- 20 Ağustos 2015
- 6.496
- 15.635
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok evlenmez onun basi agriyor sonra. Libidosu yokmustaEski esiniz demek istediniz sanirim
Oncelikle kadin toy deyince bende 19 falan sandim , gayet yasi yerinde akli basinda bi yas
Size gelince 35 yasindasiniz
Hayat gelip geçiyor, bir silkelenin kendinizi toparlayin. Gidin calisin , kendinize yol cizin belki sizinde karsiniza iyi birisi cikar evlenirsiniz
Hayat boyle eski esin karisini cocugunu konusmayla gecmez cok pisman olursun
Insanlar yasarken siz yerinizde sayip mutsuz yasayacaksiniz.
Canım neyini kıskanayım ben okadının görmemiş geçirmemiş daha toy hayatta ne yaşamış ki çoluk yok çocuk yok hayatı gerçekten şimdi öğrenecek işteNerdeyse 10 yaş var aranızda.
Eşim beni bosayip benden ikinci çocuğu yapmayıp 10 yaş genç diri bir genç kızla evlense bende kıskanırım valla. Hak verdim sana musakka.
Ben o yeni gelinin yerinde olsam adını koyarım ama doğum hediyesi alırım derim sonrasında da ikinci isim olarak koyarım kayınvalidenin adını . Sonrasında da anne sana ihtiyacım var deyip yağlayıp ballardım . Sonrasında musallata düşman ederdim ama yeni gelin iyi niyetli benceNeden koysun zaten ezik gibi kaynanasının adını. Kendi seçtiği ismi koyar.
Şunun farkında değilsin: Canı ne isterse kendi yapar senin gibi kayın ailenin kocanın eline bakmıyor. İstenip istenmemekle de alakası yok. Kendi isterse yapar istemezse yapmazCanım bence tercih değil onu istemediler yapmadılar
Kızma ama sen yaşlıymışsın bak eski eşinden. Onların arasındaki fark da ideal.Ben 35 eşim 33 o Kadın 27
Pamuklu bato kesim beyaz donu napsın küçük oğlan, dantelli siyah jartiyer istiyorAdamın kuş ötmüs bir kadında. Hep diyorum öyle yemeğe, pilava bakma devri geçti artık. Devir küçük oğlan kimi istiyor ona bakıp alma devri.
Iyi niyetini bilmiyorum ama ne kaynanasi ne eski esi hic umrunda degil o kesinBen o yeni gelinin yerinde olsam adını koyarım ama doğum hediyesi alırım derim sonrasında da ikinci isim olarak koyarım kayınvalidenin adını . Sonrasında da anne sana ihtiyacım var deyip yağlayıp ballardım . Sonrasında musallata düşman ederdim ama yeni gelin iyi niyetli bence
Önceden de mi uyeydi ben mi kaçırdım orasını?eski kocan spora falan gidip seni boşamamışmıydı :/ ben yanlışmı hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin yeni eşide botokslu falan dediniz eşiniz sizi istemiyormuş gidene kibarca bir baybay demek en iyisi
Bu fikirleri barındıran insandan kurt falan olmaz.Kurda kuzu mu emanet edelim diyorsunuz?
O da eski eşinin tercihi.Eski eşim dolgu dudaklara botoksa tav oldu biraz doğruları konuşalım canım kadına bisey demiyorum
Adam organik sevmiyosa demek.Eski eşim dolgu dudaklara botoksa tav oldu biraz doğruları konuşalım canım kadına bisey demiyorum
Kötü kalpli olma, eski k.pederin evinde oturuyorsun, şansini zorlama. Eski eşini bunaltma. Sende kendi hayatına bak. Sürekli eski eşini düşüneceğine, oğlunu düşünseydin, onunla daha fazla kaliteli zaman gecirseydin, çocuk altına kacirmazdi, başkalarını suclamaktan vazgeç. çocuğun yanindada babasını kötüleme, sürekli onlardan bahsedip durma. Onlar yüzünden diyip onları sucluyorsun ama eminim cocugu dolduran bunaltan sensin. Hiç birimiz seni tanimiyoruz, senin anlattıklarına herkes objektif yorumlar yapıyor. Hiç dusundunmu peki neden herkes seni hatalı buluyor, kendinle yüzleş artik , insanları rahat bırak, kendi evladininda sağlığını etkilemeBilmiyorum kaç haftalık olduğunu
Ben o yeni gelinin yerinde olsam adını koyarım ama doğum hediyesi alırım derim sonrasında da ikinci isim olarak koyarım kayınvalidenin adını . Sonrasında da anne sana ihtiyacım var deyip yağlayıp ballardım . Sonrasında musallata düşman ederdim ama yeni gelin iyi niyetli bence
Demek ki kadında para var dolgu kaç euro, dolar biliyor musunuz?Eski eşim dolgu dudaklara botoksa tav oldu biraz doğruları konuşalım canım kadına bisey demiyorum
5k yorumlu konusu var orda okumuştumÖnceden de mi uyeydi ben mi kaçırdım orasını?
Şu an her şeye inanacak seviyeye geldim, lütfen duygularımla oynamayın.Bu fikirleri barındıran insandan kurt falan olmaz.
Altının ne olduğunu sorsak ilk gelinin oğlan dogrumasına verilen isim der.
adam zaten kadının evinde yaşıyor kadın tabikide paralıDemek ki kadında para var dolgu kaç euro, dolar biliyor musunuz?
Bakımlı kadın olmak ayrıcalıktır
İlk torunun, özel torunun bato kesim beyaz donla sevisilmesi. Felçlik.Pamuklu bato kesim beyaz donu napsın küçük oğlan, dantelli siyah jartiyer istiyor