- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Orası kesin zatenBulursan atarsın, bizide merakta birakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası kesin zatenBulursan atarsın, bizide merakta birakma
O kadın o evi kendi çocuğunun üstüne yaptırmak istiyormuş. Kayinbabasiyla konuşmuş bile konuyu.Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Ablacım neden anlamıyorsun adam senden ikinci çocuğu istemiyor. Çocuk istiyor ama senden olmayacak.Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesiz
Kk den birileri influencer yengeyi araştırmış. Ben şok ben iptalBulursan atarsın, bizide merakta birakma
Orası kesin zaten
Ahahah bulan olur inşallah merak ettimKk den birileri influencer yengeyi araştırmış. önce davranmış birileri. Ben şok
Eki Görüntüle 3219144
Hahahshah yok artık
El bilgi evlenme teklifini Paris’te almış keşke soran ekleseydi
Peki buna hiç şaşırmamamyengeç burcuyum neden sordunuz
Hahaha hırs yapıyor insan , o anlamadikca anlasın istiyorsun falanYa siz bu kadına bu kadar nasıl katlanip populer yaptiniz bebetolar bir iki sayfa okuyorum hep aynı hikayeler sıkılmıyor musunuz cevap verirken
Süslüye yazan arkadaşa sesleniyorım buradan..El bilgi evlenme teklifini Paris’te almış keşke soran ekleseydi
Mekanda huzur var demek kiadam zaten kadının evinde yaşıyor kadın tabikide paralı
yenge bursalı, 27 yaşında, çay kahve tanıtan pariste evlenme teklifi almış bir influencer. Biliyorsanız böyle birisini o yenge işte
Musakkacığım çok sevindim.Gözün aydın.İnşallah kız olur ne diyim
Rutinler önemlidir ama öyle demeyin lütfen musallat yazıncaya kadar uğraşıyoruz işte . Yazınca da sinirden gülüyoruz , canımız köfte istiyor . Eşşek gibi kalkıp yapıyor ve yiyoruzYa siz bu kadına bu kadar nasıl katlanip populer yaptiniz bebetolar bir iki sayfa okuyorum hep aynı hikayeler sıkılmıyor musunuz cevap verirken