• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
O kadın o evi kendi çocuğunun üstüne yaptırmak istiyormuş. Kayinbabasiyla konuşmuş bile konuyu.

Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesiz
Ablacım neden anlamıyorsun adam senden ikinci çocuğu istemiyor. Çocuk istiyor ama senden olmayacak.
Hukuki olarak ev kayınpeder den oğluna hatta eşinizin kardeşleri varsa onlara da kalır. Doğal olarak senin çocuğa kalması için çoggg zamn lazım. Belki sen göremezsin.
Bunu bizimle değilde kayınpederin ile konuşsan olma mı

Siz iyi bir insan iyi bir anne olsaydınız, tek derdiniz bu boşanmadan dolayı çocuğunuzun huzurunu gözetmek olurdu, yeni kardesiyle de iyi anlasmasini dilemek olurdu.
Kayınpederinizin malına cokemiyceginizi bildiğiniz için o malı oğlunuza ait yapıp oğlunuz evlense bile annelik kozunuzu kullanıp o evde kalma hakkını edinmek istiyosunuz. İlerde gelininizin de başına bela olursunuz siz. Bencilsiniz siz çocuğunuzu asla dusunmuyosunuz. Ev oglunuzun hakkiysa yeni kardesinin de hakkı. Yok öyle tüm malları benim oğluma verin diğer torunu yetim görün demek..

Bulursan atarsın, bizide merakta birakma
Kk den birileri influencer yengeyi araştırmış. 🤭🤭😂😂 Ben şok ben iptal

Screenshot_20230316_232124_com.android.chrome_edit_296822687067728.jpg

Orası kesin zaten 😂

Ya siz bu kadına bu kadar nasıl katlanip populer yaptiniz bebetolar :KK53: bir iki sayfa okuyorum hep aynı hikayeler sıkılmıyor musunuz cevap verirken
Rutinler önemlidir ama öyle demeyin lütfen 😛 musallat yazıncaya kadar uğraşıyoruz işte . Yazınca da sinirden gülüyoruz , canımız köfte istiyor . Eşşek gibi kalkıp yapıyor ve yiyoruz 🫢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back