bilgi verilmiş düzenler misin lütfen rica ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O benim.Süslüye yazan arkadaşa sesleniyorım buradan..
Burcumu değişmek istiyorum artıkPeki buna hiç şaşırmamam
Kızlarsoruyorda da ben konu açtım detaylar tamSüslüye yazan arkadaşa sesleniyorım buradan..
Yaaaa gerçek olamaz bu harikasınız ya işte feraset işte cesaret
Çok heyecanlıydı ilk bikaç gün. Aramızda uykusuz kalanlar, konuyu okurken sürekli kahkaha attığı için işyerinden kovulayazanlar, içip içip sandalyeden düşenler, konu sahibinin ismi musakkak diye bahane yapıp gece gece hamburger yiyenlerle dolu bir dünyaydı burası(ilk açtığı konunun altı ), bugün ama iyice tadı kaçtı.Ya siz bu kadına bu kadar nasıl katlanip populer yaptiniz bebetolar bir iki sayfa okuyorum hep aynı hikayeler sıkılmıyor musunuz cevap verirken
Bir de kumralmış ekstra bilgiyenge bursalı, 27 yaşında, çay kahve tanıtan pariste evlenme teklifi almış bir influencer. Biliyorsanız böyle birisini o yenge işte
Yaaaa gerçek olamaz bu harikasınız ya işte feraset işte cesaret
Bir de kumralmış ekstra bilgi
Oo enişte grup diyor. Adadaddaynı durum bende de var. seninki de o kadar dert ettiyse o da onlarla yaşasın diyo mu?
Bursa konusu muallakta tahmini bilgi
Evet artık rutine döndü, monotonlaştı bana da keyif vermedi 2 saattir bakmadım bileÇok heyecanlıydı ilk bikaç gün. Aramızda uykusuz kalanlar, konuyu okurken sürekli kahkaha attığı için işyerinden kovulayazanlar, içip içip sandalyeden düşenler, konu sahibinin ismi musakkak diye bahane yapıp gece gece hamburger yiyenlerle dolu bir dünyaydı burası(ilk açtığı konunun altı ), bugün ama iyice tadı kaçtı.
İlk defa influencer takip etmediğime pişman oldum hiç ilgi alanmına girmedilerr.. Google amcayla irtibata geçtim ama yanıt yokyenge bursalı, 27 yaşında, çay kahve tanıtan pariste evlenme teklifi almış bir influencer. Biliyorsanız böyle birisini o yenge işte
Ben eminimBursa konusu muallakta tahmini bilgi
Şimdi bu eski eş kişisi mis gibi musakkayi bırakıp çaya, kahveye mi tav olmuş
Ağustosta doğum günüymüş kadının.yenge bursalı, 27 yaşında, çay kahve tanıtan pariste evlenme teklifi almış bir influencer. Biliyorsanız böyle birisini o yenge işte
İlk defa influencer takip etmediğime pişman oldum hiç ilgi alanmına girmedilerr.. Google amcayla irtibata geçtim ama yanıt yok
zaten bilgiler hep sende uzman kişi sensinAğustosta doğum günüymüş kadının.
Sen mi açtınZaten canım sıkıldı.Kimse cevap yazmadı.O ilk musakka geldiğindeki bilgilerle açıldı.
Bunca bilgiye nasıl bulamadık ben anlamadımSosyal Medya Ölçümleme | Raporlama | Analiz
www.boomsocial.com