- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Ne mi farleder. Hiç canımm adsfagahanfendi bazen kaçıyor arada ne farkeden tamam eski eşim oldu mu bizim çocuğumuz var tam kopamayız onunla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne mi farleder. Hiç canımm adsfagahanfendi bazen kaçıyor arada ne farkeden tamam eski eşim oldu mu bizim çocuğumuz var tam kopamayız onunla
Biz onu bir önceki konuda çok düşündük ama muso ser verdi sır vermediEx koca ne is yapiyomus merak ettim bilen varsa yazsin
Vay iyiymiş, eski eş yakisiklimi ki? Hem kadın bakımlı güzel hemde adamı içguveysi almis . Her adamda bu şans yokYenge hanım influencermış bakımlı kesin 27 yaşındaymış tazecik
Aynı anda 2 sınıfı idare eden ben bile cesaret edemem ex gelinle yeni gelini aynı düğünde buluşturamamBence bebek erkek olursa ikisinin düğününü birlikte yaparız diye düşündü kayınvalide. Musakkaya böyle söyleyemez ama tabii.
Şöyle bir ayrıntı verdi bu yeni gelin eski kocanın müşterisiymişBiz onu bir önceki konuda çok düşündük ama muso ser verdi sır vermedi
Ben sigortacı olabilir diye düşünmüştümŞöyle bir ayrıntı verdi bu yeni gelin eski kocanın müşterisiymiş
Estetik cerrahi?Şöyle bir ayrıntı verdi bu yeni gelin eski kocanın müşterisiymiş
Karsilasinca gece çok ağlıyor sesi geliyor üzülüyorum, diye konu acabilirsiniz. 3 yasinda çocuk gece kalkipta ağlamaz normalde. Kavga, gürültü yavrum gece terörü yaşıyor demekki. Belki kadında anlatir kocasını, adam manyaksa boşansin, yavruya gunah. Olan çocuklara oluyor valla ,günahsız masumlara
Siz neden kendinizi her şeye hakkınız varmış gibi görüyorsunuz. Ne özelliğiniz var? Gelinliğinizle geldiğiniz ev size mi ait? Eski eşiniz size o evi düşünceli oluşundan vermiş yoksa hakkınız felan yok o evde.
Aaaaa olabilir kız botix falan dediydiEstetik cerrahi?
Bilmiyorum ki yarın oturup instagrama tarayasım geldi 27 yaşında hamile kocası 2. Evliliğini yapmış çocuğu olan inf. Kim acabaVay iyiymiş, eski eş yakisiklimi ki? Hem kadın bakımlı güzel hemde adamı içguveysi almis . Her adamda bu şans yok
Bulursan atarsın, bizide merakta birakmaBilmiyorum ki yarın oturup instagrama tarayasım geldi 27 yaşında hamile kocası 2. Evliliğini yapmış çocuğu olan inf. Kim acaba
Kendi de bilmiyo bence.Biz onu bir önceki konuda çok düşündük ama muso ser verdi sır vermedi
Musak hanım neredeyse herkese cevap veriyor ben olsam bu yorumlardan sonra masar osman düşünen adamın yanında yerimi almıştım:) helal olsun güçlü piskilojisi varmış:)biz burda bittik( banamisin demiyor helal:)