- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.536
- 208
Önceden de mi uyeydi ben mi kaçırdım orasını?
Çocuğum ve üvey annesi eski eşim evlendi
İlk konusu yukarıdaki. Ama hiç tıklamayın bence, kara delik gibi bir yer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceden de mi uyeydi ben mi kaçırdım orasını?
27 yasindaki kadina toy demekBen 35 eşim 33 o Kadın 27
Ya da zaten eski eşimin parasını yani oğlumun rızkını yiyordurDemek ki kadında para var dolgu kaç euro, dolar biliyor musunuz?
Bakımlı kadın olmak ayrıcalıktır
Insan bir iki hafta bekler de öyle açardı di mi daha inandirici olması açısından?Hahahahahah yorumlarda sıradaki konuda da yeni eşin hamile olduğu bir hikaye gelir yazan arkadaşlar memnun musunuz şimdi? Soktunuz aklına konuyu. Geldi hikaye buyrun bir 4 bin yorum da bu konudan prim verin trolle
Senin herifte de ne para varmış ye ye bitmedi kız. Kesin EloraViolet un dediği gibi kriptoda sakladı paraları.Ya da zaten eski eşimin parasını yani oğlumun rızkını yiyordur
Ya zaten doğan çocuğu kaynanası sevse ne sevmese ne adam kadını almış evinş yuvasını kurmuş kapısını kapatmış gerisi kapının dışında kalanların kudurmuşluğuÇocuk doğduğu gün bi daha konuşalım aşkım. Şimdi ne dense boş.
Ahahaha oglumun rizki mi oglunun rizki ye ye bitmiyo be musakkakYa da zaten eski eşimin parasını yani oğlumun rızkını yiyordur
Eski eşim dolgu dudaklara botoksa tav oldu biraz doğruları konuşalım canım kadına bisey demiyorum
Adam organik sevmiyosa demek.
Onlar oğluma çok düşkünler el üstünde benim yavrum bu değişmez gerçek öbür kadında bildiği için kuduruyor biraz
Belki ondan başlamadı altına kaçırmaya. Yanında istemedikleri için konuştular bunu duydu sen yine de gönderdin belki ondan yapıyordur altına.Yok canım zaten bu bebek odası yapma durumları çok zaman olmuştu zaten hissetmiştim ama planlıyorlar diye düşündüm ama kesin olana kadar söylememişler aslında kayınvalidem de ağzından kaçırdı bugün tahmin etmiştik bir bir buçuk ay önce zaten oldu bu olaylar çocuğuma kardeş olursa kız mı erkek mi diye sormaları zaten o yüzden altına kaçırmaya başladı
Nebicim bi fikir yaYa da zaten eski eşimin parasını yani oğlumun rızkını yiyordur
Önemli olan kayınvalidenin sevmesi.Siz anlamıyorsunuz.Ya zaten doğan çocuğu kaynanası sevse ne sevmese ne adam kadını almış evinş yuvasını kurmuş kapısını kapatmış gerisi kapının dışında kalanların kudurmuşluğu
Kadının kaynanası yok. Düşünebiliyor musun? Dünyada cennet resmen. Kaç tane şanslı kaynanasını kocasının eski karısına satabilmiştir?Ya zaten doğan çocuğu kaynanası sevse ne sevmese ne adam kadını almış evinş yuvasını kurmuş kapısını kapatmış gerisi kapının dışında kalanların kudurmuşluğu
e daha önce kız torunları olmamış kiBen kız çocuk severim ama eski eşimin ailesi oğlana düşkünler
Doğrudur valla bu eski eşlerin kafa başka çalışıyorÖnemli olan kayınvalidenin sevmesi.Siz anlamıyorsunuz.
Doğal çocuğun altına yapması çnkü senin gibi bir annesi var çocuğu da bu şekilde dolduruyorsan yazık o çocuğaZaten hamileymiş kadın çocuğum kardeş mevzusunu baya oldu öğreneli o zamandan beri planlıyoruz diyorlardı oğluma altına yapıyordu haftalarca o yüzden
Belki de evi kız torunun üzerine yaparlare daha önce kız torunları olmamış ki
Belki kız torun olunca sevinçten akıllarını kaybedecekler
Ya da zaten eski eşimin parasını yani oğlumun rızkını yiyordur