• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav belki kayinvalide, kayinpeder ya da aileden baska birinin paraya ihtiyaci olacak altindaki evi satmak zorunda kalacaklar hastalik var zor durum var ölüm var seneye mesela cikaracaklar belki seni o evden sana sozlesmemi yaptilar kayinpederden, ogluna oradan da sana kalacak diye ne rizki, ne hakki, ne ceyizi ya

Karsilasinca gece çok ağlıyor sesi geliyor üzülüyorum, diye konu acabilirsiniz. 3 yasinda çocuk gece kalkipta ağlamaz normalde. Kavga, gürültü yavrum gece terörü yaşıyor demekki. Belki kadında anlatir kocasını, adam manyaksa boşansin, yavruya gunah. Olan çocuklara oluyor valla ,günahsız masumlara

Yok normalde konuşuyorum gece uyanmaları bitmedi diye şikayet ediyor. Kadın çalışıyor eşinden daha iyi bir işi var. Makine mühendisi bir şirkette yönetici. Çok bakımlı çok güzel. Kendine ve kızına reva gördüğü hayata inanamıyorum.
Gece terörünü de biliyordur eminim. Ama böyle aptala yatıyor benle konuşurken.

Bence ikisi de manyak sadece adam değil. Kadın çok çarpıyor kapıları. Adam öküz öküz konuşuyor sadece kadın çığlıklar atıyor.

Siz neden kendinizi her şeye hakkınız varmış gibi görüyorsunuz. Ne özelliğiniz var? Gelinliğinizle geldiğiniz ev size mi ait? Eski eşiniz size o evi düşünceli oluşundan vermiş yoksa hakkınız felan yok o evde.

Ay valla ya. Klavyeyi kafama geçireceğim şimdi jsjsjs deli oldum ya. Diğer kadın ne yaptı da bunu hak etti acaba. Hakedişe bak.

Senin çocuğunun ne kadar hakkı varsa yeni eşinin çocuğunun da aynı o kadar hakkı var kimse kusura bakmasın dünya sizin etrafınızda dönmüyor bu kadar üzülecektin keşke boşanmasaydin adamdan

Ev kayınpederin üstüne çocuğunuz 7 yaşında. Olması mümkün değil. En geç 5 yaşında iken almaliydiniz. Zamanaşımı söz konusu. Geçmiş olsun. 🤷‍♀️🙈

Musak hanım neredeyse herkese cevap veriyor ben olsam bu yorumlardan sonra masar osman düşünen adamın yanında yerimi almıştım:) helal olsun güçlü piskilojisi varmış:)biz burda bittik:KK43:( banamisin demiyor helal:)

Musakka'nın erkeklerle görüşmesi yasak. Kayınpederinin evinde o şartla oturuyor. Düşünen müşünen adamın yanında duramaz. (ironi yaptığımı da ekleyeyim, konu çok gergin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back