• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya siz bu kadına bu kadar nasıl katlanip populer yaptiniz bebetolar :KK53: bir iki sayfa okuyorum hep aynı hikayeler sıkılmıyor musunuz cevap verirken
Çok heyecanlıydı ilk bikaç gün. Aramızda uykusuz kalanlar, konuyu okurken sürekli kahkaha attığı için işyerinden kovulayazanlar, içip içip sandalyeden düşenler, konu sahibinin ismi musakkak diye bahane yapıp gece gece hamburger yiyenlerle dolu bir dünyaydı burası(ilk açtığı konunun altı ), bugün ama iyice tadı kaçtı.

Çok heyecanlıydı ilk bikaç gün. Aramızda uykusuz kalanlar, konuyu okurken sürekli kahkaha attığı için işyerinden kovulayazanlar, içip içip sandalyeden düşenler, konu sahibinin ismi musakkak diye bahane yapıp gece gece hamburger yiyenlerle dolu bir dünyaydı burası(ilk açtığı konunun altı ), bugün ama iyice tadı kaçtı.
Evet artık rutine döndü, monotonlaştı bana da keyif vermedi 2 saattir bakmadım bile

😂😂😂 yenge bursalı, 27 yaşında, çay kahve tanıtan pariste evlenme teklifi almış bir influencer. Biliyorsanız böyle birisini o yenge işte 😂
İlk defa influencer takip etmediğime pişman oldum hiç ilgi alanmına girmediler😂😂r.. Google amcayla irtibata geçtim ama yanıt yok 🤯

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back